Nyt se on varmaa – Sony julkistaa uuden kameran ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Sony julkistaa uuden kameran ensi viikolla

Sony on tällä hetkellä Canonin rinnalla yksi maailman suurimmista peilittömien kamerarunkojen valmistajista, ja harrastajien mielestä sen peilittömät rungot ovat tällä hetkellä arvostetuimpia. Yhtiöltä on todennäköisesti tällä hetkellä tulossa muitakin uutuuksia, mutta nyt katseet ovat kääntyneet piakkoin tulevaan uuteen julkistukseen, jonka spekseistäkin päätyi taannoin vuotoja ympäri internetiä.

Nyt useille huhuille on laitettu stoppia, sillä on vahvistanut tuovansa markkinoille uuden kameran ensi viikolla, 29. maaliskuuta, ja kyseessä onkin todennäköisesti tekoälyllä varustettu täyskennoinen runko. Ja mikä parasta, kyseessä olisi nimenomaan huhuiltu Sony ZV-E1 täydenkennon -, joka on erityisesti tarkoitettu vloggaajien käyttöön.

Runko perustuisi vahvasti Sonyn A7S111:een, ja muotoilultaan se olisi hyvinkin samankaltainen tällä hetkellä markkinoilla olevan SOn A7C:n kanssa.

Sony on väitetysti hylkäämässä PSVR2 -lasit – tällä hetkellä kehityksen alla vain kaksi omaa peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Sony on väitetysti hylkäämässä PSVR2 -lasit – tällä hetkellä kehityksen alla vain kaksi omaa peliä

PSVR 2

Uuden raportin mukaan on pienentämässä panostuksiaan -pelaamiseen. Samalla maailmalla velloo väitteitä, että PlayStation VR 2:lle on kehitteillä tällä hetkellä vain kaksi omaa VR-peliä.

PlayStation VR 2 -virtuaalitodellisuuslasit julkaistiin PS5:lle ja tarjosivat parannuksia edelliseen sukupolveen verrattuna. Myynnin ei kuitenkaan uutisten mukaan ole vastannut odotuksia, eikä Sony ole tehnyt merkittäviä VR-peli-ilmoituksia julkaisun jälkeen.

Kyseinen väite pamautettiin ilmoille sen jälkeen, kun Sony sulki London Studion, joka on tunnettu VR-pelien kehittämisestä alkuperäiselle PlayStation VR:lle.

Kolmannen osapuolen kehittäjät voivat silti julkaista pelejä PSVR 2:lle, mutta vaikuttaa siltä, että Sony saattaa olla vetäytymässä tästä pestistä kokonaan.

Lähde: Androidcentral

Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen

PSVR2

-pelaajat voivat iloita, sillä he pääsevät pian pelaamaan suosittuja -pelejä PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaseilla. julkaisee elokuussa 7. päivä adapterin, jonka avulla PS VR2:ta voi käyttää PC:n kanssa. Adapterin hinnaksi on ilmoitettu 60 dollaria.

Aiemmin huhuttiin, että Sony kehittää adapteria PS VR2:lle PC-yhteensopivuutta varten. Tuolloin ei ollut tietoa liitännästä (PS VR2 käyttää normaalisti yksittäistä USB-C-kaapelia), mutta nyt Sony on selventänyt tilannetta. Adapteri liitetään DisplayPort 1.4 -yhteensopivaan porttiin, mutta tarvitset lisäksi oman DisplayPort-kaapelin. Adapterissa on myös USB-liitäntä ja HDMI-lähtö pelin tallentamista tai näytön jakamista varten.

Lähde: Engadget