OnePlus julkaisee pian ensimmäisen taittuvanäyttöisen lippulaivapuhelimensa Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus julkaisee pian ensimmäisen taittuvanäyttöisen lippulaivapuhelimensa

OnePlus vahvisti tänään julkaisevansa ensimmäisen taittuvanäyttöisen lippulaivapuhelimensa, Openin, Mumbaissa 19. lokakuuta.


OnePlus Open on ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin OnePlussalta, ja se tulee haastamaan nykyiset taittuvanäyttöisten älypuhelinten markkinat. ”Open” nimi viittaa taittuvan näytön lisäksi OnePlussan avoimuuteen uusille mahdollisuuksille ja potentiaalille. ”Open for everything” eli ”Avoin kaikelle” -sloganin mukaisesti OnePlus jatkaa älypuhelinten kehittämistä avoimin mielin ja uusia mahdollisuuksia tutkien.

on unelmien puhelin, emmekä ole halunneet tehdä kompromisseja näytön, kamerateknologian tai puhelimen muotoilun suhteen ”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja. ”OnePlus Openissa on meidän tunnusomainen, nopea ja sulava käyttökokemus sekä elegantti, kevyt ja ohut muotoilu, ennennäkemätön kamera, tehokas ohjelmisto ja huippulaatu. OnePlus Open määrittelee taittuvanäyttöisen älypuhelimen uudelleen tarjoamalla kaikin puolin lippulaivatason kokemuksen ja vie taittuvanäyttöiset älypuhelimet kokonaan uudelle tasolle.”

OnePlus vahvisti tänään julkaisevansa ensimmäisen taittuvanäyttöisen lippulaivapuhelimensa, OnePlus Openin, Mumbaissa 19. lokakuuta.


OnePlus esitteli Kiinassa tänään uuden lippulaivapuhelimensa – tällainen on OnePlus 12 Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus esitteli Kiinassa tänään uuden lippulaivapuhelimensa – tällainen on OnePlus 12

julkisti tänään uusimman -lippulaivapuhelimensa Kiinassa. OnePlus 12 tarjoaa huippuluokan laitteiston ja edistyneen ohjelmiston.

Puhelin vie nopean ja sulavan suorituskyvyn uudelle tasolle Snapdragon® 8 Gen 3 -mobiilialustan avulla, tarjoten 30 % nopeamman Kryo-CPUn ja 25 % nopeamman ja GPU:n parannetulla virransäästöllä. OnePlus 12 on varustettu LPDDR5X RAM-muistilla ja UFS 4.0 ROMilla. Näitä tukevat RAM-Vitalization ja ROM-Vitalization -teknologiat, varmistaen pitkäikäisen käyttökokemuksen ja nopean ja sulavan kokemuksen esimeriksi myös sovellusten moniajossa.

Uudessa 120 Hz 2K Super Fluid LTPO AMOLED -näytössä on erittäin korkea 4500 nitin kirkkaus. 100 W:n SUPERVOOC-pikalataus, 50 W:n langaton AIRVOOC-lataus ja 5400 mAh:n kaksoiskennoakku takaavat puolestaan pitkäkestoisen käytön. Uuden Dual Cryo-velocity Cooling System -jäähdytysjärjestelmän jäähdytyspinta-ala on entistä suurempi ja jäähdytysmateriaalia sekä rakennesuunnittelua on kehitetty.

OnePlus 12:n kameraa on myös kehitetty sekä laitteiston että ohjelmiston osalta. Kamerassa on uusi, OnePlussan kehittämä HDR-algoritmi, joka auttaa ikuistamaan kohteiden ja varjojen hienovaraiset yksityiskohdat. Lisäksi OnePlussan yhteistyö legendaarisen kameravalmistaja Hasselbladin kanssa jatkuu, ja puhelimessa on uutta, 4. sukupolven Hasselblad Camera for Mobile -teknologiaa. Kolmoiskamerassa on alan ensimmäinen 50 megapikselin pääkamera LYT808-sensorilla, joka on kehitetty yhteistyössä Sonyn kanssa. 64 MP 3X periskooppitelekamera

(OV64B) ja 48 MP ultralaajakulmakamera (IMX581) mahdollistavat luovat kuvat eri linsseillä eri etäisyyksistä.

OnePlus 12:n muotoilu jatkaa OnePlus 11:stä tuttua tyyliä. Inspiraatiota uuden OnePlus 12 -puhelimen vihreään väriversioon on haettu luonnosta. Flowy Emerald -väri yhdistää harmonisesti teknologian ja luonnon ihmeet. Väri on Uudessa-Seelannissa sijaitsevan Dart-joen innoittama: elegantti puhelimen tyyli kuvastaa joen kanavissa virtaavaa vettä. Suunnittelutiimi käytti OnePlus 12:n periskooppitelekameraa ja viimeisintä AG-tekniikkaa painaakseen kuvion laitteen lasipinnalle, tuoden eloisuutta ja harmoniaa laitteen muotoiluun.

OnePlus 12 julkaistaan globaalisti Kiinan ulkopuolella vuoden 2024 alussa yhdessä muiden tuotteiden kanssa.

OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan

antoi vilauksen odotetusta -puhelimestaan, paljastaen uuden muotoilunsa. Puhelin perii aiemman OnePlus 11 -lippulaivamallin tyylin, mutta pienin muutoksin.

Merkittävin muutos OnePlus 12:n muotoilussa on Alert Slider -tilakytkimen siirtyminen puhelimen oikealta reunalta vasemmalle puolelle. Tämä muutos mahdollistaa uuden integroidun antennin käytön, erityisesti parantaen suorituskykyä pelaamisen aikana.

OnePlus on testannut, että paras antennien asento on käyttäjän etusormien välissä, kun puhelinta pidetään vaakatasossa, juuri Alert Slider -tilakytkimen kohdalla. Uuden muutoksen myötä OnePlus pyrkii varmistamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

OnePlus 12 tulee saataville uudessa smaragdinvihreässä värissä nimeltä Flowy Emerald. Inspiraatio tähän vihreään sävyyn on peräisin Uudessa-Seelannissa sijaitsevasta Dart-joesta. Suunnittelutiimi on käyttänyt edistyksellisiä tekniikoita, kuten periskooppitelekameraa ja AG-tekniikkaa, tuodakseen elävyyttä ja harmoniaa puhelimen muotoiluun.

OnePlus 12 odotetaan julkaistavan joulukuussa 2023.