OnePlus 12R -huippupuhelimesta paljastettiin uutta tietoa – mukana kehittynyttä näyttöteknologiaa Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus 12R -huippupuhelimesta paljastettiin uutta tietoa – mukana kehittynyttä näyttöteknologiaa

OnePlus aloitti uuden vuoden paljastamalla tietoja tulevan OnePlus 12R -huippupuhelimen näyttö- ja akkuteknologiasta. OnePlus 12R julkistetaan globaalisti 23. tammikuuta Smooth Beyond Belief -lanseeraustapahtumassa, ja se on OnePlus 12 -sarjan toinen jäsen ja ensimmäinen OnePlussan R -sarjan laite, joka tulee myyntiin maailmanlaajuisesti.

Kehittynyttä näyttöteknologiaa

OnePlus paljasti, että OnePlus 12R:ssä on huipputason, 4. sukupolven LTPO 120Hz ProXDR -näyttö. LTPO-teknologia mahdollistaa puhelimen pystyvän automaattisesti vaihtamaan näytön virkistystaajuutta, jotta akun käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. OnePlussan viimeisimmissä lippulaivapuhelimissa, OnePlus 11:ssa ja OnePlus Openissa on kolmannen sukupolven LTPO-näyttöteknologia. Neljännen sukupolven LTPO-teknologia mahdollistaa näytön virkistystaajuuden päivittymisen entistä nopeammin, älykkäämmin ja sulavammin. LTPO 4.0:llä

Virkistystaajuus voi vaihtua suuremmassa skaalassa kuin aiemmin., OnePlus 12R:n näyttö tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn korkearesoluutioisen pelin pelaamisesta elokuvan katseluun tai netin selaamiseen, säästäen samalla akunkestoa.

Kaikista suurin akku

OnePlus 12R:ssä on 5500mAh:n akku, joka on suurempi akku kuin missään muussa OnePlus-puhelimessa. Suuri akku tekeekin OnePlus 12R:stä täydellisen pelaamiseen ja videoiden katseluun. Akku saa virtansa SUPERVOOC-pikalatauksesta, ja siinä on Battery Health Engine -teknologiaa. Tämä OnePlussan kehittämä teknologia auttaa pitämään akun huippukunnossa vuosien ajan. Tarkemmat tiedot paljastetaan OnePlus 12 -sarjan lanseeraustapahtumassa 23.1.2024.

OnePlus 12 -sarja

OnePlus 12 -sarja on suunniteltu vastaamaan alan haasteeseen tasapainottaa korkea suorituskyky, virrankulutus, tehokas lämmönpoisto ja laitteen pitkäikäisyys. Molemmilla laitteilla, OnePlus 12:lla ja OnePlus 12R:llä, on kummallakin omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden valita, mikä on heille tärkeää seuraavassa älypuhelimessaan.

Molemmat lippulaivapuhelimet julkaistaan globaalisti OnePlus Smooth Beyond Belief -lanseeraustapahtumassa klo 16 Suomen aikaa (19.30 IST) 23. tammikuuta 2024.

Insta360 Ace Pro -toimintakameran laitteistopäivitys tuo uusia ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Insta360 Ace Pro -toimintakameran laitteistopäivitys tuo uusia ominaisuuksia

Insta360 Ace Pro

Boston Groupin jakeleman Ace Pro -toimintakameran laitteistopäivitys tuo useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Päivitys sisältää mm. Active HDR -ominaisuuden paremman hallinnan, Clarity Zoom -tarkennuksen laajemman tuen sekä uusia yhteensopivuuksia.

