Rainbow Six Siege -euroliigan rakenteet ja aikataulut julkistettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -euroliigan rakenteet ja aikataulut julkistettiin

Rainbow Six Siege European League

on julkistanut Tom Clancy’s -toimintapelin oman eurooppalaisen kilpapeliliigan (European League) alkavan 22. kesäkuuta ja siihen osallistuu kymmenen eurooppalaista huippujoukkuetta.

Lisäksi uusi haastajajoukkueista koostuva European Challenger League toimii porttina huipulle pelin eurooppalaisessa kilpailujärjestelmässä. Alueelliset turnaukset toimivat ponnahduslautana tämän haastajaliigan otteluihin ja kisaavia joukkueita nähdäänkin laajasti kautta Euroopan. Samalla Ubisoft avaa uuden huipputasoisen lähetysstudion, joka vie elektronisen urheilun esityskokemuksen Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella uudelle tasolle.

European League edustaa eurooppalaisen Rainbow Six Siege -kilpapelaamisen korkeinta osaamistasoa. Sen ensimmäisellä, vuoden 2020 pelikaudella mukana ovat Rogue, Team Empire, Virtus.pro, Chaos Esports Club, G2 Esports, Natus Vincere, Team Vitality, BDS Esport, IziDream ja Team Secret. Euroliigan otteluita esitetään 22. kesäkuuta alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 19.00 Suomen aikaa Rainbow Six Esports -kanavilla Twitchissä ja YouTubessa. Ottelut kisataan Round Robin -järjestelmällä, joten jokainen joukkue kohtaa kaikki muut joukkueet liigan aikana.

Joulukuussa on vuorossa liigan finaalitapahtuma, jolloin myös päättyy euroliigan ensimmäinen kausi. Samassa pelitapahtumassa järjestetään myös playoff-ottelut, jotka määrittävät seuraavan liigakauden joukkueet.

Uusittu kilpailutapa tarjoaa väylän nousta alueellisista otteluista, kuten pohjoismaisesta Nordic Championship -turnauksesta, suoraan European Challenger League -kisoihin ja menestyksen myötä aina huipulle asti. Esimerkiksi alueellisten kisojen voittajajoukkue pääsee osallistumaan suoraan haastajaliigaan. Tästä taas kahdella parhaalla joukkueella on mahdollisuus osallistua seuraavan kauden euroliigaan pelaamaan koko Euroopan parhaiden joukkueiden kanssa. Haastajaliigan ottelut alkavat syksyllä. Tarkempi kilpailuaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Uusitun liigajärjestelmän myötä Ubisoftin uusi lähetysstudio Pariisissa tulee vastaamaan euroliigan, Euroopan haastajaliigan ja Aasian-Tyynenmeren-alueen pohjoisjaoston otteluiden esittämisestä englanniksi. Luvassa on entistä enemmän kilpailuanalyysejä, taustatietoa, vuorovaikutteista sisältöä ja paljon muuta katsojien iloksi. Alkuvaiheessa 22. kesäkuuta alkavan liigan lähetysstudio on turvallisuussyistä mukana kevennettynä versiona. Tämän johdosta lähetysstudion kaikki uudet ominaisuudet eivät ole heti käytössä. Tilanteen salliessa lisäominaisuuksia otetaan käyttöön mahdollisimman nopeasti. Lisätietoa lähetyksistä julkaistaan kesän aikana.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Sen myötä myös alueelliset turnaustapahtumat ovat kasvattaneet merkitystään. Lisätietoja Nordic Championship -tapahtumasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa Kommentit pois päältä artikkelissa Total Annihilation: Commander Pack jaossa ilmaiseksi GOGissa

Total Annihilation

Strategiapelien ystäville on herkkua luvassa sillä GOG -kauppapaikka jakaa kesäalensa kunniaksi ilmaiseksi klassista Total Annihilation: Commander Pack -peliä.

Alunperin vuonna 1997 ilmestyneen peruspelin lisäksi Commander Pack sisältää pelin molemmat lisäosat The Core Contingency ja Battle Tactics.

Total Annihilation: Commander Pack on ladattavissa ilmaiseksi GOGista aina huomiseen sunnuntaihin klo 15:00 asti, joten toimi nopeasti!

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden The Vessel -rundownin ensi viikon torstaina kesäkuun 11. päivä.

Järjestyksessään pelin kolmas rundown tuo peliin uutta tarinaa, sekä alueen nimeltään Lab. Myös seitsemän tutkimusretkeä on luvassa uusien aseiden ja vastustajien kera.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä :lle.

Kommentoi