Päivän huumoripläjäys: Borat seikkailemassa Resident Evil 4 -kylässä on hauskinta mitä tänään tulet katsomaan internetissä Kommentit pois päältä artikkelissa Päivän huumoripläjäys: Borat seikkailemassa Resident Evil 4 -kylässä on hauskinta mitä tänään tulet katsomaan internetissä

on brittiläisen komedianäyttelijä Sacha Baron Cohenin luoma hahmo, joka esiintyy samannimisessä elokuvassa ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan”. Elokuvassa Borat Sagdiyev, Kazakstanista kotoisin oleva fiktiivinen toimittaja, matkustaa Yhdysvaltoihin raportoidakseen amerikkalaisesta kulttuurista ja tavista.

Borat on tunnettu fiktiivisestä dokumentaarityylistään, jossa Sacha Baron Cohen esiintyy hahmona oikeiden ihmisten kanssa tilanteissa, joissa he eivät välttämättä tiedä, että kyseessä on hahmo ja kuvataan elokuvaa. Elokuva sisältää useita improvisoitujen tilanteiden ja komedian elementtejä.

Borat julkaistiin vuonna 2006 ja se sai suuren suosion sekä positiivista että kriittistä palautetta. Se voitti useita palkintoja ja sai jatko-osan vuonna 2020 nimeltä ”Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan”

Internet kuitenkin yllätti katsojat taannoin myös hieman erikoisemmalla kombinaatiolla, sillä eräskin Youtubesta tunnettu neropatti on päättänyt yhdistää Boratin seikkailemaan -kylässä pohjautuen alkuperäiseen elokuvaan. Voit ottaa sikamaisen hauskan pätkän haltuun vaikkapa tästä alta:

Kommentoi

Capcom tarvitsee apuasi! – Mikä Resident Evil ansaitsisi oman remasterinsa seuraavaksi? Kommentit pois päältä artikkelissa Capcom tarvitsee apuasi! – Mikä Resident Evil ansaitsisi oman remasterinsa seuraavaksi?

Resident Evil 4

Capcomin julkaisema Remaster on kerännyt valtavan suosiota pelaajien keskuudessa. Peli on herättänyt innostusta niin fanien kuin kriitikoidenkin parissa. Myös meiltä peli sai suurta kiitosta.

Pelin julkaisun jälkeen fanit alkoivat nopeasti keskustella siitä, mitä pelejä Capcomin tulisi seuraavaksi tehdä uusioversioina sarjasta, ja tämä kiinnosti myös itse kehittäjää.

Viimeaikaisessa Capcomin julkaisemassa kyselyssä, jossa kysyttiin faneilta mielipidettä sarjasta, esitettiin monenlaisia kysymyksiä, jotta voitaisiin arvioida yleistä kiinnostusta Resident Evil -sarjaa kohtaan erilaisilta ihmisiltä. Suurin osa kysymyksistä on melko perinteisiä, paitsi yksi lopussa, joka suoraan kysyy, mitä Resident Evil -sarjan pelejä fanit haluaisivat nähdä uusioversioina, antaen osallistujille tyhjän ruudun kommentointia varten sen sijaan, että heille tarjottaisiin valmiiksi valittu lista peleistä.

Joten ei muuta kuin vaikuttamaan hetimmiten tämän linkin takaa!

Mikä muuten olisi suosikkisi? Vastata voit alla olevan kommenttikentän kautta.

Kommentoi

Resident Evil 4 remaken voimakkain ase on muna – tekeekö se siitä pääsiäismunan? Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 remaken voimakkain ase on muna – tekeekö se siitä pääsiäismunan?

Leon Kennedyn laajassa asearsenaalissa on yhä voimaa remakessa. Tähän päivään asti agentti onnistuu sullomaan yllättävän määrän aseita salkkuunsa, esimerkiksi kaikki raketinheittimestä pistooliin asti on vapaata riistaa.

Sillä välin, kun pelaajilla on laajasti vaihtoehtoja mistä valita, yksi ase on selvästi ylitse muiden. Ei, emme puhu suositusta Red9:stä, vaan kultaisesta kananmunasta. Ensisilmäyksellä muna ei näytä laisinkaan taisteluun soveliaalta.

Esineen kuvaus mainitsee, että voit syödä sen parantaaksesi, mutta voit myös myydä sen kauppiaalle 9,000 pesetalla. (Yhden voi napata matkaan ”Egg Hunt Blue Note Request” tehtävässä järven itäpuolella, veneen käyttöön saamisen jälkeen.) Mutta oikeassa skenaariossa käytettynä sillä on potentiaalia olla yksi voimakkaimmista esineistä koko pelissä.

Käy ilmi, että Ramón Salazar, yksi pahan kultin pääjehuista jolta Leon koittaa Ashley Grahamia pelastaa, tosissaan inhoaa munia. Jopa niin paljon, että jos heität Salazaria kultamunalla hänen monivaiheisessa pomotaistelussaan, hän kuihtuu täysin kasaan, jääden täysin auki jatkohyökkäykselle joka lopettaa taistelun ilman sen kummempia ongelmia.

Fanit saattavat muistaa kikan pelin alkuperäisestä versiosta. Remake tämän lisäksi sisältää vihjeen kikkaan niille, jotka joille se entuudestaan ei ole tuttu. Suorittaaksesi tehtävän “The Disgrace of the Salazar Family,” sinun on heitettävä kananmunalla Salazarin potrettia valtaistuinsalissa.

Jos haluat itse kokeilla, löydät kultamunan valtaistuinsalin laatikosta (Square Lock Box).

Eli nappaa matkaan kultamuna ja pidä sitä mukanasi kunnes haastat Salazarin. Taistelun alkaessa heitä häntä sillä ennen kuin hän alkaa liikkua ja boom, niin muna kuin pomokin ovat aivan rikki.

Kommentoi