Predator: Hunting Grounds ilmestyy huhtikuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Predator: Hunting Grounds ilmestyy huhtikuussa 2020

Predator: Hunting Grounds

Moninpeli räiskintä on saanut vihdoin julkaisuajankohtansa. Pelin on kehittänyt ja Dead Alliance -peleistä tuttu ja se julkaistaan yksinoikeudella 4 -konsolille.

Peli on Evolven kaltainen asymmetrinen moninpeli, jossa neljä sotilasta asettuvat vastakkain Predatoria vastaan. Predatoreilla on valittavana kolme eri luokkaa kevyt Scout, tasapainoinen Hunter ja raskaansarjan Berserker.

Aseina ja ominaisuuksina on leffoista tutut näkymättömyys, plasma-ase, teräaseet ranteissa, Combistick -keihäs, hakeutuva Smart Disc sekä Yautja jousi. Myös sotilailla on valittavaan useita eri hahmoluokkia ja aseita pelityylistä riippuen.

ilmestyy yksinoikeudella 4 -konsolille huhtikuun 24. päivä 2020.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi