Nyt näyttää herkulliselta! – Hyperkininiltä Switch yhteensopiva hodari ohjain? Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt näyttää herkulliselta! – Hyperkininiltä Switch yhteensopiva hodari ohjain?

Ei ole ensimmäinen kerta kun julkaisee tuotteen epänormaalin yhteistyö kumppanin kanssa. Hyperkin tunnetaan videopeleihin tarkoitetuista ohjaimista jotka monet esimerkiksi ovat yhteensopivia pelikonsolin kanssa. Oheislaitteisiin erikoistuva kauppa on paljastanut jo kolme todella kummallista yhteistyö kumppania laitteilleen.  

Twitterissä on näkyvillä kolme upouutta Bluetooth Pixel Art ohjainta ja niiden suojakotelot jotka kaikki ovat täydellisiä Nintendo Switch konsolille. Hyperkin yhtiö esittelee Twitterissä uusien yhteistyö kumppaneiden kanssa tehtyjä ohjaimia ja koteloita. Uudet yhteistyö kumppanit ovat Oscar Mayer lihan valmistus firma, juomavalmistaja Kool-Aid ja mauste valmistaja Huy Fong. Jos oikeasti haluat niin voit ostaa esimerkiksi ohjaimen joka on hodari. 

Selvästi Oscar Mayer yhteistyössä ohjaimessa on hodari, Kool-Aid yhteistyön tuloksena toimii ohjaimessa juoman brändi teemana ja tietenkin Huy Fong yhteistyön ohjaimessa on ikoninen kahden kukon kuva tunnetusti sriracha kastikeissakin näkyvän brändinsä mukaisesti. Voit hankkia ohjaimen, kova kantisen kotelon ohjaimelle tai vaikka molemmat jos oikeasti haluat! 

Mainoksetkin näille tuotteille on aika hyviä oikeasti. Ne näyttävät samalta kuin miltä esimerkiksi sanomalehdissä yleensä mainokset näyttävät. Voit selata kaikkien uusien tuotteiden läpi Hyperkinin sivustolla. Hodari ohjain löytyy myös Amazonin verkkokaupasta, missä myös Mac & Cheese ja Heinz Ketsuppi ohjaimia esitellään. 

Ohjaimet maksavat 36,93€/kpl kun taas ohjaimien suojakotelot maksavat 18,46€/kpl. Mutta ohjaimet ja kotelot ovat rajoitetusti saatavilla, joten jos oikeasti epätoivoisesti haluat mauste tai ruoka teemaisia oheislaitteita Nintendo Switchillesi. Kannattaa käydä nappaamassa itsellesi omat nopeasti. 

”Jos haluaisin muistaa rakastani, ostaisin hänelle ystävänpäiväksi tällaiset” – Nintendo julkaisee uudet pastellinpunaiset Joy-Con ohjaimet Kommentit pois päältä artikkelissa ”Jos haluaisin muistaa rakastani, ostaisin hänelle ystävänpäiväksi tällaiset” – Nintendo julkaisee uudet pastellinpunaiset Joy-Con ohjaimet

on ilmoittanut julkaisevansa uuden parin pastellinpunaisia -ohjaimia yhtäaikaa 22. maaliskuuta julkaistavan -eksklusiivin kanssa.

Uudet Joy-Con-ohjaimet ovat vaaleampi sävy pinkkiä kuin viime vuonna julkaistut kirkkaanpinkit pastellin sävyiset Joy-Con-ohjaimet ja sopivat paremmin keväiseen teemaan. Joy-Con-ohjaimia myydään valituissa vähittäiskaupoissa ja My Nintendo -kaupassa rajoitetun ajan.

Jos haluaisin muistaa rakastani, ostaisin hänelle ystävänpäivälahjaksi tällaiset. Harmi kuitenkin, että ei siihen mennessä ehdi!

Nintendo on vahvistanut korjaavansa vialliset Switch-ohjaimet ilmaiseksi kaikkialla Euroopassa Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo on vahvistanut korjaavansa vialliset Switch-ohjaimet ilmaiseksi kaikkialla Euroopassa

Nintendo Switch

on päivittänyt tukisivujaan hiljattain liittyen -ohjaimien ongelmiin. Päivitetyn ohjeistuksen mukaan Nintendo korjaa ilmaiseksi yleisimmät Joy-Con -ohjaimiin liittyvät ongelmat. Näihin ongelmiin kuuluu erityisesti harhailevat analogisauvat, joita on esiintynyt julkisuudessa viime aikoina.

Nintendo korjaa ohjaimet maksutta, riippumatta siitä, johtuuko ongelma viasta vai normaalista kulumisesta. Ilmainen korjaus on tällä hetkellä saatavilla Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä. Korjauspyynnön voi tehdä Nintendon tukisivuilta löytyvien ohjeiden mukaan.

Nintendon virallisen tiedotteen aiheesta voit lukea tästä