Rainbow Six Siege laajenee tänään uudella kaudella, pelikartalla ja operaattorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege laajenee tänään uudella kaudella, pelikartalla ja operaattorilla

Rainbow Six Siege

Kymmenien miljoonien pelaajien suosima ’s Rainbow Six: Siege -toimintapeli tarjoaa lisää pelattavaa ja uusia ominaisuuksia Vector Glare -pelilaajennuksen myötä. Näin aloitetaan pelin seitsemännen pelivuoden toinen kausi, jossa hyökkäysoperaattori Sens esittelee taitonsa ja ominaisuutensa. Muita merkittäviä lisäyksiä ovat uusi Team Deathmatch -pelimuodon kartta ja uuden mainejärjestelmän ensimmäisen vaiheen käynnistyminen.

Belgialainen Sens on erinomainen taktikko, jolla on sotilaskokemusta ja psykologiakoulutus. Hänen erikoisuutenaan on R.O.U.-projektorilaite, joka kulkee pyörien suoria linjoja ja pudottaa matkansa varrelle miniprojektoreita. Miniprojektorit luovat pelaajien näkökyvyn estäviä valoseinämiä, jonka ansiosta Sens kykenee puikahtamaan sisään huomaamatta. R.O.U. myös tuhoaa itsensä automaattisesti pienen aikaviiveen jälkeen. Nopeasti liikkuvalla Sensillä on reilusti osumapisteitä ja käytössä pääaseenaan joko uusi POF-9-konepistooli tai 417-tarkkuuskivääri. Käsiaseena vaihtoehdot ovat SDP 9MM -pistooli tai GONNE-6-käsikanuuna.

Kreikkaan sijoittuva Close Quarter on ensimmäinen pelin Team Deathmatch -muotoon varta vasten tehty pelikartta. Sen painopiste on nopeassa liikkumisessa ja hyökkäysvetoisessa toiminnassa. Kentän yhdistelmä pyöreähköjä muotoja ja suoria tulilinjoja tekee kartasta ainutlaatuisen pelikokemuksen.

Pelin seitsemäs vuosi keskittyy hiomaan pois huonoa pelaajakäytöstä ja yksi merkittävistä uudistuksista on mainejärjestelmä. Käänteinen friendly fire -tila tulee automaattisesti käyttöön, mikäli pelaajahahmo vahingoittaa liian monia tiimikavereitaan. Pelaaja saa kuitenkin kaksi varoitusta ennen tilan aktivoitumista. Rangaistustila myös poistuu hahmolta, kun tällä pelataan useita otteluita vahingoittamatta omia tiimikavereita. Lisäksi peliin tuodaan uusia ominaisuuksia pelin aloituksen perumisen väärinkäyttäjille.

Peli uudistuu myös kahdella kätevällä aloitusominaisuudella. Ampumarata antaa pelaajille mahdollisuuden kokeilla erilaisia aseita, varusteita ja kykyjä ilman varsinaisen pelikentän luomia suorituspaineita. Lisäksi uudenlainen operaattoriopas kertoo jokaisesta operaattoriluokasta tarkempia lisätietoja näiden ominaisuuksista ja välineistä sekä antaa vinkkejä hahmojen hyökkäys- ja puolustustoimiin. Myös muita pienempiä uudistuksia on mukana, kuten toinen käsiase tietyille hahmoluokille.

Six Invitational 2022 -tapahtumassa julkistettu narratiivimuutos tulee mukaan uuden päivityksen myötä. Tämän myötä Rainbow Six -pelimaailmassa eri operaattorit muodostavat omia erikoisyksiköitään. Näistä ensimmäinen on suojelutehtävistä tunnettu Wolfguard, jonka jäsenistä suurimmalla osalla on jonkinlainen lääkintäkoulutus. Yksikön jäseniä ovat Lion, Montagne, Nomad, Twitch, Ying, Sens, Clash, Melusi, Bandit, Frost, Thunderbird, ja heitä johtava Doc.

Lisäksi tekee yhteistyötä SEGA-peliyhtiön Yakuza-pelibrändin kanssa. Sen myötä Siege saa kaksi uutta hahmoskiniä, joita ovat Hibana-operaattorina Kaoru Sayama ja Echo-sotilaana Kiryu Kazuma. Vector Glare -lisäosa mahdollistaa myös entisten Rainbow Six Siege -pelaajien kutsumisen peliin. Mikäli nämä entiset pelaajat tulevat mukaan peliin viiden ottelun ajaksi, kumpikin pelaajista eli kutsuttu ja kutsuja saavat muhkean pelinsisäisen palkinnon.

Siege on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi