Opettavaiset Assassin’s Creed -pelit jaossa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Opettavaiset Assassin’s Creed -pelit jaossa ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed Discovery Tours

Ubisoft on laittanut Assassin’s Creed Odyssey ja Origins -pelien opettavaiset Discovery Tours -versiot ladattavaksi ilmaiseksi PC:lle.

Discovery Tour -tila saapui ensimmäisenä Assassin’s Creed Origins -peliin ja se antoi pelaajille vapaan tavan tutkia pelimaailmaa ja oppia samalla muinaisesta Egyptistä ja Odysseyssä muinaisesta Kreikasta. Museomaista kokemusta ovat olleet rakentamassa oikeat historioitsijat.

Molemmat Discovery Tour -pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi aina torstaihin toukokuun 21. päivä asti PC:lle.

Ilmaisen Brawlhalla -verkkopelin Star Wars -teemajuhla alkaa Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaisen Brawlhalla -verkkopelin Star Wars -teemajuhla alkaa

tuo Tähtien sota -universumin legendaariset jedi- ja sith-soturit osaksi -pelin monipuolista soturikattausta. Uusi Star Wars -teema juhlistaa 4. toukokuuta vietettävää Tähtien sota -päivää ja tuo peliin uutta sisältöä jo hieman etukäteen.

Darth Maul ja R2D2 liittyvät taisteluun

Tämänkertaisen Star Wars -teeman aiheena on Star Wars: Episodi I – Pimeä uhka -elokuva vuodelta 1999. Uutena pahishahmona nähdään tästä samaisesta elokuvasta tuttu Darth Maul. Pelissä hänen hahmonsa mythic crossover -versio korvaa Hattori-hahmon ja aseena nähdään hahmon ikoninen kaksiteräinen valomiekkayhdistelmä. Toissijaisena aseena on käytettävissä punasävyinen valomiekka.

Lisäksi päivityksen myötä mukana on R2D2-droidi, joka toimii pelaajahahmon sisään lennättävänä sidekick-hahmona. Pelaaja voi myös tehdä kunniaa Voiman pimeälle puolelle valitsemalla käyttöönsä Sith- tai Darth Maul -avatarin.

Uusi peliympäristö ja hahmoanimaatioita

Päivityksen myötä mukana on myös valikoima uusia hahmoanimaatioita eli emoji-liikkeitä tutuilta hahmoilta, kuten Clone Trooper, Darth Maul, Battle Droid ja Obi-Wan. Kokonaisuuden viimeistelee uusi Pimeä uhka -elokuvasta tuttu peliympäristö eli Theed Power Generator -kenttä, joka mahdollistaa täysverisen Star Wars -kokemuksen.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä , , ja S, ja Nintendo -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Star Wars -elokuvat saapuvat Brawlhalla -pelin taistelukentille Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars -elokuvat saapuvat Brawlhalla -pelin taistelukentille

tuo suositut Stars Wars -hahmot osalliseksi -pelin vauhdikkaisiin taistoihin.

Kauan sitten kaukaisessa galaksissa kolme rohkeaa jedisoturia taisteli rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta Kloonisodissa. Peloton Anakin Skywalker, jalo jedimestari Obi-Wan Kenobi ja vapaustaistelija Ahsoka jättivät jälkensä historiaan, josta heidät myös tultaisiin tuntemaan. Mutta kun galaktinen tasavalta hajosi, nousi esiin yksi sen tunnetuimmista vihollisista, Sith-herra Darth Vader – tuo pahamaineisen imperiumin tunnetuin johtohahmo.

Nämä neljä Voimaa käyttävää hahmoa saapuvat osaksi Brawlhalla-taistelupelin taistelijakaartia, jonka myötä mukana tulee uutta tekniikkaa sekä ainutlaatuisia efektejä ja hahmoanimaatioita. Eikä tule unohtaa hahmojen tunnistettavia valomiekkoja! Pelipävitys 8.06 sisältää myös kokonaan uuden Balance Pass -järjestelmän, uusia säätömahdollisuuksia, yleisluontoisia peliparannuksia ja ohjelmointikorjauksia.

Hahmolisäysten myötä mukaan tulevat ainutlaatuiset aseskinit ja asianmukaiset ääniefektit, jotka noudattavat tuttua Star Wars -tyyliä. Lisäksi jokainen pelitapahtuman aikana sisään kirjautunut pelaaja saa ilmaisen Jedi Knight -pelaajatittelin.

Brawlhalla-pelissä Anakin Skywalker ja Darth Vader toimivat Ezio-taistelijan voimin. Vastaavasti Ahsoka Tano ja Obi-Wan Kenobi mukailevat Asuri- ja Val-soturien taistelutyyliä. Tuttuun tapaan jokaisella hahmoversiolla on omat kommenttinsa, erikoisanimaationsa ja erikoishyökkäyksensä. Kaikki Star Wars -teemaiset keräilyesineet ovat hankittavissa pelin sisäisestä kauppapaikasta koko Star Wars -tapahtuman ajan.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä , , ja S, ja Nintendo -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.