Rainbow Six Siege muuttuu jälleen Halloweenin kunniaksi kauhupeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege muuttuu jälleen Halloweenin kunniaksi kauhupeliksi

Rainbow Six Siege

tuo jälleen takaisin fanien rakastaman Doktor's Curse -pelitapahtuman osaksi -verkkopeliä. Voit katsoa tapahtuman trailerin alta.

Tänään alkava Doktor's Curse 4 -pelitapahtuma kunnioittaa pelisarjan pitkäaikaista perinnettä tuoda mukaan kauhupelimäisiä piirteitä muuten taktiseen ja ryhmävetoiseen toimintapeliin. Sopivasti julkaisuajankohtakin on pahaenteisesti perjantai 13. päivä eli täydellinen hetki kauhuvetoiselle pelikokemukselle karmaisevan tohtorin luomassa ympäristössä.

Tohtorin vanha linna on mitä oivallisin ympäristö metsästäjille ja metsästettäville hirviöille. Viattomia eivät ole toki hirviötkään, sillä pahat metkut ja muiden kurjat kohtalot ovat mielessä näilläkin hirvityksillä. Tänä vuonna metsästyskoitokseen liittyy joukko uusia metsästäjiä, jotka tiristävät lisäjännitystä mukaan muutoinkin intensiiviseen pelikokemukseen. Mutta minkälaisia tapahtumia, kammotuksia ja painajaisia edestään onkaan syytä odottaa löytävänsä?

Kiehtovana asymmetrisenä pelitilana on mukana ainutlaatuinen piilosleikki Hide and Seek. Sen erikoisuutena on tuliaseiden puuttuminen. Metsästäjätiimillä on aseinaan räätälöidyt pajavasarat sekä erikoiskykyjä hirviöiden jäljittämiseen. Hirviöt puolestaan eivät voi käydä suoraan metsästäjien kimppuun, vaan joutuvat turvautumaan ansoihin ja erikoiskykyihinsä metsästäjiä vältellessään. Apunaan heillä on rajoitettujen käyttökertojen näkymättömyyskyky, joka takaa olennolle myös väliaikaisen lisänopeuden

Pelierän voittavat metsästäjät, mikäli he saavat kiinni kaikki hirviöt. Hirviöiden voitoksi erä päättyy silloin, kun he kykenevät selviytymään aikarajan loppuun asti hengissä.

Viimevuotiseen tapaan monet operaattoreista ovat entuudestaan tuttuja, mutta nyt mukana on kaksi uuttakin osallistujaa: Dokkaebi ja Nøkk. Näistä kummallakin on omat ainutlaatuiset varustekokonaisuutensa teeman mukaisesti. Erikoisyllätyksenä myös Iana-operaattorilla on rajoitetun ajan oma varustepakettinsa.

Kauhuteemainen lisäys ei olisi mitään ilman uusia keräilyesineitä ja -asuja. Näitä ovat muun muassa uudet operaattoriasut, päähineet, asepinnoitteet ja hahmokuvat. Osa kerättävistä esineistä on saatavilla viikkohaasteita suorittamalla.

Pelitapahtuma on pelattavissa 13. lokakuuta ja 3. marraskuuta välisen ajan. Pelitapahtumaan osallistuminen vaatii Rainbow Six Siege -pelin.

Rainbow Six Siege on saatavilla , , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.