Sonyn huhutun ZV-E1 kameran speksit vuosivat ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn huhutun ZV-E1 kameran speksit vuosivat ennakkoon

on tällä hetkellä Canonin rinnalla yksi maailman suurimmista peilittömien kamerarunkojen valmistajista, ja harrastajien mielestä sen peilittömät rungot ovat tällä hetkellä arvostetuimpia. Yhtiöltä on todennäköisesti tällä hetkellä tulossa muitakin uutuuksia, mutta nyt katseet ovat kääntyneet piakkoin tulevaan uuteen julkistukseen, jonka speksit päätyivät juuri verkkoon.

Sony ZV-E1 täydenkennon -peilittömän kameran tekniset tiedot ovat päässeet lipsahtamaan internetin syviin syövereihin. Viimeisimmät huhut vihjailevat, että kamera julistetaan virallisesti vielä tämän kuun loppuun mennessä. Huhumyllyn syövereistä on kantautunut mielenkiintoisimpana speksinä se, että kyseessä on Sonyn ensimmäinen Full Frame E-monut -bloggaajakäyttöön tarkoitettu kamera. Runko perustuisi vahvasti Sonyn A7S111:een, ja muotoilultaan se olisi hyvinkin samankaltainen tällä hetkellä markkinoilla olevan SOn A7C:n kanssa

Alla ovat vuotaneet tiedot Sony ZV-E1 Vlogging peilittömästä kamerasta:

  • Virallinen julistus 29. maaliskuuta 2023.
  • Perustuu Sony a7S III:een
  • 12 megapikselin täyden rungon kenno, joka on peräisin a7S III:sta.
  • 4K60P & 4K120P (ei croppi)
  • ISO 409600
  • Auto-Focus on A7R V:stä, mutta huomattavasti paremmalla tunnistuksella
  • Paljon uusia tekoälyominaisuuksia, erittäin innovatiivisia sellaisia vieläpä
  • Samanlainen runkotyyli kuin ZV-E10:ssä, mutta Sony a7C:n kokoinen ja muutamalla FX3-elementillä varustettuna
  • Hinta hieman alle 2500 dollaria
  • Halvempi kuin Sony a7S III

Kommentoi

Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin

PlayStation 5

PlayStation Showcase -tapahtuma järjestetään viikolla 25. toukokuuta, kertoo GameSpotin sisarsivuston Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb.

Tietysti suunnitelmat voivat aina muuttua, mutta Grubb sanoi tämän olevan tällä hetkellä totta. Toinen henkilö, Zuby Tech, sanoi Twitterissä, että tapahtuma tulisi tapahtumaan joko 25. toukokuuta tai 1. kesäkuuta. ei ole virallisesti ilmoittanut tapahtumasta. GameSpot on ottanut yhteyttä yritykseen saadakseen lisätietoja.

Tämä on ollut huhu jo kuukausien ajan. Grubb raportoi helmikuussa, että suuri PlayStation-tapahtuma järjestettäisiin ennen kesäkuuta. Tuolloin raportti sanoi, että tapahtuma tapahtuisi E3 2023: n johdolla. Kyseinen näyttely on nyt peruttu, mutta kesän pelitapahtumat jatkuvat joka tapauksessa.

Jos PlayStation Showcase on totta, se järjestetään ennen kesäkuun suuria tapahtumia, kuten Summer Game Festia, Xbox Games Showcaseta ja Microsoftin Starfield Directia, Ubisoft Forwardia ja Gamescom Opening Night Livea, muiden tapahtumien joukossa. Tutustu GameSpotin Not-E3-aikatauluun saadaksesi lisätietoja.

PlayStation-brändi on tällä hetkellä erittäin suosittu. PS5-laitteiden myynti on noussut yli 38 miljoonaan kappaleeseen maaliskuun 31. päivään mennessä. Tammi-maaliskuun aikana myytiin 6,3 miljoonaa konsolia, mikä on enemmän kuin mitä mikään yritys on koskaan toimittanut tammi-maaliskuun neljänneksessä, ylittäen kaikki aiemmat PlayStation-konsolit, Xboxin ja Nintendon myyntiluvut.

Kommentoi

Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille

Sony PlayStation 5

Aiemmin tänä vuonna Insider Gamingin Tom Henderson väitti raportissaan, että työskentelee -version parissa, ja että yrityksen nykyisen sukupolven konsolin tehokkaampi versio tavoittelee julkaisua vuoden 2024 lopulla. Toisessa uudessa raportissa Henderson on antanut lisää lyhyitä yksityiskohtia konsolin tuotannon etenemisestä kulissien takana.

Raportissaan Henderson toistaa, että Pro on tällä hetkellä työn alla ”100% varmuudella”, ja raportin mukaan konsolin prototyyppikehityspaketit lähetetään ensimmäisen osapuolen PlayStation-studioille seuraavan muutaman kuukauden aikana, kun taas kolmannen osapuolen kehittäjät saavat ne tämän vuoden loppuun mennessä.

Kommentoi