PSVR 2 ”katastrofi” voidaan välttää hinnanalennuksella, sanoo analyytikko Kommentit pois päältä artikkelissa PSVR 2 ”katastrofi” voidaan välttää hinnanalennuksella, sanoo analyytikko

PSVR 2

International Data Corporation (IDC) -tutkimusyhtiön arvioiden mukaan Sonylla voi olla vaikeuksia saavuttaa 2 miljoonan yksikön lanseerausikkunan tavoite PSVR 2:lle, josta maailmalla raportoi mm. Bloomberg raportoi. IDC:n varapuheenjohtaja Francisco Jeronimo ehdottaa, että Sony saattaa joutua alentamaan 550 dollarin hintaa korjatakseen tilannetta. Suomessa vastaavan hinta on tällä hetkellä alkaen 639€. Saatavuuskin on tällä hetkellä varsin hyvä, esimerkiksi Elisan verkkokaupasta laseja saa tällä hetkellä vielä hyvin.

Bloombergin suora arvio on, että Sony myy noin 270 000 PSVR 2 -yksikköä välillä 22. helmikuuta (VR-konsolin julkaisupäivä) ja maaliskuun loppu, mikä on melkoisen kaukana Sony'n ideaalisesta lanseeraustavoitteesta 2 miljoonalle yksikölle.

Sony PSVR 2

Kommentoi

Beat Saber saapuu PlayStation VR2:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber saapuu PlayStation VR2:lle

Beat Saber

PlayStation Showcase -tapahtumassa Sony paljasti, että suosittu musiikkipeli julkaistaan vihdoinkin myöskin PlayStation VR2:lle. Olimme jo tietoisia Beat Saberin kehityksestä Sonyn uutta -laitetta varten, mutta äkillinen julkaisu yllättää kyllä meidät housut kintuissa!

Jos sinulla on jo Beat Saber alkuperäiselle PSVR:lle, saat ilmaisen päivityksen PSVR 2 -versioon, kuten Sonyn YouTube-trailerin pelin kuvauksessa mainitaan. Julkaisun yhteydessä Sony paljasti myös, että voit ostaa Queen-teemaisen musiikkipaketin peliin.

Kommentoi

Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu myös PSVR2 -laitteelle Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu myös PSVR2 -laitteelle

Resident Evil 4

PAN Vision Finland ja ovat julkaisemassa Resident Evil 4 -selviytymispeliä myös -laitteeile. Voit katsoa -version trailerin alta.

Resident Evil -pelisarja tunnetaan vaikuttavasta tunnelmastaan, jossa kauhu, toiminta ja selviytymispelien osatekijät yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Aiemmin Resident Evil Village -peli sai oman PlayStation VR2 -virtuaalilasipäivityksensä ja toi hyytävän kauhukokemuksen uudelle tasolle. Sama on vuorossa Resident Evil 4 -toimintaseikkailun kohdalla, jossa kauhua herättävät viholliset ja äärimmäisen tunnelmallinen pelimaailma tuodaan äärimmäisen läheltä nähtäväksi jännitysnäytelmäksi.

Pelastustehtävässä oleva sankari Leon S. Kennedy ajautuu keskelle hirvittäviä kokemuksia ja saa vastaansa painajaismaisia vihollisia. Mielipuolinen kultti, sen eläimelliset jäsenet ja ylimaallisilta tuntuvat viholliset pistävät Leonin koville tämän etsiessä pakokeinoa piinaavasta tilanteesta. Selviytymiskauhun, kiivaan toiminnan ja seesteisen ongelmanratkonnan yhdistelmänä toimiva Resident Evil 4 tarjoaa upeita hetkiä vaikuttavassa pelimaailmassa täynnä yksityiskohtia ja upeaa pelitunnelmaa.

Virtuaalilaseilla koettava peli tekee kokemuksesta entistä sävähdyttävämmän, jännittävämmän ja kiehtovamman kokemuksen, jossa pelin hirvitykset tulevat suoraan iholle. Kauhukokemuksista ja jännittävistä hetkistä iloa saavat pelaajat ovat pelin parissa kuin kotonaan, sillä peli huokuu synkkää kauneutta ja upeaa äänimaailmaa. Virtuaalilaseilla koettuna peli tuntuukin siltä kuin olisi itse keskellä tapahtumien myrskynsilmää.

Uusittu pelikokemus ei jää vain virtuaalilasien varaan. Pelaaja saa lisäksi nauttia uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Tämän myötä pelaaja pääsee kokemaan Leonin toimet liikeohjauksen kautta, joka tuo pelaamiseen aivan uudenlaista fyysisyyttä. Myös aseiden hallinta tuntuu aiempaa luonnollisemmalta VR-ohjainten avulla.

Resident Evil 4 -pelin Ilmaisena lisäosana julkaistavan PSVR2 -päivityksen julkaisuaika vahvistetaan myöhemmin. Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt sekä PlayStation 4-, , Xbox Series X ja S ja Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi