Pukin pelisuositukset: Syöksy joulun taikaan videopelien avulla, osa 1 Kommentit pois päältä artikkelissa Pukin pelisuositukset: Syöksy joulun taikaan videopelien avulla, osa 1

Joulu lähestyy, ja samalla kun loskaiset kadut täyttyvät vihdoinkin lumesta ”valkoisen kurittajan” ansiosta , on aika valmistautua joulunodotukseen. Mikä olisikaan parempi tapa viettää talvi-iltoja kuin kietoutua vilttiin ja sukeltaa jouluteemaisten videopelien lumoavaan maailmaan jouluisella teemalla? Errori.net on koonnut sinulle listan tunnelmallisista ja hauskoista peleistä, jotka tuovat joulun taian suoraan ruudullesi.

Ensimmäisen artikkelin poiminnat voit ottaa haltuun alta:

Dead Rising 4

käyttää joulua taustanaan, vaikka lomakausi yleensä liittyy perheeseen ja yhdessäoloon. Peli asettaa pelaajat taistelemaan lähes loputtomia aaltoja kuolleita vastaan. Dead Rising 4 antaa pelaajille mahdollisuuden hyödyntää monia joulukoristeita auttaessaan päähenkilö Frank Westiä puhdistamaan nimensä ja tutkimaan zombien leviämistä Coloradoon.

Mikäpä olisikaan tämän tunnelmallisempaa virittäytymistä kohti jouluaattoa?

Batman: Arkham Origins


Jouluisilla Gotham Cityn kaduilla seikkaileva Batman on tähdittänyt joitakin kaikkien aikojen parhaista supersankaripeleistä, ja Arkham Origins on laajalti tunnustettu Yön ritarin hienoimpana virtuaalisena tulkintana. Ikävä kyllä on usein Arkham-perheen musta lammas, mutta ei siltikään toivoton tapaus.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing onnistuu vangitsemaan jokaisen vuodenajan tunnelman, mutta New Horizons osuu maaliin erityisen hyvin joulun aikaan. Pelin sisäinen Joulupäivä, kuten sitä kutsutaan, muuttaa koko saaren talvisen lumoavaksi maailmaksi, jos asut pohjoisella pallonpuoliskolla, tai eloisan aurinkoiseksi päiväksi, jos olet etelässä. Joka tapauksessa luvassa on herkkuja.

Olitpa sitten pukeutumassa jouluasuihin, koristelemassa puita tai vaihtamassa leluja, Jingle-poro on siellä opastamassa sinua kohti ihanaa juhla-aikaa.

To be continued……

Batman -pelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Batman -pelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlesta

Batman™: Arkham Knight Premium Edition

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoilee tällä kertaa liudan Batman -aiheisia pelejä. Tarjolla on moderneja klassikoita kuten Batman: Arkham City ja . Mukana on myös VR-peli sekä LEGO Batman -pelejä.

Maksamalla vain 1 euron saat:

Jos maksat 7,37 euroa saat aiemman lisäksi myös:

Jos maksat 8,83 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös:

Paketti on ostettavissa aina joulukuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Batman Arkham VR vaatii toimiakseen yhteensopivan laitteiston kuten Oculus Rift, tai Windows Mixed Reality -lasit.

Pelaaja loi Super Smash Bros. -intron kokonaisuudessaan Animal Crossing: New Horizonin sisällä Kommentit pois päältä artikkelissa Pelaaja loi Super Smash Bros. -intron kokonaisuudessaan Animal Crossing: New Horizonin sisällä

Nintendon suurta suosiota nauttiva -peli täytti hiljattain vuoden. Erityisesti karanteeniaikana suureen suosioon noussut peli jatkaa edelleen suosiotaan, ja sille on tulossa vielä joukko uusia päivityksiä Nintendon puolelta.

Pelaajat kykenevät käyttämään pelin sisäisiä mekaanikkoja hyödykseen, josta hyvänä esimerkkinä on tuore video, jolla eräs pelaaja loi . -pelin intron kokonaisuudessaan Animal Crossingin sisällä.

Custom -ulkoasujen sekä nokkelien editointikikkojen avulla Great-Bit Arcade -kanava onnistui luomaan uskottavan näköisen kopion Super Smash Bros. -pelin introsta. Mario ja Luigi löytyvätkin pelistä itsestään ulkomuotoina, mutta muut hahmot Great-Bit Arcade customoi itse.