Rainbow Six Siege muuttuu jälleen Halloweenin kunniaksi kauhupeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege muuttuu jälleen Halloweenin kunniaksi kauhupeliksi

Rainbow Six Siege

tuo jälleen takaisin fanien rakastaman Doktor's Curse -pelitapahtuman osaksi -verkkopeliä. Voit katsoa tapahtuman trailerin alta.

Tänään alkava Doktor's Curse 4 -pelitapahtuma kunnioittaa pelisarjan pitkäaikaista perinnettä tuoda mukaan kauhupelimäisiä piirteitä muuten taktiseen ja ryhmävetoiseen toimintapeliin. Sopivasti julkaisuajankohtakin on pahaenteisesti perjantai 13. päivä eli täydellinen hetki kauhuvetoiselle pelikokemukselle karmaisevan tohtorin luomassa ympäristössä.

Tohtorin vanha linna on mitä oivallisin ympäristö metsästäjille ja metsästettäville hirviöille. Viattomia eivät ole toki hirviötkään, sillä pahat metkut ja muiden kurjat kohtalot ovat mielessä näilläkin hirvityksillä. Tänä vuonna metsästyskoitokseen liittyy joukko uusia metsästäjiä, jotka tiristävät lisäjännitystä mukaan muutoinkin intensiiviseen pelikokemukseen. Mutta minkälaisia tapahtumia, kammotuksia ja painajaisia edestään onkaan syytä odottaa löytävänsä?

Kiehtovana asymmetrisenä pelitilana on mukana ainutlaatuinen piilosleikki Hide and Seek. Sen erikoisuutena on tuliaseiden puuttuminen. Metsästäjätiimillä on aseinaan räätälöidyt pajavasarat sekä erikoiskykyjä hirviöiden jäljittämiseen. Hirviöt puolestaan eivät voi käydä suoraan metsästäjien kimppuun, vaan joutuvat turvautumaan ansoihin ja erikoiskykyihinsä metsästäjiä vältellessään. Apunaan heillä on rajoitettujen käyttökertojen näkymättömyyskyky, joka takaa olennolle myös väliaikaisen lisänopeuden

Pelierän voittavat metsästäjät, mikäli he saavat kiinni kaikki hirviöt. Hirviöiden voitoksi erä päättyy silloin, kun he kykenevät selviytymään aikarajan loppuun asti hengissä.

Viimevuotiseen tapaan monet operaattoreista ovat entuudestaan tuttuja, mutta nyt mukana on kaksi uuttakin osallistujaa: Dokkaebi ja Nøkk. Näistä kummallakin on omat ainutlaatuiset varustekokonaisuutensa teeman mukaisesti. Erikoisyllätyksenä myös Iana-operaattorilla on rajoitetun ajan oma varustepakettinsa.

Kauhuteemainen lisäys ei olisi mitään ilman uusia keräilyesineitä ja -asuja. Näitä ovat muun muassa uudet operaattoriasut, päähineet, asepinnoitteet ja hahmokuvat. Osa kerättävistä esineistä on saatavilla viikkohaasteita suorittamalla.

Pelitapahtuma on pelattavissa 13. lokakuuta ja 3. marraskuuta välisen ajan. Pelitapahtumaan osallistuminen vaatii Rainbow Six Siege -pelin.

Rainbow Six Siege on saatavilla , , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ilmestyi – katso uudet trailerit Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 Ultimate Edition ilmestyi – katso uudet trailerit

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on julkaissut Ultimate Edition -peliversion tänään ja samalla uusista ominaisuuksista on saatu julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Kuten eilen uutisoimme, peliin on nyt saatu täysin toimiva metrolinja, uusia treffipaikkoja, radion kuuntelemisen muuallakin kun autoissa, uusia ajoneuvoja sekä paljon muita parannuksia.

Ultimate Edition tarjoaa pelaajille pääsyn Cyberpunk 2077 -laajennukseen Phantom Liberty sekä pääpeliin yhdessä paketissa.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition on nyt saatavilla :lle, ja S:lle sekä :lle.

Festivaalinkatkuinen kisakausi alkaa The Crew Motorfest -ajopelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Festivaalinkatkuinen kisakausi alkaa The Crew Motorfest -ajopelissä

The Crew Motorfest

tuo uudenlaista kisattavaa ja lisää ajoneuvoja avoimen maailman -ajopeliin. Katso uusi traileri alta.

Oahun saari Havaijilla on kaunis, vehreä ja eksoottinen ympäristö monenlaiseen ajanviettoon. Avoimen pelimaailman The Crew Motorfest -ajokokemuksessa Oahu muuntuu kuljettajien paratiisiksi, sillä saari tarjoaa mitä hulppeimmat puitteet vauhdikkaisiin kisoihin ja erilaisiin ajohaasteisiin.

Toisen pelikautensa myötä The Crew Motorfestin ajoteiden leikkikenttä laajentuu uudella tavalla, kun mukaan astuvat tuunauksesta tunnetut HOONIGANS-autoharrastajat karismaattisen Brian Scotton johtamana. Siinä missä pelin ensimmäisellä kaudella keskityttiin autoilukulttuurin juhlistamiseen ja vauhdikkaisiin kisoihin, seuraavat kolme kuukautta kattava toinen kausi perehtyy läheisesti taitojen testaamiseen asfaltilla. Lisäksi kauden mukana tulevat ainutlaatuiset Gymkhanakisat!

Nämä tarkoittavat kumin polttamista, autojen luisuttamista, kiikkeriä käännöksiä ja jopa peruuttamista! Enää ei pelkkä nopeus ja vauhdin uhmaaminen riitä, sillä nyt haetaan yksityiskohtaisia taitoja ja kykyä käsitellä autoa uudenlaisella tavalla. Nämä kisat eivät ole heikkohermoisille, vaan heille, jotka haluavat haastaa itsensä uudenlaisella tavalla.

Näitä taitoja myös testataan eri tavalla, sillä tammikuussa peli laajenee viikkoteemoilla, kuten Drift Performance ja Under Pressure. Nimensä mukaisesti näissä testataan kuljettajan driftaustaitoa ja paineensietokykyä. Pelaaja pääseekin löytämään oman sisäisen HOONIGAN-henkensä ajamisen keskellä. Lisäksi mukana on rajoitetun ajan kisatapahtumia, kuten 6.-12. joulukuuta kisattavat Street Custom HOONIGAN -ajot.

Eikä ajaminen tuntuisi mitään ilman uusia pelialueita tai ajoneuvoja. Uutena ajoympäristönä tarjolle tulee keinotekoinen kisasaari, jossa kaaroista otetaan suorituskyky irti ja samalla mitataan kuljettajien taitotaso. Tämä HOONIGAN-yhteistyönä syntynyt kisaympäristö onkin mitä mainioin tapa testata ajokykyjä.

Uutena ajoneuvona tarjolle joulukuussa tulee voimaa uhkuva Chevrolet 3100 Big-Block Edition (1951). Gymkhana-palkintona saavutettavaksi kaaraksi on mukana niin ikään mustasävyinen HOONIGAN Mitsubishi Lancer Evo IX (2006).

Tekemistä ja haasteita siis riittää, ja uudet autot tuovat näyttävyyttä jokaisen virtuaalikuljettajan valikoimiin. Toinen pelikausi alkaa heti huomenna, Suomen itsenäisyyspäivänä, 6. joulukuuta.

The Crew Motorfest on saatavilla , , ja -konsoleille sekä :lle. PC-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.