Pahuksen muurahaiset! – Arvostelussa Ants Took My Eyeball Kommentit pois päältä artikkelissa Pahuksen muurahaiset! – Arvostelussa Ants Took My Eyeball

Ants Took My Eyeball

Ants Took My Eyeball.

8.8 / 10
Hyvää Musiikki. Vaikeusaste. Erilaiset aseet. Huonoa Steam Remote Play.

” on Bosmic Forgen kehittämä ja julkaisema 2D-toimintatasohyppely -peli. Laskeudu jatkuvasti muuttuvaan muurahaiskeon sisään, taistele hyönteislaumojen läpi erilaisten aseiden avulla, kohtaa valtavia pomoja ja löydä lopulta varastettu silmämunasi. Peli tarjoaa mukavan retrofiiliksen pikseligrafiikoineen ja on juuri sellainen kuin kuvitteletkin: mukaansatempaavaa ja hieman kaoottista.

Tarkoituksena on saada silmämunasi takaisin muurahaisilta. Pieni papu nimeltä Haymo kutistaa sinut muurahaisen kokoiseksi, jotta voit päästä sisälle muurahaiskeon ja toimia. Saat avuksesi kepin ja rynnäkkökiväärin, joilla voit tehdä muurahaisista hakkelusta. Ympäri muurahaiskekoa löytyy erilaisia aseita ja varusteita, jotka helpottavat muurahaisista selviytymistä. Kun epäonnistut, Haymo hakee sinut takaisin omaan tukikohtaansa, jossa voit ostaa erilaisia tavaroita, jotka auttavat sinua seuraavalla pelikerralla.

Ants Took My Eyeball

Muurahaiskeossa on erilaisia alueita, joilla on omat vihollistyypit aina murkuista koppiksiin, matoihin ja kärpäsiin unohtamatta. Tietyistä paikoista löydät haastavampia vihollisia, joilta saat kultaa käytettäväksi Haymon kaupassa tasojen välillä.

Peli toimii sulavasti näppäimistöllä ja hiirellä. Ohjaimella pelaaminen tuo oman haasteensa peliin, jossa välillä tarvitsee tarkkaa hyppyjen sijoittamista ja tähtäystä. Pelissä on sopivasti haastetta, ja vaikeustaso on kohdallaan.

Hahmon taitoja voi parantaa löytämällä erilaisia varusteita muurahaiskeon alueilta tai Haymon kaupasta. Varusteet voivat esimerkiksi antaa ylimääräisen hypyn käytettäväksi tai parantaa kriittisten osumien vahinkoa.

Ants Took My Eyeball

Ants Took My Eyeball kärsii hieman Steamin Remote Play -moninpelivaihtoehdosta. Se lisää viivettä pahimmassa tapauksessa niin paljon, että peliä ei ole miellyttävä pelata, erityisesti jos toisilla pelaajilla on ohjain käytössä.

Pikseligrafiikat sopivat erinomaisesti tähän peliin. Animaatiot ovat näyttäviä, ja jokaisella aseella on oma ainutlaatuinen ulkoasu. Lisäksi eri aseet käyttävät erilaisia ammuksia, ja niiden efektit ovat sen mukaisia. Musiikki on erinomaista ja mukaansatempaavaa, kuten tällaiselta peliltä voi odottaa.

Ants Took My Eyeball on Steamissa kirjoitushetkellä 14,84 €. Pelissä on paljon sisältöä ja pelattavaa, joten hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Vahvat suosittelumme, sillä tämä jos mikä, oli hauska pelikokemus!

Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä

vie pelaajat marraskuussa kiehtovalle seikkailulle 1500-luvun Japaniin, Assassin's Creed Shadows -pelin myötä. Nyt pelin eri julkaisuversiot ja niiden sisällöt on paljastettu. Näet ne alta.

Pelin eri versiot:

  • Peruspeli: ilmestyy 15. marraskuuta.
  • Gold Edition: Sisältää peruspelin ja kausikortin, joka tuo mukanaan lisätehtävän ja kaksi pelilaajennusta sekä kolmen päivän ennakkokokeilun.
  • Ultimate Edition: Sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön, viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen.
  • Collectors Edition: Kaikkein laajin versio, joka sisältää peruspelin, kausikortin, Ultimate Editionin sisällön, metallisen Steelbook-pelikotelon, pelimaailman kartan, Naoe- ja Yasuke-figuurit, Naoen katanan tsuban, seinäkäärön, 84-sivuisen taidekirjan ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Pelin tarinassa pelataan kahden hahmon näkökulmasta: shinobi Naoen ja legendaarisen samuraisoturin Yasuken. Heidän tiensä risteävät ja seikkailut alkavat.

Peli tarjoaa upean avoimen pelimaailman, jossa sää ja vuodenajat vaihtelevat. Tutkittavana on paljon ja tunnelma on ainutlaatuinen.

Assassin's Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 :lle, /S:lle, :lle ja :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ennakkoon tilaaville luvassa bonustehtävä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dragon Age: Inquisition

hemmottelee tällä viikolla kaikkien aikojen myydyimmän Dragon Age -pelin Game of the Year Editionilla – täysin ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus uppoutua eeppiseen fantasiaseikkailuun, jossa valintasi muovaavat Thedasin kohtaloa.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt on BioWare-studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema toimintaroolipeli. Se on Dragon Age -sarjan kolmas pääosa, joka vie pelaajat Thedas-maailman pelastusretkelle. Pelissä luot oman sankarin, joka johtaa Inquisitionia taistelussa kaaosta levittäviä demoneja vastaan. Tutkit valtavia ja yksityiskohtaisia ympäristöjä, taistelet haastavia vihollisia strategisen taistelusysteemin avulla ja teet tärkeät valinnat, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition sisältää myös pelin kaikki kolme julkaistua lisäosaa, jotka laajentavat tarinaa ja tarjoavat uusia seikkailuja.

Voit ladata Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition -pelin ilmaiseksi täältä, ensi viikon torstaihin asti.