Sony pudottaa Playstation Now -palvelunsa hintaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony pudottaa Playstation Now -palvelunsa hintaa

Playstation Now

on pudottamassa Now -pelipalvelunsa hintaa parantaakseen kilpailukykyä kilpailijoihinsa nähden. :n kilpailijoina ovat Microsoftin Game Pass -palvelun sekä tulevat Microsoftin xCloud ja Stadia -pilvipelipalvelut.

Hinnat putoavat kuukaudessa aiemmasta 15 eurosta 10 euroon ja vuodessa 100 eurosta 60 euroon. Striimauspalveluiden jatkuvan lisääntymisen myötä hinnan pudotus tulee varmasti palvelua käyttäville iloisena uutisena ja varmasti houkuttelee myös lisää käyttäjiä palvelun pariin.

Vuonna 2014 lanseerattu Now mahdollistaa PS2, ja PS4 -pelien suoratoiston Playstation 4 -konsolilla ja PC:llä. Joitain ja PS4 -pelejä voi myös ladata Playstation 4 -konsolille suoraan palvelun kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi