Postal 2 ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Postal 2 ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Postal 2

Äärimmäisen väkivaltainen räiskintäpeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi GOG -palvelusta.

Alunperin vuonna 2003 ilmestynyt peli oli pelisarjan ensimmäisen ensimmäisestä persoonasta kuvattu peli. Yhdysvaltalaisen Running With Scissors pelifirman kehittämä varsin kyseenalainen peli nousi kuitenkin samalla kulttimaineeseen.

Pelissä päähahmo Dude seikkailee Paradisen kyläpahasessa kanssaihmisten, marssibändien, kissojen, koirien, protestoijien ja poliisien kanssa aseiden kera tai ilman.

Myös pelisarjan ensimmäinen isometrinen Postal: Classic and Uncut -versio on ladattavissa ilmaiseksi GOGista. Pelisarjan hiljattain ilmestynyt neljäs osa on parhaillaan myynnissä GOGissa -20% alennuksella.

Voit ladata pelin täysin ilmaiseksi keskiviikkoon joulukuun 18. päivä asti GOGista.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi