Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi olla se taksikuski, joka kuuntelee sinun kännitilityksiäsi? – pian se olisi mahdollista Kommentit pois päältä artikkelissa Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi olla se taksikuski, joka kuuntelee sinun kännitilityksiäsi? – pian se olisi mahdollista

Oletko aina miettinyt, miltä tuntuu olla se se taksikuski, joka kuskaa sinua baarista kotiin? No, kiitos PAN Visionin ja NACONin, voit pian saada selville, sillä he tuovat maailmaan -pelin. Kyllä, oikein kuulit, taksisimulaation, joka vie sinut aurinkoiseen Espanjaan.

Tervetuloa Barcelonan maailmaan, joka on täynnä toimintaa ja liikennettä. Virtuaaliset taksinkuljettajat voivat odottaa olevansa suosittuja niin turistien kuin paikallisten keskuudessa. Mutta tämä ei ole pelkkä ajo-simulaatio, tässä sekoittuu myös yritysstrategiapeli, joten saat mahdollisuuden kokea, miltä tuntuu johtaa omaa taksifirmaasi.

Päätehtäväsi on kuljettaa asiakkaita ympäri Barcelonaa, pitäen samalla kiinni liikennesäännöistä. Lisäksi, muista pitää asiakkaasi tyytyväisinä, jotta voit saada hyviä arvosteluja ja jopa tippiä.

Pelaajan pitää myös hoitaa omaa taksiyritystään. Se sisältää kuljettajien palkkaamista ja firman kasvattamista. Voit myös räätälöidä autojasi ja maalata ne omalla tyylilläsi. Varmista kuitenkin, että pidät ne puhtaina ja kunnossa, sillä autojen laiminlyönti voi aiheuttaa sinulle uusia ongelmia.

Kaupunki, jota pelissä tutkitaan, on mallinnettu täysikokoisena, joten voit ajaa ympäriinsä ja tutkia kaikkea. Mitä paremmin tunnet kaupungin, sitä helpompi on palvella asiakkaita ja viedä heidät oikeisiin paikkoihin ilman ongelmia.

Taxi Life: A City Driving Simulator julkaistaan helmikuussa 2024 PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle. Joten, varmista, että olet valmis ottamaan ratin ja kyyditsemään ihmisiä ympäri Barcelonaa!

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -toimintapeli julkaistiin tänään ja sekä S -konsoleille että :lle.

Erinomaisena jousenkäyttäjänä, karismaattisena johtajana ja hyväntahtoisena köyhien auttajana tunnettu Robin Hood on rohkea ja liikkuvainen sankari. Taktisessa Gangs of Sherwood -toimintapelissä jokainen joukon hahmoista muodostaa oman tärkeän roolinsa seikkailuissa ja vauhdikkaissa viholliskohtaamisissa. Pelin sankarijoukkoa onkin mahdollista pelata joko yksin tekoälyn ohjatessa muita hahmoja tai jopa kolmen kaverin seurassa jokaisen pelaajista ohjatessa yhtä monista hahmoista.

Gangs of Sherwood esittelee totutusta poikkeavan näkemyksen Robin Hoodin tyylistä, sillä tässä pelissä maailma on teknologisesti kehittynyt taianomaisen kiven ansiosta. Siksi muuten keskiaikaistyyliseen maailmaan on ilmestynyt ainutlaatuista tekniikkaa, kuten muun muassa lentäviä koneita ja tehokkaita tykkejä. Erikoislaatuinen Robin Hood -näkemys tarjoaa kiehtovan asetelman toimintavetoiselle pelille, jossa Sherwoodin pahamaineinen seriffi joukkoineen on Robin Hoodin ja tavallisen kansan kiusana.

Arviossamme Gangs Of Sherwood pärjäsi hyvin.