Postal 2 ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Postal 2 ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Postal 2

Äärimmäisen väkivaltainen räiskintäpeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi GOG -palvelusta.

Alunperin vuonna 2003 ilmestynyt peli oli pelisarjan ensimmäisen ensimmäisestä persoonasta kuvattu peli. Yhdysvaltalaisen pelifirman kehittämä varsin kyseenalainen peli nousi kuitenkin samalla kulttimaineeseen.

Pelissä päähahmo Postal Dude seikkailee Paradisen kyläpahasessa kanssaihmisten, marssibändien, kissojen, koirien, protestoijien ja poliisien kanssa aseiden kera tai ilman.

Myös pelisarjan ensimmäinen isometrinen Postal: Classic and Uncut -versio on ladattavissa ilmaiseksi GOGista. Pelisarjan hiljattain ilmestynyt neljäs osa Postal 4: No Regerts on parhaillaan myynnissä GOGissa -20% alennuksella.

Voit ladata pelin täysin ilmaiseksi keskiviikkoon joulukuun 18. päivä asti GOGista.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että One -konsoleille.

Kommentoi