Päivän huumoripläjäys: Borat seikkailemassa Resident Evil 4 -kylässä on hauskinta mitä tänään tulet katsomaan internetissä Kommentit pois päältä artikkelissa Päivän huumoripläjäys: Borat seikkailemassa Resident Evil 4 -kylässä on hauskinta mitä tänään tulet katsomaan internetissä

on brittiläisen komedianäyttelijä Sacha Baron Cohenin luoma hahmo, joka esiintyy samannimisessä elokuvassa ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”. Elokuvassa Borat Sagdiyev, Kazakstanista kotoisin oleva fiktiivinen toimittaja, matkustaa Yhdysvaltoihin raportoidakseen amerikkalaisesta kulttuurista ja tavista.

Borat on tunnettu fiktiivisestä dokumentaarityylistään, jossa Sacha Baron Cohen esiintyy hahmona oikeiden ihmisten kanssa tilanteissa, joissa he eivät välttämättä tiedä, että kyseessä on hahmo ja kuvataan elokuvaa. Elokuva sisältää useita improvisoitujen tilanteiden ja komedian elementtejä.

Borat julkaistiin vuonna 2006 ja se sai suuren suosion sekä positiivista että kriittistä palautetta. Se voitti useita palkintoja ja sai jatko-osan vuonna 2020 nimeltä ”Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan”

Internet kuitenkin yllätti katsojat taannoin myös hieman erikoisemmalla kombinaatiolla, sillä eräskin Youtubesta tunnettu neropatti on päättänyt yhdistää Boratin seikkailemaan -kylässä pohjautuen alkuperäiseen elokuvaan. Voit ottaa sikamaisen hauskan pätkän haltuun vaikkapa tästä alta:

Nämä legendaariset pelit täyttävät 20 vuotta tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä legendaariset pelit täyttävät 20 vuotta tänä vuonna

Vuonna syntyi ikonisia sarjoja, kuten ja , luoden pohjan menestyksekkäille pelisarjoille. Uniikit pelit, kuten Psychonauts, haastoi perinteiset alustapelit ja saavutti suosiota vuosien varrella alkuperäisistä vastoinkäymisistään huolimatta. :n poikkeaminen sarjan normeista toiminnallisen pelityylin suuntaan loi pohjan rakastetulle pelille.

Kaikki vuonna 2005 julkaistut pelit viettävät 20-vuotisjuhliaan vuonna 2025. Pelimaailmassa tämä on kiinnostavaa, sillä vuosi 2005 oli merkittävä peliteollisuudelle. Näimme 360:n julkaisun, yhden kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä konsoleista. Tämä tapahtui kuitenkin vasta vuoden lopussa. Muu vuosi ei ollut myöskään huono pelaamisen kannalta, sillä vuonna 2005 julkaistiin runsaasti hyviä pelejä, mikä osoittaa, että teollisuus ei vain odotellut uusia järjestelmiä.

, alkuperäinen Xbox ja kuten aina, PC tarjosivat yhä huippupelejä ennen :n julkaisua. Mielenkiintoista on, että monet vuoden merkittävimmistä peleistä olivat jälkikäteen katsottuna alkuperäisiä pelejä eivätkä jatko-osia. Jotkut niistä synnyttivät jopa menestyksekkäitä sarjoja. Tässä on joitain vuoden 2005 merkittävimmistä nimikkeistä.

8. Yakuza

Nykyään Yakuza (eli Like A Dragon) -sarjan osat ovat melko yleisiä, ja kaikki alkoi vuonna 2005 alkuperäisellä pelillä. Ensimmäinen osa sisältää runsaasti elementtejä, joista sarja on edelleen tunnettu. Esimerkiksi se on kolmannen persoonan toimintaseikkailupeli, jossa lyöt ihmisiä kaduilla ja suoritat runsaasti hulluja sivutehtäviä.

Sarja on kuitenkin parantunut siitä lähtien, ja useimmat ihmiset eivät pitäisi alkuperäistä Yakuzaa yhtenä parhaista Like a Dragon -luettelossa. Se toimi kuitenkin mukavana aloituksena sarjalle.

7. Psychonauts

Vuonna 2005 maailma sai kokea yhden alkuperäisimmistä ja luovimmista alustapeleistä: Psychonauts. Sen ainutlaatuisuuden tekee se, että pelin maailmat perustuvat eri hahmojen mieliin. Tämän seurauksena ne ovat kaikki hyvin erilaisia ​​toisiaan ja kaikkia muita 3D-alustapeleissä näkemiäsi maailmoja.

Julkaisun yhteydessä se ei ollut suuri kaupallinen menestys eikä sitä pidetty erityisen merkittävänä pelinä. Vuosien varrella se on kuitenkin tullut yhä suositummaksi ja saavuttanut kulttisuosiota.

6. Lego Star Wars: The Video Game

Lego-videopelit olivat olleet olemassa jo jonkin aikaa ennen vuotta 2005. Tuo vuosi oli kuitenkin se vuosi, jolloin kehittäjä Traveller's Tales osallistui, ja Lego-pelejä alettiin julkaista melkein vuosittain. Tämä trendi alkoi kaikki -pelistä.

Vaikka Star Wars -esiosat halveksittiin 2000-luvun alussa, tämä Lego-uudelleenluominen elokuvista sai erittäin hyvän vastaanoton. Peli tarjoaa kevytmielisen, hupaisan ja viehättävän uudelleenkertomuksen trilogiasta. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden tuhota runsaasti Legopalikoita valomiekkoilla ja blasterilla, mikä on erittäin tyydyttävää.

