PlayStationin hiljattain hankkima Firesprite -pelistudio osti Fabrik Gamesin Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStationin hiljattain hankkima Firesprite -pelistudio osti Fabrik Gamesin

on laajentanut pelinkehittäjien valikoimaansa hankkimalla brittiläisen Limitedin osaksi -pelifirmaa. Fabrik on avustanut Firespriteä aiemmin mm. -pelin kehityksessä.

Aiemmin Fabrik on työstänyet pelejä kuten käsinpiirretyn seikkailupelin ja taktinen hiippailupeli .

Kehittäjien on määrä työstää jatkossa pelejä Sonyn PlayStation -konsoleille.

Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti

Beat Saber

, virtuaalitodellisuuden rytmipeli, ei tunnu hyytyvän lainkaan. Vain kaksi kuukautta Daft Punk -paketin julkaisun jälkeen pelin kehittäjä vihjaa uudesta, ilmaisesta OST 7 -musiikkipaketista.

Beat Saber julkaistiin tuntemattomana indie-pelinä :n Early Access -palvelussa jo vuonna 2018. Pelistä huomasi heti, että kyseessä on jotain erikoista, mutta tuskin kukaan osasi arvata sen menestystä – huhut kertovat pelin myynnin ylittäneen 250 miljoonaa dollaria vuonna 2023.

Peli on jo pitkään ollut täydessä versiossaan ja saatavilla myös -, 1- ja PSVR 2 -laitteille. ”Helppo oppia, vaikea hallita” -tyylinen pelattavuus on pitänyt pelaajien kiinnostuksen ja herättänyt myös -yhtiön huomion, joka lopulta osti Beat Gamesin kehittäjän vuonna 2019. Vaikka tämä siirsi VR:n tärkeimmän pelin yksinomaan Metan haltuun, on yritys pitänyt lupauksensa pitää Beat Saberin monialustapelinä, tarjoten ominaisuuksien tasa-arvoa, yhtäläistä musiikkipakettien saatavuutta ja jopa alustojen välistä moninpeliä.

Beat Saber

Vuosien varrella Beat Saberiin on julkaistu useita lisämusiikkipaketteja, joista monet ovat tunnetuilta artisteilta. Vaikka suurin osa on maksullisia, on vuosien mittaan julkaistu myös kattava valikoima ilmaisia paketteja. Nyt Beat Saber saa jälleen uuden tällaisen.

Beat Games vihjasi tänään OST 7 -musiikkipaketista, mutta ei paljastanut juuri muuta kuin sen olevan ”tulossa pian”.

Aiemmat pelin OST -musiikkipaketit ovat kaikki olleet ilmaisia, eikä tämä liene todennäköisesti poikkeus. Ei ole tietoa siitä, kuinka monta kappaletta pakettiin sisältyy tai mitkä kappaleet ovat kyseessä, mutta useimmat OST -paketit ovat sisältäneet omaa ja indie-musiikkia, sekä muutamia erityisesti peliä varten tehtyjä hittejä.

Kun paketti julkaistaan, sen voi odottaa löytyvän SteamVR:stä, Questiltä, PSVR:stä ja PSVR 2:sta. Jatkaakohan Beat Saber musiikkipakettien julkaisemista vielä kuuden vuoden päästä?

Lähde: Road To VR

Walkabout Mini Golf julkaisee Wallace & Gromit -teemaisen radan kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Walkabout Mini Golf julkaisee Wallace & Gromit -teemaisen radan kesällä 2024

Virtuaalitodellisuuden minigolf-peli yhdistää voimansa Aardmanin, Wallace & Gromitin luojien kanssa tuodakseen uuden kentän, joka on inspiroitu ikonisesta parivaljakosta.

Kenttä sisältää 18 reikää sekä helpossa että vaikeassa moodissa, teemoitettuja hahmoja ja muistoesineen pelissä käytettävään putteriin. Pelaajat siirretään Wallace & Gromitin kuuluisaan kotiin osoitteessa 62 West Wallaby Street ja kokevat franchisen tunnetun huumorin ja ovelat vempaimet.

Kurkistus kentän piirustuksiin paljastaa osiot, jotka perustuvat talon alakertaan, yläkertaan ja jopa Wallacein kellariin.

Vaikka tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, -kentän odotetaan saapuvan kesällä 2024. Se on saatavilla kaikilla tuetuilla alustoilla, mukaan lukien -headsetit, 2, , Pico-alustat ja iOS-laitteet Walkabout Mini Golf: Pocket Editionin kautta.

Tämä on 27. kenttä Walkabout Mini Golf -pelissä, viimeisimmän Ice Lair -lisäyksen jälkeen.

Lähde: RoadToVr