Rainbow Six Extraction -toimintapelistä saatiin runsaasti lisätietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Extraction -toimintapelistä saatiin runsaasti lisätietoa

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six -pelisarja tunnetaan taktisesta toiminnasta, yhteistyöhenkisestä pelattavuudesta ja monipuolisesta pelihahmojen muokkausmahdollisuudesta. Extraction ammentaa Rainbow Six: Siege -toimintapelin monipelikeskeisestä pelaamisesta tuttuja aineksia, mutta laajentaa peli-ideaa entistä enemmän tekoälyohjasteisten vihollisten voittamiseen. Lisäksi Rainbow Six Extraction on pelattavissa sekä yksin- että moninpelinä.

Luvassa on monipuolinen ja syvällinen verkkopeli, joka sisältää kiehtovan hahmonkehitysjärjestelmän, neljä säädettävää vaikeustasoa, 12 alati kehittyvää pelikenttää ja 13 dynaamista tehtävätavoitetta. Näiden lisäksi mukana on yli 90 erilaista asetta ja varustetta, ainutlaatuinen pelaajakohtaiseen menestykseen perustuva pelimuoto sekä runsaasti jatko- ja laajennussuunnitelmia pelin julkaisun jälkeen.

Ubisoft Montreal -pelistudion kehittämä Extraction asettaa pelaajan REACT-sotilastiimin jäsenen rooliin. Jokainen jäsenistä muodostaa sotilasyksikön, joka koostuu enimmillään kolmesta eri sotilasoperaattorista. Nämä ovat tuttuja Rainbow Six: Siege -hahmoja eri kansallisuuksista ja näistä jokaisella operaattorilla on omat taitonsa ja erikoisvarusteensa. Vastaansa REACT-tiimiläiset saavat salaperäiset Archæans-olennot, jotka eri olomuodoissaan ovat arvaamattomia ja vaarallisia vastuksia. Sotilasoperaattorien asevalikoima koostuu peräti 65 eri aseesta, jonka lisäksi käytössä on kymmenen tuttua varustetta Siege-pelistä sekä 15 uudenlaista lisävarustetta vihollisuhan torjumiseen.

Vihollisuhkaa torjutaan neljällä eri alueella ympäri Yhdysvaltoja. Näitä ovat New York, San Francisco ja kaksi muuta aluetta. Erilaisia pelikarttoja on 12 ja ne ovat keskimäärin noin kolme kertaa Rainbow Six: Siege -kenttiä suurempia täynnä yksityiskohtia ja mahdollisuuksia. Ainutlaatuisen karttasuunnittelun myötä kentät ovat dynaamisia, jonka ansiosta yksikään pelikerta ei ole tismalleen samanlainen. Kaikki pelin 18 erilaista operaattoria ovat kehitettävissä kiehtovan hahmonkehitysjärjestelmän kautta, mikä mahdollistaa ainutlaatuisten ase-, varuste- ja taitokokonaisuuksien valitsemisen. Lisäksi pelaajien edistyessä luvassa on kiinteitä pelaajakohtaisia edistymisaskeleita, jotka avaavat pelaajan käyttöön uusia vaikeustasoja, lisää REACT-varusteita, hahmojen räätälöintivaihtoehtoja ja paljon muuta.

Erilaisia Archæans-olentotyyppejä on mukana 13 toisistaan poikkeavaa mallia, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, hyökkäystapansa ja erikoisuutensa. Erilaiset mutaatiot, olentopesäkkeet ja itiöt tuovat mukanaan oman kiehtovan vivahteensa. Pelaajat voivat kentissä edetessään valita, ottavatko he riskin edistymisen suhteen ja samalla saada mahdollisuuden saada vielä parempia varustepalkintoja vai pelata varman päälle, mutta tyytyä vähäisempään tehtäväpalkkioon. Kaatuessaan sotilasoperaattorit ovat pois käytöstä, mutta palkkiot ja kaatuneet hahmot ovat yhä pelastettavissa muilla operaattoreilla. Tämä tarjoaa jännittäviä valintatilanteita pelin edistyessä.

Rainbow Six: Siege- ja Extraction -pelit omistavat pelaajat saavat kaikki 18 Extraction-pelin operaattoria käyttöönsä myös Siege-pelin puolella. Lisäetuna he saavat käyttöönsä noin 40 Yhdysvaltain dollarin arvoisen United Front -lisäpaketin, joka sisältää kosmeettisia lisäyksiä pelihahmoille. Extraction-pelin ennakkotilaajat saavat lisäksi käyttöönsä Orbital Decay -lisäpaketin, joka sisältää ainutlaatuisia lisävarusteita pelin hahmoille.

Extractionin moninpeli on suunniteltu yhteensopivaksi eri pelialustojen välillä. Myös pelissä edistyminen ja pelitallennukset siirtyvät pelaajaprofiilin myötä pelialustalta toiselle.

Extraction julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle tammikuussa 2022. Peli tulee saataville myös Stadia- ja Ubisoft+ -tilauspalveluihin.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi