Oletko huomannut, että tämä väkivaltainen vitsi on poistunut Simpsoneista kaikessa hiljaisuudessa? Kommentit pois päältä artikkelissa Oletko huomannut, että tämä väkivaltainen vitsi on poistunut Simpsoneista kaikessa hiljaisuudessa?

ovat 34 vuoden jälkeen luopuneet internet-kansaa järkyttäneestä väkivallasta. Nimittäin, Homer ei enää kurista Bartia.

Yhdessä sarjan uusimmista jaksoista, Homer paljastaa muuttaneensa tapojaan, kun hän ja Marge tapaavat uuden naapurinsa, Thayerin. Esitellessään itsensä Springfieldin uudelle tulokkaalle, Thayer huomauttaa Homerin kättelyn olevan vahva.

”Katso, Marge, pojan kuristaminen kannatti”, vastaa Homer. ”Ihan vitsi,” hän lisää. ”En tee sitä enää. Ajat ovat muuttuneet.”

Et ehkä ole huomannut, mutta ajat ovat todellakin muuttuneet. Viimeisen kerran Homer kuristi hulttiopoikaansa kaudella 31, joka esitettiin vuosina 2019 ja 2020. Sitä ennen aiheesta oltiin taisteltu pitkin keskustelufoorumeja jo pitkään.

Vaikka kiistanalainen juokseva vitsi on otettu aiemmin puheeksi, jotkut Simpsonien fanit eivät silti olleet tyytyväisiä, kun Homer paljasti muuttaneensa tapojaan. Toiset kuitenkin huomauttivat, että Homerin Bartin kuristaminen on ollut yhä harvinaisempaa myöhemmissä kausissa.

”Ihmiset valittavat, että Simpsonit ovat muuttuneet, mutta eivät ole katsoneet uusia jaksoja tietääkseen, että Homerin Bartin kuristaminen on ollut harvinaista 2000-luvun jälkeen, ja viime (todellinen) kerta oli yli neljä vuotta sitten”, kirjoitti toinen fani Twitterissä. ”Oikea tarina on, että ohjelma on taas melko viihdyttävää.”

Paradise PD – Kausi 1 – Netflix Kommentit pois päältä artikkelissa Paradise PD – Kausi 1 – Netflix

Paradise PD - Kausi 1

3.6 / 10
To serve and protect Ihastuttavan törkeä. ACAB Jostain syystä helpoimmat maalit, kuten Kathy Griffin saavat pahimman pilkan niskaansa. Louis CK, Sean Hannity ja muut nykyajan kiistellyt hahmot saavat pienen sivalluksen, mutta siinä kohtaa kun sarja voisi olla todella ilkeä ja herättää tosi paljon pahennusta alkaa se himmata. Paradise PD jää esimerkiksi Niken tossujen alle, joiden ei tarvinnut raivoa herättääkseen tehdä muuta kuin valita mainoskasvoikseen polvistuvan jenkkifutismiehen, Colin Kaepernickin. Lyhyesti Paradise PD on Brickleberryn tekijöiden jopa South Parkia törkyisempi sarja, joka kuitenkin jättää ampumatta silloin kun parhaat osumakohdat ovat näkyvillä.

on -tekijöiden Waco O'Guin ja luoma animaatiosarja, poliisiasemasta, jossa on töissä kokoelma täysin kyvyttömiä mänttejä, narkkaava susikoira ja itse vesikauhuinen Captain Marvel. Poliisipäällikkö Randall on isä ja Kevin on poika, joka on aina halunnut poliisiksi mutta pääsee vasta nyt tekemään unelmatyötään pormestariäitinsä myötävakutuksesta. Paradise PD on aikuisten piirretty isolla A:lla ja k-16 -merkintä on enemmän kuin paikallaan.

Omalla kohdalla olivat ensimmäinen näkemäni aikuisten piirretty. Tai, itse asiassa grunge-aikakauden MTV:n grunge-piirretyt ja joskus Ruotsin TV:stä yöllä tulevat underground-animaatiot. Muistan olleeni jotain kymmenenvuotias, herran vuonna 1992, kun rosoisesti piirretyt miehen ja naisen sukuelimet näkyivät tämänkaltaisessa animaatiossa. Piirakka sanoi 'drag' ja nakki taas 'pull'. Jos ihmettelette tämän päivän kolmekymppisten ja nelikymppisten tyylillisiä valintoja death metal -paitoineen ja farkkuliiveineen, tämä kasvatti X-sukupolven. Simpsoneita väheksymättä, ensimmäinen joka uskalsi vuosiin olla törkeä oli .

South Park osasi myös kommentoida poliittisesti, mutta se onnistui vain kasvattamaan tekijöidensä näköisen sukupolven, jotka ovat muka kaikkeen välinpitämättömästi suhtautuvan kapinansa keskellä yhden kuvaavan sanan alla, joka on bootlicker. Paradise PD on likimain niin törkeä kuin voi olla. Ulosteita osuu suuhun useaan otteeseen ja eläin-ihmis-parisuhteita ei pelkästään vihjata, mutta silloin kun joku tai astuu ruutuun, ollaan yllättävän kesyjä ja hoidetaan homma nopeasti alta pois. Tämän ansiosta Paradise PD:n kapina jää yhtä dadaksi kuin 90-luvun alussa näkemäni 'drag' ja 'pull'. Vaikka sarjan ei odotakaan pelastavan maailmaa, sen heikot hetket laimentavat satunnaisia hymähdyksiä aiheuttavat törkyisetkin kohdat mauttomaksi puuroksi.