Predator: Hunting Grounds ilmestyy huhtikuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Predator: Hunting Grounds ilmestyy huhtikuussa 2020

Predator: Hunting Grounds

Moninpeli räiskintä on saanut vihdoin julkaisuajankohtansa. Pelin on kehittänyt Friday the 13th: The Game ja Dead Alliance -peleistä tuttu ja se julkaistaan yksinoikeudella 4 -konsolille.

Peli on Evolven kaltainen asymmetrinen moninpeli, jossa neljä sotilasta asettuvat vastakkain Predatoria vastaan. Predatoreilla on valittavana kolme eri luokkaa kevyt Scout, tasapainoinen Hunter ja raskaansarjan Berserker.

Aseina ja ominaisuuksina on leffoista tutut näkymättömyys, plasma-ase, teräaseet ranteissa, Combistick -keihäs, hakeutuva Smart Disc sekä Yautja jousi. Myös sotilailla on valittavaan useita eri hahmoluokkia ja aseita pelityylistä riippuen.

ilmestyy yksinoikeudella 4 -konsolille huhtikuun 24. päivä 2020.

Kommentoi

Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri

The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red on vihdoin julkaisemassa 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot joulukuun 14. päivä. Nyt päivityksestä on saatu tarkempaa tietoa ja ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Uuden sukupolven versio tuo mukanaan visuaalisia päivityksiä sekä teknisiä parannuksia ja optimointia. Mukana on mm. kuvaustila, säteenseuranta, nopeammat latausajat sekä monia modeja. Mukana on myös Netflix -sarjan inspiroima Nilfgaardian -haarniska.

Alunperin uuden sukupolven versiot oli määrä ilmestyä jo vuonna 2020, mutta niiden julkaisua viivästettiin useampaan otteeseen.

3: Wild Hunt on parhaillaan saatavilla 4, ja Nintendo Switch -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. ja Xbox Series X sekä S -versiot ilmestyvät joulukuun 14. päivä. Päivitys on ilmainen niille, jotka omistavat pelin jo aiemmille konsoliversioille tai PC:lle.

Kommentoi

Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä

Evil West

Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava Evil West -toimintapeli sijoittuu vaihtoehtoiseen ja hirviöiden täyttämään Yhdysvaltojen villiin länteen. Perinteisten pyssysankareiden uhkina eivät ole pankkirosvot ja muut roistot, vaan katalat hirviöt, verenhimoiset otukset ja muut luonnottomat kammotukset.

Siinä missä isoissa kaupungeissa eletään verrattain turvallista elämää, Amerikan rajamailla hirviöt ovat jatkuva uhka tilallisille, matkaajille ja aivan kaikenlaisille tavallisille ihmisille. Tilanne vaatii kovempia otteita, rohkeita miehiä ja raskasta aseistusta sekä erikoistarvikkeita. Niinpä karu sankari Jesse ystävineen käy taisteluun hirvityksiä vastaan vailla pelkoa ja epäröintiä.

tarjoaa vauhdikasta ja energistä toimintaa hurmeisissa taisteluissa ja räväköissä kohtaamisissa. Pistoolit, kiväärit, haulikot ja astetta eksoottisemmat aseet, kuten liekinheittimet ja sähköistetyt iskuhanskat sekä monet muut apuvälineet tulevat tarpeeseen vampyyreja, ihmissusia ja muita kauhukuvastosta tuttuja olentoja kuritettaessa.

ilmestyy tänään marraskuuta 5, PlayStation 4 ja ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi