Olympialaiset laajentaa virtuaaliseen maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Olympialaiset laajentaa virtuaaliseen maailmaan

Olympics

Kansainvälinen Olympiakomitea on lanseerannut kautta-aikojen ensimmäiset virtuaaliset olympiakisat.

Ensimmäinen Olympic Virtual Series järjestetään toukokuun 13. – kesäkuun 23. päivä ja lajeina tullaan näkemään pesäpallo, pyöräily, soutu, purjehdus ja moottoriurheilu.

Peleinä pesäpallossa on käytössä eBaseball Powerful Pro Baseball 2020, pyöräilyssä , purjehduksessa ja moottoriurheilussa .

Autopelikansalle mieluisia uutisia – Gran Turismo 7 sai mellevän päivityspaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Autopelikansalle mieluisia uutisia – Gran Turismo 7 sai mellevän päivityspaketin

Gran Turismo 7

Autoilupelien ystävät voivat nyt iloita, sillä :n tuorein päivitys on julkaistu tänään. Päivityksen kohokohtina ovat uudet vauhdikkaat menopelit, jotka varmasti herättää autokansan huomion.

Kolme suorituskykyistä automallia tekevät debyyttinsä pelissä: Garage RCR Civic edustaa aitoa JDM-tyyliä mukautetulla time attack -muotoilulla. Honda Civic Type R' 22 merkitsee legendaarisen R-tunnuksen paluuta 11. sukupolven Civicissä. MAZDA3 Gr.4 puolestaan näyttää sisäisen polttoaineen mahdollisuudet ja hyödyntää seuraavan sukupolven biodieseliä.

Päivityksessä on myös lisäsisältöä Scapes-osioon, mukaan lukien 29 uutta sijaintia Brand Centralin Nissan-osiossa. Lisäksi peliin on tuotu kaksi uutta Extra Menua: Extra Menu No. 29 keskittyy Porsche Supercars -autoihin (Keräilijätaso 42 ja ylempänä) ja Extra Menu No. 30 GR-autoihin (Keräilijätaso 39 ja ylempänä).

7 jatkaa pitkäaikaista perinnettään tarjoten pelaajille mahdollisuuden kokea autoilun jännitys ja nopeus. Uusin päivitys on selkeä osoitus siitä, että peli jatkaa kehittymistään ja tarjoaa pelaajilleen jatkuvasti uusia elämyksiä.

Gran Turismo 7 on saatavilla yksinoikeudella ja -konsoleille.

Gran Turismo -elokuva sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Gran Turismo -elokuva sai ensimmäisen trailerin

Neill Blomkampin tulevasta -toimintaelokuvasta julkaistiin juuri uusi traileri, joka esittelee runsaasti tarinankerrontaa (joka perustuu todellisen elämän kilpa-ajajan Jann Mardenboroughin nousuun) sekä jännittävää kisa-kisa-vääntöä, ja siinä on myös siisti pieni viittaus sarjan alkuperään, tässä tapauksessa siis itse videopeleihin.

Trailerin alussa Mardenboroughia (esittää Archie Madekwe) kuunnellaan, kun hänen isänsä arvostelee häntä siitä, että hän istuu konsolinsa ääressä koko päivän. Kun saarnaa jatkuu, näytetään pino Gran Turismo -videopeliä, jotka ulottuvat aina sarjan toiseen osaan PlayStation 1:llä.

Elokuva saapuu Suomen elokuvateattereihin 25. elokuuta.

Trailerin voit ottaa haltuun tästä alta: