Pelilaitevalmistaja Medion Erazer jatkaa itsenäisenä brändinä – kiertää Eurooppaa marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Pelilaitevalmistaja Medion Erazer jatkaa itsenäisenä brändinä – kiertää Eurooppaa marraskuussa

Medion Erazer Beast X40

on ilmoittanut 2023 -tapahtuman yhteydessä, että tapahtumasta alkaen he jatkavat itsenäisenä brändinä nimeltä Erazer. Vakiintuneena huippuluokan pelilaitteistojen valmistajana, jolla on yli 15 vuoden kokemus markkinoilta, yritys on täysin sitoutunut peliteollisuuteen ja pyrkii vahvistamaan yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta pelialalla. Esittäytyäkseen ylpeänä itsenäisenä tuotemerkkinä yhteisön keskuudessa Erazer vierailee erityisellä Erazer-rekalla useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Pohjoismaat.

Erityinen Erazer-rekka on esillä Utrechtissa

Kannustaakseen peliyhteisön sitoutumista ja esitelläkseen uuden tuotemerkin maailmalle Erazer järjestää erityisen Euroopan-kiertueen. Erazer kiertää muunnetulla roadshow-rekalla marraskuussa kolmessa kolmessa Euroopan suurimmassa pelitapahtumassa, myös Pohjoismaissa. Rekka on mukana Ruotsin -tapahtumassa 23.-26. marraskuuta. DreamHackin lisäksi Erazer osallistuu myös Paris Games Week -tapahtumaan Ranskassa (1.-5. marraskuuta) ja Dutch Comic Coniin Utrechtissa (18.-19. marraskuuta).

Erazerin koko valikoima mukana Euroopan kiertueella

Rekassa vierailevat ihmiset voivat tutustua Erazerin koko pelimallistoon, mukaan lukien tehokkaat pelikannettavat Beast X40, Major X20 tai Defender P40. Myös huippuluokan pelitietokoneita, kuten erittäin tehokasta Erazer Bandit X20:tä, voi testata. Lisäksi futuristis-minimalistiset -mallit, kuten Hunter X30, Mechanic X20 sekä Enforcer X10 ja X15, ovat testattavissa autossa. Sen ohella, että kävijöillä on mahdollisuus pelata Erazerin erinomaisilla pelituotteilla, heillä on myös mahdollisuus voittaa palkintoja, osallistua esittelytilaisuuksiin tai seurata vaikuttajien livestriimausta rekasta. Mahtavana loppuhuipennuksena kävijöillä on mahdollisuus toteuttaa suurin pelifantasiansa: ajaa kilpaa yli kaksi metriä korkealla, täysikokoisella kannettavalla pelitietokoneella.

Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Killer Instinct taistelupeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle ja Xboxille

Killer Instict

Övereistä taisteluistaan tunnettu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle sekä -konsoleille.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli kuuluu pelisarjaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1994 kun ensimmäinen osa ilmestyi Super Nintendolle sekä :lle.

Peli tarjoaa yliampuvia taisteluita, villejä taistelijoita, rokkaavaa musaa sekä liudan comboja.

Ilmaisversiossa pelaajat voivat taistella viikottain vaihtuvalla taistelijalla yksinpelissä sekä paikallisessa moninpelissä, että verkossa rankatuissa otteluissa.

Voit ladata Killer Instinct pelin ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Xboxille Microsoft Storesta.

Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Sotilassairaalapeli War Hospital ilmestyy tammikuussa

War Hospital

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -sairaalasimulaatio yhdistää kiehtovalla tavalla toisiinsa strategista taktikointia ja sairaalan hallinnointia.

Ensimmäisen maailmansodan tapahtumat ovat täynnä tragedioita ja karuja ihmiskohtaloita. War Hospital -pelissä kauheuksia käsitellään toiveikkuuden kautta, sillä sotilassairaalassa hoidetaan ja kuntoutetaan haavoittuneita sotilaita.

War Hospital ei ole vain peli, vaan syvältä kouraiseva ja tunteita kanavoiva kokemus maailmansodan kammottavuuksien keskeltä. Peli luo silmäyksen sodan länsirintamalle, jossa loukkaantuneita sotilaita kannetaan sotilassairaalaan hoitoon. Jokainen hoidettava potilas on ihminen ja yksilö, jolla on oma tarinansa ja kokemuksensa. Niinpä peli käsitteleekin näitä sodan tyrskyihin joutuneita henkilöitä huomattavasti henkilökohtaisemmin kuin itse sotimista kuvaavat pelit.

Peliteknisesti War Hospital yhdistää toisiinsa reaaliaikaisten strategiapelien kiireellisyyttä ja hallittavuutta managerointipelien syvällisyyteen ja monimuotoisuuteen. Kun mukaan lisätään roolipelimäisiä piirteitä, hahmotarinoita ja selviytymispelien traagisuutta, on käsillä ainutlaatuinen kokonaisuus riipaisevalla näkökulmalla.

Syvästi hahmovetoinen pelikokemus tarjoaa tarinansa varrella kehityskaaria niin hoitokeinoihin kuin myös hoitohenkilökunnan taitotasoihin. Samalla pelaaja joutuu tasapainottelemaan olemassa olevien resurssien kanssa ja tekemään vaikeita päätöksiä. Tämä tekee pelistä sekä tunteikkaan että palkitsevan kokemuksen.

Uhrien kokemat vammat, haavoittumiset ja loukkaantumiset perustuvat tosiasiallisten kokemusten kirjoon, mikä tuo pelin lähelle todellisuutta ja oikeita tapahtumia. Myös käytössä olevat keinot ja teknologia perustuvat aikakauden mukaiseen osaamiseen ja ymmärrykseen.

War Hospital julkaistaan 11. tammikuuta 2024 sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.