Onko tässä vuoden odotetuin kauhuelokuva? – ”Nallekarhu helvetistä” valtaa teatterit tänä perjantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Onko tässä vuoden odotetuin kauhuelokuva? – ”Nallekarhu helvetistä” valtaa teatterit tänä perjantaina

Halloween on nurkan takana, ja mikä olisi parempi tapa juhlistaa tätä helvetillistä juhlaa kuin katsoa elokuvateattereissa kunnon kauhupläjäystä? Tänä perjantaina ensi-iltansa saava kauhuelokuva Five Nights at Freddy’s ottaa suositun kauhupelin maailman ja tuo sen veren hyydyttävällä tavalla valkokankaalle.

Tuleva kauhuelokuvahitti “Five Nights at Freddy’s” perustuu suosittuun kauhupeliin ja tuo sen veren hyydyttävällä tavalla valkokankaalle. Elokuva kertoo tarinan vartijasta, joka ottaa vastaan uuden työpaikan Freddy Fazbear’s Pizzassa. Mutta nämä yövuorot eivät olekaan tavallisia, ne ovat täynnä kauhunhetkiä ja synkkiä salaisuuksia. Pian vartija tajuaa, että tämän paikan pimeä puoli on paljon pelottavampi kuin hän oli kuvitellut.

Elokuvan tähtikaartiin kuuluvat Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, Mary Stuart Masterson ja Matthew Lillard. Ohjauksesta vastaa Emma Tammi, joka on aiemmin ohjannut elokuvia kuten The Wind ja Blood Moon. Käsikirjoituksen takana puolestaan nähdään Scott Cawthon, Emma Tammi ja Seth Cuddeback, jotka ovat luoneet tämän kauhuseikkailun, joka on tehty veren hyydyttävää jännitystä varten.

Elokuva saapuu elokuvateattereihin huomenna 27.10.2023

Muista myös tarkastaa vinkkimme, mitä katsoa omalta kotisohvalta tuona helvetillisenä Halloween-viikonloppuna.

”Nallekarhu helvetistä” esittäytyy uudella trailerilla – Five Nights at Freddy’s-elokuva on pian täällä Kommentit pois päältä artikkelissa ”Nallekarhu helvetistä” esittäytyy uudella trailerilla – Five Nights at Freddy’s-elokuva on pian täällä

Tänä Halloweenina ja tuovat Five Nights at Freddy's -pelisarjan ensimmäistä kertaa suurelle kankaalle, ja uusi virallinen traileri on nyt julkaistu ihmisten ilmoille.

Universal Pictures julkaisee Blumhousen Five Nights at Freddy's -elokuvan teattereissa ja Peacock-palvelussa alkaen perjantaina 27. lokakuuta 2023. Uuden trailerin voit katsoa alta.

Kuumotusta pimeneviin iltoihin – syksyn 2023 odotetuimmat kauhuleffat Kommentit pois päältä artikkelissa Kuumotusta pimeneviin iltoihin – syksyn 2023 odotetuimmat kauhuleffat

Syksy tuo mukanaan kylmenevät ilmat ja pimenevät illat, ja mikä olisikaan parempi tapa viettää ne kuin uppoutua jännittävien ja karmivien kauhuelokuvien maailmaan? Errori.netin uusimmassa artikkelissa esittelemme teille syksyn 2023 odotetuimmat kauhuelokuvat, jotka nostavat niskavillat pystyyn ja tarjoavat unohtumattomia kauhukokemuksia. Ja äitiä tulee myös takuulla ikävä…

Tämän artikkelin listaus pitää sisällään elokuvia, jotka ovat herättäneet kiinnostusta ja odotusta jo ennen niiden virallista julkaisua. Pääsette kurkistamaan synkkiin tarinoihin, yliluonnollisiin kauhuihin ja pelottaviin hetkiin, jotka tulevat pitämään teidät otteessaan alusta loppuun.

Listauksen voit tarkistaa trailereiden kera tästä alta:

Elevator Game

Julkaisu (11.8.2023)

seuraa sosiaalisesti kömpelöä teini-ikäistä Ryania (Gino Anania), joka huomaa, että yöllä, jona hänen siskonsa katosi, hän oli pelannut 'Elevator Game' – rituaalia, joka suoritetaan hississä ja jossa pelaajat yrittävät matkustaa toiseen ulottuvuuteen käyttäen joukkoa sääntöjä, jotka voi löytää verkosta. Hän ohittaa varoitukset ja päättää seurata ja löytää hänet.

Käsikirjoittanut Travis Seppala (Captive), elokuvassa näyttelevät myös Alec Carlos (Orphan: First Kill), Megan Best (Séance), Nazariy Demkowicz (Dark Harvest), Verity Marks (Toys of Terror), Madison MacIsaac ja Samantha Halas.

The Last Voyage of the Demeter

Julkaisu (11.8.2023)

Tuleva amerikkalainen yliluonnollinen kauhuelokuva '' on ohjattu André Øvredalin toimesta ja käsikirjoittajina toimivat Bragi F. Schut Jr. ja Zak Olkewicz. Elokuva perustuu vuoden 1897 Bram Stokerin romaaniin 'Dracula', tarkemmin sanottuna sen lukuun nimeltä 'Kapteenin loki'.

