OnePlus ja OPPO julkaisevat samanaikaisesti taittuvanäyttöiset älypuhelimet Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus ja OPPO julkaisevat samanaikaisesti taittuvanäyttöiset älypuhelimet

OnePlus julkaisee pian kaikkien aikojen ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa. Yhtiö pyrkii tarjoamaan ”Never Settle” -brändin hengen mukaisen laitteen, joka tarjoaa tinkimättömän lippulaivakokemuksen sekä myös suuren näytön hyödyt.

Yhdessä kehitetty mestariteos

OnePlus on toiminut käyttäjäkeskeisellä lähestymistavalla, tunnistaen käyttäjien tarpeita ja pyrkimällä tarjoamaan nopeita ja sulavaa käyttökokemusta. OPPO:n ja OnePlussan yhdistymisen jälkeen vuonna 2021 yhtiön tutkimus- ja kehitysvalmiudet ovat vahvistuneet ja käyttöön on otettu lukuisia alan johtavia teknologioita. on jo julkaissut kaksi taittuvanäyttöistä laitetta sukupolvea, kun taas OnePlussan viimeisin lippulaivapuhelin on saavuttanut laajasti suosiota.

Tämä taittuvanäyttöinen älypuhelin on yhdessä OPPO-tiimin ja -tiimin kehittämä. Haluamme luoda synergiaa ja tuoda kahden tiimin parhaat puolet yhteen. Molemmilla tiimeillä on vahvaa kokemusta, ja tällä taittuvanäyttöisellä älypuhelimella on erilainen markkinastrategia eri maissa ja alueilla.

Tavoitteena on ollut parhaan taittuvanäyttöisen puhelimen luominen. OPPO-tiimille on kertynyt vahvaa kokemusta taittuvanäyttöisten suunnittelusta ja kamerateknologiasta, kun taas OnePlus on tunnettu nopeasta ja sulavasta käyttökokemuksesta ja huippusuorituskyvystä. Alert slider eli tilakytkin, josta on tullut OnePlus-fanien rakastama, on myös tässä laitteessa.

Saranateknologian kehitystä

Perinteiseen älypuhelinten muotoiluun verrattuna kokoontaitettavissa älypuhelimissa on yksi keskeinen ominaisuus: sarana. Sarana on kriittinen komponentti, joka ei vaikuta ainoastaan laitteen sisällä olevaan tilaan, vaan myös sen yleiseen kestävyyteen ja käyttöikään.

Yli kuudellasadalla saranateknologiaan liittyvillä patentilla olemme edistyneet merkittävästi taittuvanäyttöisen älypuhelinkokemuksen kehittämisessä. Ne, jotka kokeilivat ensimmäistä taittuvanäyttöistä Oppo Find N:ää kaksi vuotta sitten, saattavat muistaa, että puhelinta suljettaessa ei jäänyt huomattavaa rakoa ja puhelin pysyi tukevasti kiinni, vaikka sen väliin laitettaisiin ohut paperipala.
Taittuvanäyttöisen OnePlus-mallin tapauksessa olemme kehittäneet 35 patenttia erityisesti saranaan liittyen. Huolellisen materiaalivalinnan ansiosta olemme onnistuneet pienentämään saranan kokoa ja painoa samalla kun olemme vahvistaneet sen lujuutta.

Verrattuna OPPO Find N2:ssa käytettyyn saranaan, OnePlus-laitteen saranassa on jopa 31 komponenttia vähemmän. Tämä ei ainoastaan kevennä laitetta, vaan myös tarjoaa parannuksia materiaalisuunnittelussa ja kasvattaa yleisesti lujuutta. OnePlus-laitteen sarana on 37 % pienempi kuin Find N2:n vastine.
Optimoimalla saranakokoa olemme luoneet laitteeseen lisää tilaa, jolloin voimme tarjota kuluttajille monipuolisia kokemuksia. Pienempi, hienostunut saranarakenne avaa taittuvanäyttöiselle älypuhelimelle uusia mahdollisuuksia, parantaen sen käytettävyyttä.

Paras taittuvanäyttöinen älypuhelin tähän mennessä

OnePlus ei ole ensimmäinen kilpailija taittuvanäyttöisissä puhelimissa, mutta kun päätimme lähteä mukaan tähän kilpailuun, meidän haluamme tarjota parhaan mahdollisen puhelimen.
Kun tarkastellaan käyttäjien tarpeita taittuvanäyttöiselle laitteelle, suuri näyttö on ilmeinen. Käyttäjät odottavat kuitenkin myös laitetta, joka on kompakti ja miellyttävä pitää kädessä. Juuri tämän pyrimme toteuttamaan.

Taittuvanäyttöinen puhelimemme tarjoaa enemmän kuin suuren näytön kokemuksen. Siinä on kevyt ja ohut muotoilu, tehokas kamera ja se tarjoaa nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Kun kaikki nämä näkökohdat ovat täysin tasapainossa, voimme todella kutsua sitä taittuvanäyttöiseksi lippulaivapuhelimeksi.

