PlayStationin hiljattain hankkima Firesprite -pelistudio osti Fabrik Gamesin Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStationin hiljattain hankkima Firesprite -pelistudio osti Fabrik Gamesin

Studios on laajentanut pelinkehittäjien valikoimaansa hankkimalla brittiläisen Limitedin osaksi Firesprite -pelifirmaa. Fabrik on avustanut Firespriteä aiemmin mm. The Persistence -pelin kehityksessä.

Aiemmin Fabrik on työstänyet pelejä kuten käsinpiirretyn seikkailupelin ja taktinen hiippailupeli Filthy Lucre.

Kehittäjien on määrä työstää jatkossa pelejä Sonyn PlayStation -konsoleille.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli on saapumassa :lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös -pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. Horizon Zero Dawn ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä PlayStation 5 -konsolille.

God of War -pelin -versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki -resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin -version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

ilmestyy :lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi

Sony jakaa ensi kuussa kolme PSVR -peliä ilmaiseksi PS Plus -tilaajille Kommentit pois päältä artikkelissa Sony jakaa ensi kuussa kolme PSVR -peliä ilmaiseksi PS Plus -tilaajille

Sony PSVR

PlayStation VR täyttää tänä vuonna viisi vuotta ja Sony juhlistaa tapahtumaa jakamalla PS Plus -tilaajille kolme PSVR -peliä ilmaiseksi.

Vielä ei ole varmaa mitkä pelit ovat kyseessä, mutta pelit tulevat saataville marraskuussa. Nämä pelit ovat lisänä normaalisti jaettaville PlayStation 5 ja PlayStation 4 -peleille, joita jaetaan kuukausittain kolme ilmaiseksi.

Samalla Sony on julkaissut listan pelatuimmista PSVR -peleistä, joihin kuuluvat Rec Room, Beat Saber, PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V: Skyrim VR sekä Resident Evil 7: Biohazard.

Kommentoi