Playstation 5 sai uuden mainoksen – pelit ja DualSense ohjain keskipisteessä Kommentit pois päältä artikkelissa Playstation 5 sai uuden mainoksen – pelit ja DualSense ohjain keskipisteessä

Demon's Souls

Sonyn tuleva seuraavan sukupolven -konsoli on saanut uuden mainoksen, jolla keskitytään erityisesti peleihin ja DualSense -ohjaimeen.

Breathtaking Immersion -nimisellä videolla nähdään pelikuvaa Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Zero Dawn: Forbidden West, Ratchet & Clank: A Rift Apart, Demon’s Souls sekä Gran Turismo 7 -peleistä.

Lyhykäisellä videolla pureudetaan erityisesti paranneltuihin grafiikoihin sekä DualSense -ohjaimen haptiseen palautteeseen ja adaptiivisiin liipasimiin. Myös 3D-äänet mainitaan.

Ubisoft paljasti hiljattain, että tuleva konsoli tulee olemaan yhteensopiva taaksepäin ainoastaan Playstation 4 -pelien kanssa. Aiempien konsolien pelit eivät ole tuettuja.

Playstation 5 konsolin on määrä ilmestyä tämän vuoden lopulla samoihin aikoihin kilpailevan -konsolin kanssa. Konsoleiden hinnat ovat vielä pimennossa, mutta niistä on kiertänyt paljon huhuja verkossa.

Kommentoi

FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla

FIFA 21

EA Sports on julkaissut ensimmäiset tiedot sekä trailerin tulevan FIFA 21 -pelin Global Series -sarjasta.

Sarjan ensimmäinen tapahtuma alkaa jo tällä viikolla ja tulevana viikonloppuna pelataan Twitch Rivals Preseason -kutsuturnaus.

FIFA 21 Season Launch

Pelin ääniraita paljastettiin aiemmin tällä viikolla ja se sisältää kappaleita yli sadalta artistilta 23:sta eri maasta. Mukana ovat mm. Dua Lipa, Tame Impala, Anitta, Madame Gandhi, Stormzy ja Charli XCX.

FIFA 21 ilmestyy ensi viikolla lokakuun 9. päivä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä PC:lle. Peli saapuu myös seuraavan sukupolven ja Xbox Series -konsoleille. Pelin saa maksutta uusille konsoleille, mikäli on ostanut sen nykyisille konsoleille.

Kommentoi

Tältä DIRT 5 -peli näyttää seuraavan sukupolven konsoleilla – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä DIRT 5 -peli näyttää seuraavan sukupolven konsoleilla – katso video

DIRT 5

Moneen otteeseen viivästynyt DIRT 5 -peli on saanut uuden trailerin, jolla nähdään Cape Town radan ajoa stadionilla ja kaupungin kaduilla.

Peli ilmestyy PC:lle Steamin kautta ja Playstation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille marraskuun 6. päivä. -konsolille peli ilmestyy marraskuun 12. päivä.

Kommentoi