OnePlus on saavuttanut vahvan maineen nopean ja sulavan käyttökokemuksen tarjoajana, ja voimme taata, että tätä perintöä jatketaan myös uudessa laitteessamme. Parantaaksemme käyttäjiemme kokemusta teemme tiivistä yhteistyötä Googlen kanssa sovellusten mukauttamisen parantamiseksi taittuvanäyttöisille puhelimille. Tavoitteemme on varmistaa, että käyttäjät todella tuntevat ainutlaatuisen sovelluskokemuksen suuremmalla näytöllä.


OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan

antoi vilauksen odotetusta -puhelimestaan, paljastaen uuden muotoilunsa. Puhelin perii aiemman OnePlus 11 -lippulaivamallin tyylin, mutta pienin muutoksin.

Merkittävin muutos OnePlus 12:n muotoilussa on Alert Slider -tilakytkimen siirtyminen puhelimen oikealta reunalta vasemmalle puolelle. Tämä muutos mahdollistaa uuden integroidun antennin käytön, erityisesti parantaen suorituskykyä pelaamisen aikana.

OnePlus on testannut, että paras antennien asento on käyttäjän etusormien välissä, kun puhelinta pidetään vaakatasossa, juuri Alert Slider -tilakytkimen kohdalla. Uuden muutoksen myötä OnePlus pyrkii varmistamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

OnePlus 12 tulee saataville uudessa smaragdinvihreässä värissä nimeltä Flowy Emerald. Inspiraatio tähän vihreään sävyyn on peräisin Uudessa-Seelannissa sijaitsevasta Dart-joesta. Suunnittelutiimi on käyttänyt edistyksellisiä tekniikoita, kuten periskooppitelekameraa ja AG-tekniikkaa, tuodakseen elävyyttä ja harmoniaa puhelimen muotoiluun.

OnePlus 12 odotetaan julkaistavan joulukuussa 2023.

Pop-taiteilija Philip Colbert viimeisteli Michelangelon keskeneräisen Manchester Madonna -teoksen älypuhelinta apuna käyttäen Kommentit pois päältä artikkelissa Pop-taiteilija Philip Colbert viimeisteli Michelangelon keskeneräisen Manchester Madonna -teoksen älypuhelinta apuna käyttäen

Englantilainen nykytaiteilija Philip Colbert on viimeistellyt ja nykyaikaistanut Michelangelon historiallisen ja keskeneräisen mestariteoksen, Manchester Madonnan yhteistyössä OnePlussan kanssa. Poikkeuksellisen tästä modernisoinnista teki se, että Colbert käytti ainoana työkalunaan taittuvanäyttöistä OnePlus Open – älypuhelinta.

Lontoossa asuva Philip Colbert on tunnettu moderneista hummeriteemaisista poptaiteen töistään ja nyt hän otti vastaan OnePlussalta tehtävän viimeistellä Michelangelon 500-vuotta vanha, keskeneräisen teos omalla modernilla tyylillään. Tämä Michelangelon, Colbertin ja OnePlussan kohtaaminen yhdistää menneisyyden loiston nykyajan innovatiiviseen teknologiaan, tuoden klassisen mestariteoksen modernille aikakaudelle.

Colbertin versio taideteoksesta paljastettiin äskettäin Lontoon National Gallery -museon interaktiivisessa projektiossa. Itse projektio toteutettiin myös -laitteella ja valmis työ esiteltiin Michelangelon alkuperäisen maalauksen rinnalla, joka on edelleen keskeneräinen.

Koska teos toteutettiin kokonaan Open -puhelimella, Colbertin ei tarvinnut työskennellä pelkästään Itä-Lontoossa sijaitsevalla studiollaan vaan hän työskenteli teoksen parissa mm. National Galleryssa, kotonaan sekä matkustaessaan, missä tahansa inspiraation iskiessä.

”On todellinen kunnia tuoda uusi henki Michelangelon ikoniseen Manchester Madonnaan käyttämällä OnePlus Openia. Tämä yhteistyö edustaa taiteen, teknologian ja historian lähentymistä älypuhelimen antamalla vapaudella työskennellä milloin ja missä tahansa, inspiraation iskiessä.” Colbert kertoo työprosessista.

Taittuvanäyttöisen OnePlus Openin teknologia helpottaa työskentelyä, sillä sen suuri sisänäyttö mahdollistaa jopa kolmen sovelluksen käyttämisen kerralla, joten Colbert pystyi ensimerkiksi pitämään työstettävää taideteosta ja muistiinpanoja auki samanaikaisesti näytöllä. Video teoksen luomisprosessista katsottavissa alta.

”Olemme äärettömän ylpeitä voidessamme osallistua Michelangelon Manchester Madonnan viimeistelemiseen yhteistyössä Philip Colbertin kanssa. Philipin leikkisä tyyli tuo uutta elämää alkuperäiseen teokseen ja vapauttaa sen potentiaalin” Celina Shi, OnePlussan Euroopan markkinointijohtaja sanoi.