Oculus Quest 2 haastaa Valven Index -VR-lasit nopeammalla virkistystaajuudella Kommentit pois päältä artikkelissa Oculus Quest 2 haastaa Valven Index -VR-lasit nopeammalla virkistystaajuudella

Oculus Quest 2

Näyttäisi siltä, että Facebookin --lasit olisivat saamassa nopeamman 120 Hz:n virkistystaajuuden tulevaisuudessa. Aiheesta kertoi Facebook Reality Labsin varatoimitusjohtaja Andrew Bosworth.

Alunperin lasit tukivat vain 72 Hz:n virkistystaajuutta ja kokeellista 90 Hz:n taajuutta. Nyt kuitenkin jälkimmäisestä on tullut uusi vakio.

Näennäisesti lasit tukevat jo 120 Hz:n taajuutta, mutta kaikki sovellukset eivät kuitenkaan vielä tue sitä. Lisäksi nopeampi virkistystaajuus syö enemmän tehoja ja kuluttaa luonnollisesti enemmän virtaa.

Mikäli Oculus onnistuu tuomaan nopeamman virkistystaajuuden Quest 2 -laseihin, haastaisi se todenteolla Valven Index VR-lasit. Kyseiset lasit tukevat 80 Hz, 90 Hz, 120 Hz ja 144 Hz:n virkistystaajuuksia. Mutta Quest 2 -lasien huomattavan edullisempi hinta tekee niistä kuitenkin varteenotettavan haastajan kotikäyttäjälle.

Tuloillaan on myös sovellus, joka mahdollistaa pelien langattoman striimaamisen suoraan PC:ltä Quest 2 -laseille. Sovellus ei ole kuitenkaan vielä läpäissyt Oculuksen laatuvaatimuksia suorituskyvyn osalta. Parhaillaan linkki onnistuu ainoastaan USB-C -kaapelin välityksellä.

Kommentoi

Pistol Whip VR-pelin tarina sai jatkoa uuden kampanjan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Pistol Whip VR-pelin tarina sai jatkoa uuden kampanjan myötä

Pistol Whip 2089

Rytmittelyä ja ammuskelua yhdistelevä -peli Pistol Whip on saanut uuden ilmaisen 2089 kampanjan.

Selkeästi cyberpunk-henkinen päivitys tuo peliin synthwave ääniraidan, viisi uutta skenaariota ja puolisen tuntia uutta pelisisältöä.

2089 on saatavilla Pistol Whip -peliin Oculus -alustalla ja Steam -palvelusta Steam VR -yhteensopiville laitteille. PSVR-laitteistolle päivitys ilmestyy myöhemmin.

Kommentoi

Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä

Green Hell

Kehittäjä Creepy Jar on julkaisemassa uutta esiosaa Green Hell -viidakkoselviytymispeliinsä. Lisäosa kulkee nimellä Spirits of Amazonia ja siinä on tarkoitus voittaa Amazonin sademetsässä asuvan heimon luottamus.

Lisäosan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen varsinaisen pelin tapahtumia. Uuden tarinan lisäksi peliin saadaan isompi kartta, uusia tehtäviä, kasveja ja rakennettavaa.

Green Hell on saatavilla PC:lle Steamin kautta ja Nintendo Switch -konsolille. Myös Playstation 4, Xbox One sekä -versiot ovat tuloillaan.

Kommentoi