Codemasters on nyt virallisesti osa EA:ta Kommentit pois päältä artikkelissa Codemasters on nyt virallisesti osa EA:ta

Electronic Arts (EA)

:n ja Codemastersin kaupat ovat nyt virallisesti saatu päätökseen ja on nyt osa :ta. Kauppahinnaksi muodostui lopulta 1,2 miljardia dollaria.

Kaupan myötä suositut pelisarjat kuten F1, Dirt, ja Project täydentävät :n jo vaikuttavaa ajopelivalikoimaa. EA:n tallista löytyy mm. Need For Speed, Burnout ja Real Racing -pelisarjat.

Codemastersin tulee silti toimimaan itsenäisenä yhtiönä :n alaisuudessa ja sen ylimmän johdon, toimitusjohtajan ja talousjohtajan roolit pysyvät ennallaan.

Aiemmin Codemastersin ostosta oli kiinnostunut GTA -kehittäjä Take-Two, mutta tämä hävisi tarjouskilpailussa :lle.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä By You ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja Second Life luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

By You ilmestyy :lle Steam ja Storen kautta tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi

Battlefield 2042 saa neljännen kauden kuun lopulla – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 2042 saa neljännen kauden kuun lopulla – katso uusi pelivideo

Battlefield 2042

EA ja DICE ovat julkaisemassa Battlefield 2042 -pelin neljättä kautta nimeltään Eleventh Hour helmikuun 28. päivä. Nyt tulevasta kaudesta on saatu pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Eleventh Hour -kausi tuo peliin runsaasti uutta sisältöä kuten täysin uuden Flashpoint -kartan, uuden Camila ”Blasco” -pelihahmon, uusia aseita kuten Super 500 Shotgun Sidearm -pumppuhaulikon sekä RM68 -rynnäkkökiväärin sekä AC9 SMG -konepistoolin.

Lisäksi peliin saadaan täysin uusi 100 tason Battle Pass.

Battlefield 2042 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Neljäs kausi ilmestyy helmikuun 28. päivä.

Kommentoi