PlayStation 5 -pelikonsolin design paljastetaan tuoreiden huhujen mukaan kesäkuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 -pelikonsolin design paljastetaan tuoreiden huhujen mukaan kesäkuun alussa

Yksi kesän odotetuimmista uutisista pelimaailman saralta on varmasti Sony tulevan -pelikonsolin virallinen julkistus. Nyt Twitteriin aiemminkin erittäin tarkkoja arvioita pelimaailmasta julkaissut PSErebus on julkaissut twiitin, jonka mukaan Sony aikoo julkistaa -konsolin virallisen designin 2. päivä kesäkuuta PlayStationin virallisessa blogissa. Nähtäväksi jää pitääkö tuore huhu paikkaansa mutta voit lukea twiitin aiheesta tästä:

Myös Kotakun entinen toimittaja ja nykyisin Bloombergille töitä tekevä Jason Schreier on epäillyt Sonyn aikovan julkistaa tietoja konsolistaan ”viikkojen” sisällä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -aiheinen RTX 3080 -näytönohjain ilmestyi – saatavilla ainoastaan kilpailusta Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -aiheinen RTX 3080 -näytönohjain ilmestyi – saatavilla ainoastaan kilpailusta

Cyberpunk 2077 RTX 3080

Vihdoin ensi viikolla ilmestyvä Cyberpunk 2077 -peli on saanut jo liudan oheistuotteita kuten OnePlus 8T –puhelimen ja Samsungin QLED-television.

Nyt CD Projekt RED on julkaissut myös Cyberpunk 2077 -aiheisen RTX 3080 -näytönohjaimen. Sen saaminen tulee kuitenkin olemaan yhtä hankalaa kuin aiemmin mainittujen, sillä se on saatavilla ainoastaan Kiinasta BiliBili -nimisen sivuston kilpailun kautta.

Samaisen kilpailun kautta voi saada myös muita Cyberpunk 2077 -aiheisia tuotteita kuten OnePlus 8TS -puhelimen, pelituolin tai vaikkapa hiiren.

Cyberpunk 2077 ilmestyy ensi viikon torstaina joulukuun 10. päivä , Playstation 4, Xbox Series ja Xbox One -konsoleille, PC:lle  ja  -kauppapaikkojen kautta sekä  -pelipalveluun.

Kommentoi

Tämä konsoli pitää kaljasi kylmänä Kommentit pois päältä artikkelissa Tämä konsoli pitää kaljasi kylmänä

Bud Light BL6

Budweiser -merkin Bud Light on julkaissut yhdysvalloissa 6-packin muotoisen konsolin, joka myös pitää kaksi oluttölkkiä kylmänä.

BL6 -konsolin mukana tulee kuusi sisäänrakennettua peliä kuten Tekken 7, Soul Calibur 6 ja R.B.I. Baseball 20. Konsoliin kuuluu myös kaksi ohjainta ja sisäänrakennettu projektori, jotta voit pelata missä vain.

Konsolin hankkiminen saattaa kuitenkin muodostua jopa -konsoliakin hankalemmaksi. Parhaillaan BL6 -konsoli on myynnissä huutokaupassa.

Kommentoi