Palkkamurhaajista haltijoihin – Hitman -kehittäjiltä tulossa uusi fantasiaroolipeli Kommentit pois päältä artikkelissa Palkkamurhaajista haltijoihin – Hitman -kehittäjiltä tulossa uusi fantasiaroolipeli

Hitman -pelien kehittäjä Interactive on työstämässä uutta fantasia-aiheista roolipeliä. Lisäksi kehittäjältä on tulossa uusi James Bond -aiheinen peli.

Toistaiseksi nimettömässä fantasiapelissä pelaajat työskentelevät yhdessä erilaisten hahmoluokkien kanssa, muodostaakseen toimivan kokonaisuuden.

Parhaillaan pelin parissa työskentelee :n kaikki studiot Kööpenhaminassa, Malmössä sekä Barcelonassa.

Kommentoi

Hitman-pelisarja on jäämässä tauolle Kommentit pois päältä artikkelissa Hitman-pelisarja on jäämässä tauolle

:n johtava kehittäjä vahvistaa, että sarja siirtyy pitkälle tauolle Hitman: World of Assassination julkaisun jälkeen.

World of Assasination on 3:in uudelleenbrändäys ja -julkaisu. Sarjan viimeisimmän osan kehitys oli osittain hankalaa mutta nyt kehittäjät ovat valmiina siirtymään uusien ideoiden pariin. Studio työstää uutta 007-aiheista peliä ja toistaiseksi tuntematonta fantasia roolipeliä. Tuoreessa haastattelussa :in kanssa, :n osaomistaja ja luova päällikkö, Christian Elverdam kertoi että ”sarja on pienellä tauolla”. Hän tarkensi, että 007-peli vaatii paljon studion ajasta mutta että studio palaa takaisin pidetyn Agentti 47 pariin kun aika on kypsä.

Työskenneltyään usean vuoden ajan pelkästään pelien parissa on luonnollista, että studio haluaa tehdä jotain uutta ja erillaista mutta mahdollisesti tuttua, jolla viitataan mysteeriseen James teemaiseen Projekti 007 peliin. Siitä huolimatta Elverdam vinkkasi, että sarjan fanit saattavat saada tulevaisuudessa uutta sisältöä World of Assassination:iin. ”Meillä on niin hieno alusta, jossa kokeilla uusia ideoita”, hän selvensi.

Vaikka nämä vinkit eivät ole missään tapauksessa varmistuksia, niin Hitman: World of Assassination sopii hyvin myöhemmin julkaistavalle sisällölle ja päivityksille. Hyvänä esimerkkinä toimii 3:sen Ambrose Island, sillä kenttä toimi, vaikka pelin pääjuoni on viety sen loppuun asti. On mielenkiintoista nähdä kuinka Hitman sarjan kanssa työskenteleminen näkyy tulevassa :in fantasia roolipelissä. Useat Hitman sarjan mekaniikat ja ominaisuudet sopivat hyvin James aiheiseen peliin, mutta sama ei välttämättä toimi fantasia roolipeli asetelmassa. Kuitenkin studio varmisti, että sarjan faneilla on reilusti pelattavaa, kunnes sarja palaa takaisin tauolta, mikä paransi studion asemaa kritisoidun Hitman: Absolution julkaisun jälkeen.

Kommentoi

Hiippailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Hitman

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen hiippailupelejä sisältävä paketti. Mukana on mm. Hitman ja Hitman 2 -pelit. Tarjous on voimassa ainoastaan lauantaihin 17. joulukuuta asti.

Paketti maksaa yhteensä 11,36 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit sekä lisäosat:

  • HITMAN™2 – Gold Edition
  • HITMAN™ – Game of The Year Edition
  • Ghost of a Tale
  • ECHO
  • Heat Signature
  • Styx: Shards of Darkness
  • Aragami

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja OSX -alustoilla. Paketti on hankittavissa huomiseen 17. joulukuuta asti, joten toimi nopeasti.

Kommentoi