PS4 ristiinpelaaminen tukee jokaista peliä Kommentit pois päältä artikkelissa PS4 ristiinpelaaminen tukee jokaista peliä

Teknisesti PS4 voi nyt tukea ristiinpelaamista jokaiselle pelille, mutta se aloittaa -pelistä. Ja vaikka systeemi käytännössä tukee jokaista peliä mikä sitä haluaa käyttää, se ei kuitenkaan tarkoita, että jokaisesta pelistä tulisi yhteensopiva ristiin. Mielenkiintoista on, että aikaisemmin Sonyn kanta eri alustojen väliseen pelaamiseen oli hyvinkin jyrkästi kielteinen. Vastikään -palvelun hinnanpudotuskin kielii tulevaisuuden suunnitelmista. Koittaako näin valloittaa vaivihkaa kaikkien olohuoneiden viihdeteknologian ykkössijan? Alkuvuodesta senne oli aivan päinvästainen.

John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa? Kommentit pois päältä artikkelissa John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa?

WWE-tähti John Cena on sytyttänyt fanien keskuudessa spekulaatioita jakaessaan The Legend Of Zeldan Linkistä vuoden 1986 alkuperäisessä muodossaan omalla Instagram-tilillään.

Vaikka julkaisu ei tarjoa mitään selitystä, fanit villitsevät mahdollisuudesta, että Cena liittyisi mukaan Picturesin tulevaan Zelda-live-action-elokuvaan.

Innostuksesta huolimatta luotettavat lähteet eivät ole vahvistaneet elokuvan näyttelijävalintoja. Ohjaaja Wes Ball on kyllä kiinnitetty projektiin, mutta näyttelijäkaarti pysyy mysteerinä.

Mikä hahmo mielestäsi sopisi erinomaisesti John Cenalle?

Sony julkisti ULT POWER SOUND -kaiutin- ja kuulokesarjan – lupailee vaikuttavaa bassoa ja ultimaattista tunnelmaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony julkisti ULT POWER SOUND -kaiutin- ja kuulokesarjan – lupailee vaikuttavaa bassoa ja ultimaattista tunnelmaa

on esitellyt uuden ® -tuotesarjan, joka koostuu langattomista kaiuttimista ja kuulokkeista. Expand_more Sarjan mallit on suunniteltu tarjoamaan tehokasta äänentoistoa ja mukaansatempaavan musiikkielämyksen.

ULT TOWER 10: Tämä huippuluokan kaiutin tuo live-keikan äänentoiston kotiisi. Siinä on 360° Party Sound -ominaisuus, joka täyttää koko huoneen musiikilla, sekä 360° Party Light -toiminto, joka luo ainutlaatuisen tunnelman. Kaiutin toimii myös karaoke-koneena ja televisioäänen tehostajana. Hinta: Noin 1 100 €.

ULT FIELD 7: Tämä kannettava kaiutin on täydellinen kumppani retkille ja juhliin. Siinä on tehokas basso, pitkä akunkesto ja vesi- ja pölytiivis rakenne. Hinta: Noin 550 €.

ULT FIELD 1: Tämä kompakti kaiutin on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Siinä on monikäyttöinen kantohihna, pitkä akunkesto ja vesi- ja pölytiivis rakenne. Hinta: Noin 150 €.

ULT WEAR: Nämä langattomat kuulokkeet tarjoavat poikkeuksellisen basson ja erinomaisen melunvaimennuksen. Niissä on myös Sonyn integroitu V1-prosessori, joka takaa selkeän ja yksityiskohtaisen äänen. Hinta: Noin 200 €.

Ympäristöystävällisyys: ULT POWER SOUND -sarjan tuotteet on suunniteltu ympäristöystävällisiksi. Niissä käytetään kierrätysmuovia, ja ne ovat pakattu kierrätettävään materiaaliin.

ULT POWER SOUND -sarja tulee myyntiin huhtikuussa 2024. Sarjan esittelyvideon voit ottaa haltuun tästä alta:

Lisätietoja saat Sonyn verkkosivuilta: https://helpguide.sony.net/gbmig/44880601/v1/en/contents/TP0000234032.html