Päivityksen kohokohdat:

  • Parempi hallinta Active HDR:stä: Käyttäjät voivat nyt kytkeä väritilan pois päältä ja hallita valokuvien ja videoiden muokkausta tarkemmin. Active HDR hyödyntää valon ja varjojen kontrastia ja tuo kuvamateriaaliin eloa.
  • Laajempi Clarity Zoom -tuki: Clarity Zoom -tarkennusominaisuus on nyt saatavilla useammassa kuvaustilassa. Tuplanäpäyttämällä näyttöä kamera suurentaa kuvan kaksinkertaiseen kokoon ilman kuvanlaadun heikkenemistä.
  • Parannettu yhteensopivuus: Insta360 Ace Pro on nyt yhteensopiva mm. Garmin- ja Apple Watch -kellojen, Insta360 GPS Preview Remote- ja Insta360 GPS Action Remote -kaukosäätimien sekä Sena-, Cardo- ja VIMOTO-moottoripyöräkypärien kanssa.
  • Webcam-tila: Kameraa voidaan käyttää tietokoneen verkkokamerana mm. Zoom-, Microsoft Teams- ja Skype-sovelluksissa. Webcam-tilan tarkkuus on 1080p ja päivitysnopeus 30 kuvaa sekunnissa.

Insta360 Ace Pro kykenee 8K-videotarkkuuteen ja 48 megapikselin valokuviin. Kamerassa on 2,4 tuuman käännettävä kosketusnäyttö ja akun PD-pikalataus. Kamera on myös vesitiivis 10 metriin asti ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja.

Hinta ja saatavuus

Insta360 Ace Pro -toimintakamera on myynnissä 499 euron hintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten pikakiinnitysjalustoja, ND-suotimia ja erilaisia suojia ja koteloita.

OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille

julkisti tänään erityisen -älypuhelimen, yhteistyössä HoYover-sarjan kanssa, joka on omistettu suositulle Impact -pelin faneille. Tämä erikoisversio tarjoaa vertaansa vailla olevan pelikokemuksen huipputeknologiallaan, yhdessä Keqing-hahmon inspiroiman tyylin kanssa, joka näkyy niin puhelimen ulkonäössä, ohjelmistossa kuin juhlavassa pakkauksessakin.

”Yhteistyömme HoYover-sarjan kanssa on nostanut OnePlus 12R Genshin Impact Edition -puhelimen uusiin korkeuksiin. Emme tarjoa pelkkää puhelinta, vaan pääsyn mobiilipelimaailmaan ilman kompromisseja grafiikan tai suorituskyvyn suhteen. Olemme todella halunneet varmistaa, että käyttäjät voivat nauttia keskeytyksettä korkealaatuisesta grafiikasta ja suorituskyvystä pelatessaan puhelimillaan. Uskomme, että käyttäjät tulevat huomaamaan tämän”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Visuaalisesti mukaansatempaavat grafiikat

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on OnePlussan HyperRendering-tekniikka, jolla saavutetaan realistisia valaistustehosteita optimoimalla sekä grafiikkasuoritin että näyttö, mikä johtaa todenmukaisempaan HDR-grafiikkaan peleissä. Puhelimen 120Hz ProXDR-näyttö LTPO 4.0:lla tukee jopa 2160Hz PWM-himmennystä ja erittäin korkeaa näytön kirkkautta jopa 4500 nitin huippukirkkauteen asti. Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 -lasi takaa näytölle myös parhaan mahdollisen suojan. Näyttö tukee myös Dolby Vision- ja HDR10+ -teknologioita ja sille on myönnetty TÜV Rheinland Intelligent Eye Care -sertifikaatti.

Nopeaa ja sulavaa pelaamista

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversio on optimoitu pelikokemusta varten. HyperBoost teknologia nopeuttaa pelien latausnopeutta ja HyperTouch-tekniikka nostaa kosketusvasteen 1000 Hz:iin minimoiden latenssin. Puhelin ratkaisee myös keskusmuistiongelmia RAM-Vita muistin suorituskykykiihdyttimen avulla, tehostaen sovellusten käynnistysnopeuksia ja siirtymiä sovellusten välillä. OnePlussan testien perusteella puhelin voi pitää Genshin Impact pelisovelluksen ja jopa kuusi taustasovellusta käynnissä 72 tunnin ajan.

