Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla

Red Dead Redemption 2

pelaajat pääsivät huokaisemaan helpotuksesta kun -pelin PC versio vihdoin ilmestyi marraskuun alussa. Toki alku ei PC:llä ihan ruusuinen ollut ja osa jäi kaipaamaan -versiota ilman tarkkaa julkaisuajankohtaa. Nyt tuo ajankohta on selvillä, peli saapuu Steam -palveluun joulukuun 5. päivä.

PC versio toi paljon uusia ominaisuuksia ja säädettävyyttä grafiikoihin kuten: paremman piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina sai lisää sisältöä.

Pojasta polvi pahenee? – Grand Theft Auto VI:n vuodot tulivat oletettavasti työntekijän lapsen kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Pojasta polvi pahenee? – Grand Theft Auto VI:n vuodot tulivat oletettavasti työntekijän lapsen kautta

Vain muutama päivä ennen Grand Theft Auto 6 -pelin ensimmäisen trailerin julkaisua on ilmestynyt vahvistamattomia huhuja mahdollisista vuodoista, joita väitetysti levittää Rockstarin työntekijän poika TikTokissa.

GTABase.com on jaellut näitä huhuja, mutta varoittaa, että tiedot voivat olla epäluotettavia, ja vuodon lähde saattaa olla kolmas osapuoli. Joka tapauksessa suositellaan välttämään avainsanoja kuten Grand Theft Auto 6 sosiaalisessa mediassa mahdollisten spoilereiden välttämiseksi ennen trailerin virallista julkaisua

Rockstar päräytti taannoin ihan virallisesti, missä kohtaa suurinpiirtein GTA 6 saa ensimmäisen trailerin. Tuo päivämäärä on nyt virallisesti paljastettu.

Tuo suuri päivä tulee olemaan tiistai, joulukuun 5. ja kellonaika täällä meidän nurkillamme on tuolloin. Näin kertoo Rockstar Gamesin virallinen X-tili.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Pirteitä seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Bear and Breakfast

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka pirteitä seikkailupelejä kuten kolmiulotteinen tasohyppely , magian täyttämä sekä rento motellisimulaatio .

Paketti maksaa yhteensä 18,26 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • Wylde Flowers
  • Passpartout 2: The Lost Artist
  • Bear and Breakfast
  • Tinykin
  • Venba
  • Smushi Come Home
  • Mail Time

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.