5. Shadow Of The Colossus

Jos sinulle annettaisiin tehtäväksi todistaa, että videopeleistä voi tulla todellista taidetta, niin pitäisi olla peli, johon osoitat. Tämä johtuu siitä, että se on täynnä kauneutta, taidetyylisstä kauneudesta ääniraitaan. Lisäksi koko kokemus on hyvin liikuttava.

Kyllä, vietät koko pelin tappaen jättiläismaisia ​​olentoja, mutta niiden kuolemia ei käsitellä suuriksi voitoiksi. Jokaisella tappamisella on emotionaalinen paino, jota ei näy useimmissa muissa peleissä. Tämä on auttanut Shadow of the Colossusta pysymään pelaajien muistissa vuosia, vaikka se ei ole osa suurta sarjaa eikä käynnistänyt sitä.

4. Call Of Duty 2

Nykyään Call of Duty on jättiläissarja ja olennaisesti kotitalousnimi. Vuonna 2005 se ei kuitenkaan ollut vielä lähelläkään sitä tasoa. Se oli kuitenkin nousussa oleva sarja, ja oli merkittävä osa sitä.

Se auttoi hienosäätämään ampumamekaniikkaa alkuperäisestä pelistä ja asetti paikalleen pelityylin, josta sarja tulisi kuuluisaksi. Lisäksi se oli ensimmäinen COD-peli, joka julkaistiin Xbox 360:llä, joten PvP-moninpeli alkoi tulla merkittävämmäksi osaksi sarjaa. Joten yleisesti ottaen Call of Duty 2 oli olennainen osa ikonisen FPS-sarjan pitkässä historiassa.

3. God Of War

Kun kyse on PlayStation-eksklusiivisista peleistä, God of War -pelit ovat todennäköisesti niiden joukossa, joista Xbox- ja Nintendo-pelaajat ovat eniten kateellisia. Tämä kateus alkoi vuonna 2005 alkuperäisen pelin julkaisulla. Tämä ensimmäinen osa eroaa huomattavasti vuoden 2018 God of War -pelistä ja sen jatko-osasta. Ensinnäkin se on saanut inspiraationsa kreikkalaisesta mytologiasta eikä norjalaisesta, ja se on paljon vähemmän maanläheinen.

Se on puhtaasti hack-and-slash -peli, joka sisältää suuria, yliampuvia taisteluita, kun päähenkilö Kratos yrittää haastaa jumalia. Tämä peli oli erittäin merkittävä hack-and-slash-genressä, ja se synnytti sarjan, joka oli ehkä vielä merkittävämpi PlayStationille.

2. Star Wars: Battlefront 2

Battlefront-pelit todistivat, että vaikka Star Wars tunnetaan valomiekka-taisteluista, voit luoda menestyksekkään ammuskelusarjan kuuluisassa scifi-universumissa. Toinen näistä peleistä julkaistiin vuonna 2005, ja se on edelleen yksi rakastetuimmista Star Wars -peleistä.

Vaikka sillä on vankka tarinatila, PvP-moninpeli on se, joka rakensi pelin perinnön. Siinä oli vain taikaa, jota jopa viimeaikaiset Battlefront-pelit eivät voineet jäljitellä. Se on yksinkertaisesti peli, joka teki tiensä Star Wars -fanien sydämiin eikä koskaan lähtenyt.

1. Resident Evil 4

Vuoteen 2005 mennessä Resident Evil oli jo tunnettu yhtenä kaikkien aikojen ikonisimmista kauhusarjoista. Capcom teki kuitenkin jotain rohkekeita asioita Resident Evil 4:llä, kun se teki pelin hyvin erilaiseksi kuin kaikki muut ennen sitä. Sen sijaan, että se olisi klassinen kauhupeli kiinteillä kamerakulmilla kuten aiemmat pelit, RE4 on kolmannen persoonan toimintapeli, jolla on joitain kauhuelmenttejä.

Toimintaan siirtyminen ärsytti monia sarjan faneja. Silti RE4 oli niin poikkeuksellinen peli, että suurin osa kritiikistä kohdistui sen jatko-osaan, Resident Evil 5:een. Vuoden 2005 nimike, jossa Leon taistelee outoa kulttia pelastaakseen presidentin tyttären, pysyy yhtenä sarjan rakastetuimmista peleistä.

Capcomin johtaja ehdottaa pelihintojen nousua – ”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia” Kommentit pois päältä artikkelissa Capcomin johtaja ehdottaa pelihintojen nousua – ”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia”

errori.net

Capcomin toimitusjohtaja Haruhiro Tsujimoto lausui mielipiteensä pelien tämän hetkisestä hintatasosta Tokion pelimessuilla, jonka Nikkei raportoi maailmalle.

”Omasta mielestäni pelihinnat ovat liian alhaisia”, Tsujimoto sanoi, viitaten nouseviin kehityskustannuksiin ja tarpeeseen nostaa palkkoja.

”Kehityskustannukset ovat nyt noin 100 kertaa suuremmat kuin Famicom-aikakaudella, mutta ohjelmistojen hinnat eivät ole nousseet samassa suhteessa”, hän selitti. ”On myös tarve nostaa palkkoja houkutellakseen lahjakkuuksia. Koska palkat nousevat koko alalla, mielestäni yksikköhintojen nostaminen on terve liiketoimintamalli”, Tsujimoto päättelee.

on yksi kustantajista, joka ei ole vielä hyväksynyt 70 dollarin teollisuusstandardihintaa. Yhtiön suuret julkaisut tänä vuonna, kuten , Remake ja Street Fighter 6 – lanseerattiin 60 dollarin hintaan. Tsujimoton kommenteista päätellen näyttää siltä, että Capcom aikoo tarkastella peliensä hintojen nostamista.