Tarina seuraa Demeter-nimisen laivan synkkää matkaa, kun se kuljettaa salaperäistä lastia kohti tuntematonta määränpäätä. Laivalla alkaa kuitenkin tapahtua kummallisia ja pelottavia ilmiöitä, kun matkustajat ja miehistö joutuvat yliluonnollisten voimien ja kauhujen kohtaamisen äärelle. Elokuva tulee tutkimaan ihmismielen rajamailla liikkuvaa pelkoa sekä mystiikkaa, luoden jännitteisen ja ahdistavan tunnelman, joka vie katsojat mukaansa synkälle ja arvaamattomalle merimatkalle.

The Dive

Julkaisu (25.8.2023)

Syvänmerensukellusmatka yhdessä maailman eristävimmistä paikoista muuttuu taisteluksi selviytymisestä sisarusten Drew'n ja Mayn kohdalla, kun katastrofaalinen maanvyöry saa kiviä vyörymään mereen. Kivivyöryn iskettyä May makaa nyt 28 metrin syvyydessä loukussa raunioissa eikä pysty liikkumaan. Vaarallisesti alhaisilla hapen tasoilla on Drew'n vastuulla taistella sisarensa hengestä. Hänen on asetettava oma henkensä vaaraan ja otettava riski maksaa äärimmäinen uhraus. Mutta apua ei näy, ja aika käy nopeasti vähiin..

It Lives Inside

Julkaisu (22.9.2023)

” on vuonna 2023 ensi-iltansa saava yhdysvaltalainen yliluonnollinen kauhuelokuva. Elokuvan on kirjoittanut ja ohjannut Bishal Dutta, ja sen keskeisessä roolissa nähdään näyttelijä Megan Suri. Elokuva tekee debyyttinsä elokuvafestivaaleilla South by Southwestissa vuonna 2023 ja on tarkoitus julkaista Neon-yhtiön toimesta 22. syyskuuta 2023.

Tarina vie katsojat jännityksen äärelle yliluonnollisten elementtien kietoutuessa ihmisten elämään. Megan Surin esittämä päähenkilö astuu keskelle mysteeristä kudelmaa, jossa menneisyys ja nykyisyys limittyvät pelottavalla tavalla. Ohjaaja Bishal Dutta johdattaa yleisön syvälle kauhun maailmaan, tarjoten sekä visuaalista näyttävyyttä että psykologista jännitystä. Elokuvan debyytti festivaalilla South by Southwest antaa ennakkonäytteen sen potentiaalista herättää keskustelua ja saada yleisö kauhun lumoihin ennen virallista julkaisupäivää. Neon-yhtiön julkaisusuunnitelma syyskuulle nostaa odotuksia elokuvan saapumisesta laajemman yleisön saataville.

Saw X

julkaisu (29.9.2023)

Saw X on odotettu yhdysvaltalainen kauhuelokuva, jonka ensi-ilta on suunniteltu syksylle 2023. Elokuvan ohjauksesta vastaa Kevin Greutert, ja käsikirjoitus on Josh Stolbergin ja Peter Goldfingerin luomus. Kyseessä on kymmenes osa suositusta Saw-elokuvasarjasta, joka on saavuttanut kulttimaineen vahvalla kauhugenrellään ja verisillä juonikäänteillään.

Saw X lupaa viedä katsojat jälleen syvälle kauhun maailmaan, jossa elämän ja kuoleman välinen hauraan ohut raja on jatkuvasti kyseenalainen. Elokuva ei ainoastaan jatka sarjan tarinaa, vaan se toimii myös suorana jatkona alkuperäiselle Saw-elokuvalle ja esiosana sarjan toiselle osalle. Tämä tarkoittaa, että fanit pääsevät sukeltamaan takaisin sarjan alkulähteille ja saamaan lisää tietoa kauhun taustoista.sisältää pikavalikon

The Exorcist Believer

Julkaisu (13.10.2023)

The Exorcist: Believer” edustaa odotettua amerikkalaista yliluonnollista kauhuelokuvaa, jonka ohjaajana toimii David Gordon Green, jonka käsialaa on myös uusimmat Halloween -elokuvat. Elokuvan käsikirjoitus on Peter Sattlerin ja David Gordon Greenin yhteistyön tulos, jossa myös Scott Teems, Danny McBride ja Green ovat osallistuneet tarinan luomiseen. Tämä elokuva on osa The Exorcist -sarjaa ja toimii sarjan kuudentena osana. Se luo suoran jatkumon tapahtumille, jotka saivat alkunsa alkuperäisestä The Exorcist -elokuvasta. 

Five Nights At Freddy's

Julkaisu (27.10.2023)

Five Nights at Freddy's” on tuleva yhdysvaltalainen yliluonnollinen kauhuelokuva, jonka on ohjannut Emma Tammi ja käsikirjoittanut yhdessä Scott Cawthonin ja Seth Cuddebackin kanssa. Elokuva on tuotettu Productionsin ja Striker Entertainmentin toimesta ja se perustuu samannimiseen videopelifranchiseen, jonka on luonut Cawthon, joka toimii myös tuottajana yhdessä Jason Blumin kanssa. Elokuvan pääosissa nähdään Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio ja Matthew Lillard.