Lisäksi OnePlus 12R Genshin Impact Editionissa on 360 asteen korkean suorituskyvyn peliantenni, joka varmistaa nopeat verkkoyhteydet. Se tarjoaa 12 tehokasta ja monisuuntaista antennia, joista kolme on erityisesti suunniteltu tarjoamaan nopeamman, tasaisemman ja vakaamman yhteyden pelaamiseen.

Nauti pitkäkestoisesta suorituskyvystä ja monipuolisesta liitettävyydestä

OnePlus 12R Genshin Impact Edition yhdistää tehokkaan laitteiston alan johtaviin teknologioihin ja tarjoaa pelaajille pisimmän sekä mukaansatempaavimman pelikokemuksen. Suuri 5 500 mAh:n akku sekä 100 W SUPERVOOC-pikalataus tarkoittavat, ettei akunkestosta tai sen lataamisesta tarvitse olla huolissaan. Trinity Enginen CPU-Vita-teknologian ansiosta OnePlus 12R Genshin Impact Edition pystyy tunnistamaan Genshin Impact pelin eri skenaarioita ja säätämään automaattisesti optimaalisen tasapainon korkean suorituskyvyn ja alhaisen virrankulutuksen välillä.

Jopa laskennallisesti vaativissa Genshin Impactin peliskenaarioissa, kuten kartan tutkimisessa tai päätarinan tehtävien suorittamisessa puhelimen näyttö voi toimia keskimäärin 59,4 FPS:llä yli tunnin ajan ilman liiallista lämpenemistä. Jopa yli tunnin kestävissä pelisessioissa uusi Cryo velocity -jäähdytysjärjestelmä auttaa pitämään OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversion viileänä entistä pidempään. Uusi järjestelmä varmistaa paremman lämmönpoistotehokkuuden ja pitää puhelimen vakaana, nopeana ja reagoivana.

Keqingin inspiroima uniikki tyyli ja keräilytuotteet

OnePlus 12R Genshin Impact Edition on OnePlussan ja HoYover-sarjan yhteistyö, jossa pääosassa on Genshin Impactin Keqing-hahmo. Puhelimen Electro Violet -väri on saanut vaikutteita Keqingin hahmosta. Takakansi on koristeltu hopeanvalkoisilla riikinkukon kuvioilla, ja sen alareunassa on Keqingin salama-stiletto-elementti. Puhelimen runko on valmistettu Electro Etching etsausprosessilla ja puhelimen yläreunaan on kaiverrettu Keqingin nimi. Tämä heijastaa valoa ja voi heijastaa ”Keqing”-sanan läheisille pinnoille valaistuna.

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on tarkasti räätälöity OxygenOS 14 -käyttöliittymä, joka vastaa Genshin Impactin Teyvat-fantasiamaailmaa. Tähän kuuluu esimerkiksi mukautetut järjestelmäsovelluskuvakkeet, Electro Element -pikalatausanimaatio ja eksklusiivinen Always-On näyttö. Puhelimessa on myös personalisoidut käynnistyksen ja sormenjälkilukituksen avauksen animaatiot ja live-taustakuva.

Puhelin toimitetaan eksklusiivisessa lahjapakkauksessa, joka sisältää erityisiä keräilytuotteita ja lisävarusteita Genshin Impact -faneille, kuten Lightning Stiletto -muotoisen SIM-kortin poistotyökalun, violetin Electro Element- laturin ja violetin USB Type- C-latauskaapelin violetilla LED-valolla.

Hinta ja saatavuus

OnePlus 12R Genshin Impact Edition -erikoisversio on tilattavissa OnePlus.com -verkkokaupan kautta. Ennakkotilaukset alkavat 28. helmikuuta 2024 ja laitteen suositushinta on 749 €. Ennakkotilaajat OnePlus.comin kautta saavat 50 € alennuksen sekä suojakotelon kaupan päälle. Opiskelijat saavat vielä 10 % alennuksen.