Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

EA on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi EA:lle vuonna 2021 kun se osti pelistudion :n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa Project 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa Project 3 ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. ei myöskään sovi enää EA:n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä Life By You ja sen kehityksestä vastaa entinen pomo Rod Humble ja luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

Life By You ilmestyy :lle Steam ja Games Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi

Battlefield 2042 saa neljännen kauden kuun lopulla – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 2042 saa neljännen kauden kuun lopulla – katso uusi pelivideo

Battlefield 2042

EA ja DICE ovat julkaisemassa Battlefield 2042 -pelin neljättä kautta nimeltään Eleventh Hour helmikuun 28. päivä. Nyt tulevasta kaudesta on saatu pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Eleventh Hour -kausi tuo peliin runsaasti uutta sisältöä kuten täysin uuden Flashpoint -kartan, uuden Camila ”Blasco” -pelihahmon, uusia aseita kuten Super 500 Shotgun Sidearm -pumppuhaulikon sekä RM68 -rynnäkkökiväärin sekä AC9 SMG -konepistoolin.

Lisäksi peliin saadaan täysin uusi 100 tason Battle Pass.

Battlefield 2042 on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Neljäs kausi ilmestyy helmikuun 28. päivä.

Kommentoi