Path of Exile saa ensi viikolla uutta sisältöä loppupeliin Echoes of the Atlas -lisäosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exile saa ensi viikolla uutta sisältöä loppupeliin Echoes of the Atlas -lisäosan myötä

Path of Exile

Grinding Gear Gamesin roolipeli on saamassa uuden Echoes of the Atlas -lisäosan ensi viikolla.

Lisäosan myötä peli saa tuttuun tapaan uusia tehtäviä, loottia ja uusia hahmoluokituksia. Näiden lisäksi pelin loppuosuus saa uusia vihollisia, järjestelmiä ja taitopuita. Luvassa on myös 11 uutta karttaa pelattavaksi.

Lisäksi peliin saadaan lisäosan myötä uusi Ritual niminen liiga. Pelaajat voivat siis jälleen aloittaa uudella hahmolla ja uudella rodulla. Voit lukea lisää lisäosasta täältä.

Path of Exile: Echoes of the Atlas ilmestyy tammikuun 15. päivä PC:lle ja 20. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja -konsoleille.

Tulevasta Path of Exile 2 -pelistä saatiin 20-minuuttinen uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Path of Exile 2 -pelistä saatiin 20-minuuttinen uusi pelivideo

Path of Exile 2

on julkaissut 20-minuuttisen uuden pelivideon tulevasta 2 -roolipelistä.

Videolla nähdään materiaalia pelin toiselta osuudelta nimeltään Vastiri Desert. Nähtävillä on myös uusia asetyyppejä kuten keihäitä ja varsijousia. Luonnollisesti myös pelin grafiikkoja on päivitelty edellisestä ja animaatiot ovat sulavampia.

Path of Exile -pelin uusi lisäosa Ultimatum puolestaan ilmestyy huhtikuun 16. päivä :lle ja :lle, sekä huhtikuun 21. päivä konsoleille.

ilmestyy alustavasti vuonna 2022 PC:lle sekä ja -konsoleille.