Pikseliperjantai: VirtuaVerse tekee kunniaa 90-luvun seikkailupeleille Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseliperjantai: VirtuaVerse tekee kunniaa 90-luvun seikkailupeleille

Retrotyylinen pikseligrafiikka on klassisen kuvataiteen jaloin muoto. Mihin suuruuteen Da Vinci olisi voinutkaan yltää, jos hän olisi keksinyt neliön muotoisen pensselin? Tässä juttusarjassa esittelen joka viikko yhden pelin, jonka pikselitaide on kiinnittänyt huomioni. Peli voi olla hyvä tai huono, uusi tai vanha, tai vasta suunnittelupöydällä. Nyt keskitytään vain ulkoasuun.

Kun kerran cyberpunk-teemaa fiilistellään, on aika tarkastella keväällä ilmestynyttä seikkailupeliä . Sen tyylipuhdas retrografiikka ja musiikit ovat kuin suoraan 90-luvulta, ja tunnelma tavoittaa hienosti suurkaupungin yksinäisyyden. Öiset neon-valot saavat huokailemaan kaipuusta johonkin määrittelemättömään. Pikselitaiteen ystäville peli näyttää vähintään yhtä hienolta, kuin . VirtuaVersen tekijät ovat myös ymmärtäneet genren tärkeimmän elementin: Cyberpunk-tarinoissa täytyy aina sataa vettä. Se vain menee niin.

Peli jakaa mielipiteitä, mutta se on kokeilemisen arvoinen jo pelkän tunnelman vuoksi. Jotkut puzzleista ovat turhauttavia, mutta ei ole häpeäksi pitää läpipeluuohjetta käsillä silloin, kun sen käyttö lisää peli-iloa. VirtuaVersen grafiikoista vastaa pikselitaiteilija Mr. Valenberg, jonka muutkin työt ovat tutustumisen arvoisia.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ilmestyi – katso uudet trailerit Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ilmestyi – katso uudet trailerit

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on julkaissut Ultimate Edition -peliversion tänään ja samalla uusista ominaisuuksista on saatu julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Kuten eilen uutisoimme, peliin on nyt saatu täysin toimiva metrolinja, uusia treffipaikkoja, radion kuuntelemisen muuallakin kun autoissa, uusia ajoneuvoja sekä paljon muita parannuksia.

Ultimate Edition tarjoaa pelaajille pääsyn Cyberpunk 2077 -laajennukseen Phantom Liberty sekä pääpeliin yhdessä paketissa.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition on nyt saatavilla :lle, ja S:lle sekä :lle.

Toimiva metro saapuu vihdoin Cyberpunk 2077 -peliin – muutakin uutta luvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Toimiva metro saapuu vihdoin Cyberpunk 2077 -peliin – muutakin uutta luvassa

Cyberpunk 2077

on vihdoinkin saamassa toimivan metrojärjestelmän uuden 2.1 päivityksen myötä. Päivitys ilmestyy huomenna 5. joulukuuta samalla kun pelin Ultimate Edition julkaistaan.

Metro oli iso osa pelin E3-messuilla nähtyä traileria vuonna 2018, mutta varsin raakileena ilmestyneessä julkaisuversiossa sitä ei kuitenkaan nähty.

Nyt toimiva metro saapuu osaksi peliä uuden päivityksen myötä ja pelaajat pääsevät liikkumaan sen avulla ympäri Night Cityä. Päivitys tuo mukanaan myös uusia paikkoja, joissa pelaajat voivat viettää aikaansa romanttisen partnerinsa kanssa.

Mukana on myös uusi radio-ominaisuus Radioport, joka mahdollistaa radiokanavien kuuntelemisen myös käveltäessä ja metrossa ollessa.

Lisäksi päivitys tuo mukanaan uusia kulkuneuvoja, joiden joukossa on mm. viisi uutta moottoripyörää sekä avoversio Porsche 911 -autosta. Moottoripyörillä voi myös jatkossa keulia ja tehdä muita temppuja. Pelattavana on myös autokisoja, joista voi voittaa alennuksia Auto Fixer -verkkokaupalle.

Cyberpunk 2077 on saatavilla , PlayStation 4, ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.