Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailu sai odotettua lisäsisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailu sai odotettua lisäsisältöä

Prince of Persia: The Lost Crown

laajentaa alkuvuoden menestynyttä : The Lost Crown -toimintaseikkailua ilmaisella sisältöpäivityksellä.

Juuri julkaistu Warrior's Path -lisäosa on ilmainen päivityspaketti, joka kutsuu Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailun pelaajia palaamaan Qaf-vuoren haasteiden pariin. Pelipäivitys sisältää uusia pelimuotoja sekä muuta sisältöä rikastamaan alkuperäistä toiminnallista seikkailukokemusta. Myöhemmin kuluvan vuoden aikana on luvassa vielä lisää uutta sisältöä.

Uusia pelitiloja ovat nopeuskeskeinen speedrun sekä pysyvän hahmokuoleman aiheuttava permadeath. Nimensä mukaisesti speedrun keskittyy pelikenttien läpäisyyn mahdollisimman nopeasti. Se onkin suosittu pelimuoto erilaisten pelivaikuttajien keskuudessa.

Permadeath-pelimuodossa taas keskitytään pelin suorittamiseen mahdollisimman haasteellisesti eli pelihahmon kuolematta. Kun hahmo kuolee, peli päättyy eikä latausvaihtoehtoa ole tarjolla. Tämä myös rautamiesmuotona tunnettu haastetila onkin tarkoitettu pelin veteraaneille, jotka kaipaavat lisähaastetta pelaamiseen.

Näiden pelimuotojen lisäksi Sargon-hahmolle on tarjolla neljä uutta asukokonaisuutta, jotka tuovat uutta väriä tutuksi tulleeseen hahmoon. Nämä ovat näyttäviä vaihtoehtoja esimerkiksi pelin speedrun-striimaukseen.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla , , sekä S, ja Nintendo -pelikonsoleille, että :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows ilmestyy marraskuussa – katso traileri ja kuvat pelistä

vie pelaajat marraskuussa kiehtovalle seikkailulle 1500-luvun Japaniin, Assassin's Creed Shadows -pelin myötä. Nyt pelin eri julkaisuversiot ja niiden sisällöt on paljastettu. Näet ne alta.

Pelin eri versiot:

  • Peruspeli: ilmestyy 15. marraskuuta.
  • Gold Edition: Sisältää peruspelin ja kausikortin, joka tuo mukanaan lisätehtävän ja kaksi pelilaajennusta sekä kolmen päivän ennakkokokeilun.
  • Ultimate Edition: Sisältää Gold Editionin sisällön lisäksi Sekiryu-hahmopaketin ja -piilopaikkasisällön, viisi hahmopistettä ja punamustan valokuvatilan suotimen.
  • Collectors Edition: Kaikkein laajin versio, joka sisältää peruspelin, kausikortin, Ultimate Editionin sisällön, metallisen Steelbook-pelikotelon, pelimaailman kartan, Naoe- ja Yasuke-figuurit, Naoen katanan tsuban, seinäkäärön, 84-sivuisen taidekirjan ja kaksi sumi-e-litografialaattaa.

Pelin tarinassa pelataan kahden hahmon näkökulmasta: shinobi Naoen ja legendaarisen samuraisoturin Yasuken. Heidän tiensä risteävät ja seikkailut alkavat.

Peli tarjoaa upean avoimen pelimaailman, jossa sää ja vuodenajat vaihtelevat. Tutkittavana on paljon ja tunnelma on ainutlaatuinen.

Assassin's Creed Shadows julkaistaan 15. marraskuuta 2024 :lle, /S:lle, :lle ja :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+ -pelipalveluun 12. marraskuuta 2024 alkaen. Pelin ennakkoon tilaaville luvassa bonustehtävä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dragon Age: Inquisition

hemmottelee tällä viikolla kaikkien aikojen myydyimmän Dragon Age -pelin Game of the Year Editionilla – täysin ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus uppoutua eeppiseen fantasiaseikkailuun, jossa valintasi muovaavat Thedasin kohtaloa.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt on BioWare-studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema toimintaroolipeli. Se on Dragon Age -sarjan kolmas pääosa, joka vie pelaajat Thedas-maailman pelastusretkelle. Pelissä luot oman sankarin, joka johtaa Inquisitionia taistelussa kaaosta levittäviä demoneja vastaan. Tutkit valtavia ja yksityiskohtaisia ympäristöjä, taistelet haastavia vihollisia strategisen taistelusysteemin avulla ja teet tärkeät valinnat, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition sisältää myös pelin kaikki kolme julkaistua lisäosaa, jotka laajentavat tarinaa ja tarjoavat uusia seikkailuja.

Voit ladata Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition -pelin ilmaiseksi täältä, ensi viikon torstaihin asti.