Puutarhasimulaattori Garden In! ilmestyi PC:lle – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Puutarhasimulaattori Garden In! ilmestyi PC:lle – katso traileri

Garden In!

Suomalainen julkaisija Bonus Stage Publishing ja italialainen kehittäjä Dramatic Iceberg ovat tänään innoissaan avatessaan vihdoin ovet unelmiesi puutarhoihin, jotka ovat täynnä söpöyttä ja lämpöä, uusimman hankkeensa Garden In! -pelin muodossa.

Garden In! on suomalaisen Bonus Stage Publishingin julkaisema, ja heidän ensimmäinen leppoisa pelinsä.

”On ollut hienoa työskennellä Dramatic Icebergin lahjakkaan tiimin kanssa ja nähdä, miten peli on kehittynyt ensimmäisestä nähdystä versiosta valmiiksi laatutuotteeksi. Näemme suurta kysyntää viihtyisämmille peleille PC:llä, ja olemme onnekkaita saadessamme Garden In!:in kanssa yhteistyötä tekevän investoijan, jolla on samanhenkinen maailmankatsomus.”

kertoo Sami Mikkola

”Nyt kun koko tiimimme on työskennellyt pelin parissa jo pitkään, olemme innoissamme nähdessämme, kuinka puutarhat kukkivat pian ympäri maailmaa. Olemme nykyään hyviä tutkimaan kasvien maailmaa ja koko tiimi kehittää jatkuvasti uusia kasveja ja malleja, joten Garden In! yhteisö tulee pian näkemään myös paljon päivityksiä!”

Pelin suunnittelija Tommaso Verde kiusoittelee pelaajia julkaisun jälkeen ilmestyvällä sisällöllä

Garden In! on saatavilla Steam, Store ja GOG -palveluista PC:lle.

Kommentoi

Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lorelai

GOG -pelikauppapaikka jakaa tällä kertaa ilmaisena pelinä kauhua ja seikkailua yhdistelevää Lorelai -peliä.

on erityisesti aikuiseen makuun suunnattu psykologinen trilleripeli ja aikuistumistarina, jossa peli päähahmo, nuori nainen yrittää paeta helvetillisestä kodistaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt peli on jatkoa ja Downfall -peleillä ja viimeinen osa R. Michalskin Devil Came Through trilogiaa.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä :lle aina huomiseen torstaihin 23. maaliskuuta asti.

Kommentoi

Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon Kommentit pois päältä artikkelissa Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon

Farming Simulator 22

PAN Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming 22 -maatilasimulaatio laajeni Göweil Pack -lisäosan sisältämillä ominaisuuksilla.

Göwel Pack on vuoden ensimmäinen :n sisältöpäivitys ja tuo mukanaan monipuolisia työkoneita virtuaalisen maatilan hoitoon. Keskiössä ovat erilaiset paalaimet ja paalaustyökalut sekä näiden paketointiin erikoistuneet laitteet. Yhdeksän erikoiskonetta kattava kokemus tarjoaa välineitä muun muassa sokerijuurikkaan, maissin ja rehun käsittelyyn. Näppärästi paketoidut maatilan tuotokset voi vastaavasti varastoida ja käyttää omien eläinten ruokintaan tai vaihtoehtoisesti myydä.

Nimensä mukaisesti lisäosapaketti keskittyy Göweilin laitteisiin, joita ovat muun muassa paalaustyökaluyhdistelmä LT-Master F115 ja VARIO-Master V140 sekä G4010 Q Profi -paalain ja monipuolinen G1015, jolta hoituu tuotteiden kuljetus, paketointi ja kasaus kaikki yhdellä kertaa. Muita mukana olevia laitteita ovat Göweil-valmisteiset mallit RBG, BTGQU, G-1 F125 Kombi, G-1 F125 ja G5020.

Lisäksi ja Göweil tuovat myöhemmissä päivityksissä lisää työtä helpottavia apuvälineitä, kuten säiliörehutankkeja ja paalinkääntäjiä, jotka helpottavat ja tehostavat maatilan toimintaa. Luvassa onkin vielä kolme lisäosapakettia sekä yksi isompi laajennusosa vielä vuoden 2023 aikana.

Platinum Edition ja Farming 22 on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä.

Kommentoi