PS5:n käyttöjärjestelmän uusi betapäivitys tuo mukanaan melleviä ominaisuuksia – saatavuutta kotimaahamme joudutaan vielä odottelemaan tovi Kommentit pois päältä artikkelissa PS5:n käyttöjärjestelmän uusi betapäivitys tuo mukanaan melleviä ominaisuuksia – saatavuutta kotimaahamme joudutaan vielä odottelemaan tovi

Sony PlayStation 5

on ilmoittanut betaversion käyttöjärjestelmän päivityksestä, joka on täynnä uusia ominaisuuksia ja parannuksia PlayStation 5:lle, tarjoten varhaisen pääsyn valituille pelaajille ennen laajempaa käyttöönottoa tulevina kuukausina.

Korostuksia ovat mm:

Parannettu DualSense-ohjain

Sisäänrakennettu kaiutin pumppaa nyt ulos äänekkäämpää ja selkeämpää ääntä pelin äänille ja äänikeskusteluille. Lisäksi mikrofonin laatu ottaa harppauksen eteenpäin tekoälyn avulla, joka suodattaa taustamelun pois.

Interaktiivisempi jakamisnäyttö

Katsojat voivat nyt käyttää osoittimia ja emoji-reaktioita aktiivisesti osallistuakseen isännän pelikokemukseen kokoruututilassa. Säädettävä virtamerkkivalo: Mukauta :n virtamerkkivalon kirkkautta mieltymyksiesi mukaan. Beta on tällä hetkellä rajoitettu valituille osallistujille valituilla alueilla. Suomea täten siis vielä odotamme!

Lähde: PlayStation Blog

Haluatteko kuulla lisää pelialan ahdingosta? – nyt myös Sony irtisanoo työntekijöitään rankalla kädellä Kommentit pois päältä artikkelissa Haluatteko kuulla lisää pelialan ahdingosta? – nyt myös Sony irtisanoo työntekijöitään rankalla kädellä

Playstation 5

on irtisanonut 900 työntekijää PlayStationin taustalla olevasta yhtiöstä, Sony Interactive Entertainmentista, mikä vastaa 8 prosenttia sen maailmanlaajuisesta työvoimasta. Tähän kuuluu henkilöstöä eri alueilta ja studioista, ja PlayStationin Lontoon studio suljetaan, mikä on merkittävin vaikutus.

Uutinen seuraa Sony:n äskettäistä päätöstä laskea 5:n myyntiennuste 25 miljoonasta yksiköstä 21 miljoonaan. Yhtiö mainitsee tarpeen ”muutoksille, jotta yritys voi jatkaa kasvuaan ja kehittymistään” irtisanomisten syynä.

Tämä siirto seuraa vastaavia toimia Microsoftilta, joka joutui irtisanomaan työntekijöitä viime kuussa sen hankittua Activision Blizzardin. Peliala näyttää käyvän läpi uudelleenjärjestelykautta, kun yritykset sopeutuvat muuttuviin markkinaolosuhteisiin.

Lähde: Hyberbeast

PS5 Pro -huhut kuumenevat: Kolmannen osapuolen julkaisijoiden kerrotaan saaneen tietoa laitteen teknisistä tiedoista Kommentit pois päältä artikkelissa PS5 Pro -huhut kuumenevat: Kolmannen osapuolen julkaisijoiden kerrotaan saaneen tietoa laitteen teknisistä tiedoista

PlayStation 5

Tuore raportti on ruokkinut spekulaatioita odotetusta Prosta. Tunnetun teollisuusinsiderin Colin Moriartyn mukaan kolmannen osapuolen julkaisijoille on kerrottu nyt konsolin teknisistä tiedoista.

Tämä uutinen seuraa aiempia raportteja, jotka vihjasivat, että ensimmäisen ja toisen osapuolen kehittäjät olivat jo saaneet pääsyn näihin yksityiskohtiin. Kun enemmät studiot ja julkaisijat ovat mukana, on todennäköistä, että tietoa Prosta tulee olemaan saatavilla helpommin lähikuukausina, mahdollisesti johtaen viralliseen julkistukseen pian.

Huhujen mukaan tullaan markkinoimaan 120 FPS:n, 4K:n koneena, mahdollisesti saavutettuna tekoälyn skaalausteknologialla, joka on samankaltainen kuin NVIDIA DLSS.

Vaikka ei ole vielä virallisesti vahvistanut PS5 Prota, teollisuuden sisäpiirit osoittavat myöhäisen vuoden 2024 julkaisupäivään. Koko spekulaation voit ottaa haltuun alla olevasta videosta: