Red Dead Redemption 2 oli PC-julkaisussa rupinen kaakki Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 oli PC-julkaisussa rupinen kaakki

Hetihän perään se patchi tuli, mikä on kuuleman mukaan joitain ongelmia hieman korjaillut, mutta itse pelin julkaisu oli aika onneton. Peliähän on paljon odotettu, eikä siitä ole kauaa kun lukemanne .net sen marraskuun julkaisusta uutisoi. Allekirjoittanuthan on pääosin konsolipelaaja, joten voi vain tirskahdella miten tässä on näin päässyt käymään. Ottakaapahan hyvä asento.

Isoin ongelma, tai ainakin kattavin lienee, että suuri määrä pelaajia ei pystynyt peliä käynnistämään ollenkaan. Toki sieltä pääsi sitten Gamesin tukisivulle, mistä moni raportoi, ettei ongelma ratkennut.

Kuitenkin, nyt on jo ensimmäinen patch ulkona, minkä pitäisi päästää pelaajat peliä pelaamaan.

Oliko sinulla ongelmia pelin käynnistyksen kanssa? Auttoiko patch vai jotkut muut internetin poppakonstit?

Kommentoi

GTA Online saa uuden sukupolven konsoleille oman GTA+ tilauspalvelun Kommentit pois päältä artikkelissa GTA Online saa uuden sukupolven konsoleille oman GTA+ tilauspalvelun

GTA Online - GTA+

Games on julkaisemassa Online -peliin uutta GTA+ -tilauspalvelua uuden sukupolven ja Series X sekä S -konsoleille.

6 dollaria kuukaudessa maksavalla palvelulla pelaajat saavat bonuksia, kuten pelin sisäistä valuuttaa, päivityksiä sekä erityisiä alennuksia. GTA+ -tilaajat voivat myös ostaa entistä parempia Shark Cards -pelivaluuttakortteja.

Lisäksi GTA+ -tilaajat saavat:

  • 500 000 GTA$ automaattisesti Maze-pankkitilillesi
  • Principe Deveste Eight – sekä ilmainen Hao’s Special Works -päivitys, sekä HSW Orange Trip ja HSW CMYK Glitch -väritykset.
  • Los Santos Tunersin -pelimekaniikkapäivityksiä. Nykyiset Auto Shopin omistajat voivat muuttaa La Mesaan ilman lisäkustannuksia.
  • Vapautettu LS Car Meet -jäsenmaksu. Nykyiset LS Car Meet -jäsenet, joilla on Plus -jäsenyys, saavat 50 000 GTA$ takaisin tapahtuman aikana.
  • Jahdin omistajat voivat päivittää Aquarius Super Yacht -luokan alukseen ilman lisäkustannuksia.
  • Gussét Frog Tee ja Broker Prolaps Basketball -paita ja shortsit lisätään automaattisesti vaatekaappiisi
  • Mammoth Avengerin, HVY APC:n ja TM-02 Khanjalin Conveyor Livery -väritykset
  • Valikoima ilmaisia maaleja ja tunnuksia autokauppaan
  • 3 x GTA$ ja RP Hao’s Special Works Race Series -kilpailusarjassa.
  • 2 x Car Meet Rep Street Race -sarjassa

Kyseiset edut ovat saatavilla GTA+ -tilaajille maaliskuun 29. päivästä aina huhtikuun 27. päivään.

Suursuosittu Grand Theft Auto V ja sen moninpeliversio Online ilmestyivät uuden sukupolven konsoleille maaliskuun 15. päivä.

Kommentoi

GTA -trilogian ostaneet voivat lunastaa yhden ilmaisen Rockstar -pelin Kommentit pois päältä artikkelissa GTA -trilogian ostaneet voivat lunastaa yhden ilmaisen Rockstar -pelin

Grant Theft Auto: The Trilogy

Rockstar Games julkaisi Grand Theft Auto: The Trilogy -kokoelman aiemmin tänä vuonna ja pelisarjan vannoutuneet fanit raivostuivat sen ongelmista.

Nyt Rockstar on päättänyt hyvitellä antamalla kokoelman :lle ostaneille yhden ylimääräisen pelin ilmaiseksi. Valittavina on yksi seuraavista:

Näiden lisäksi pelaajat voivat vaihtoehtoisesti valita Great White Shark -luottokortin Online peliin tai 55 kultaharkkoa Red Dead Online -peliin.

Ilmaispelin voi lunastaa viimeistään tammikuun 5. päivä 2022 asti.

Kommentoi