Rainbow Six Siege -verkkopeliturnaus alkaa tänään Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopeliturnaus alkaa tänään Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

Ubisoftin luotsaama BLAST R6 Major -kisatapahtuma tuo -tiimit maailman huipulta kisaamaan voitosta. Voit katsoa tapahtuman trailerin alta.

Tänään Kööpenhaminassa alkava ja 7. toukokuuta päättyvä peliturnaus järjestetään yhteistyössä Ubisoftin ja BLASTin kesken. Tapahtuma on uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huipputiimit ottamassa mittaa toisistaan. Parhaiden joukkueiden kesken jaettava palkintopotti on peräti 750 000 dollaria.

Kolmeen eri vaiheeseen jaettu turnaus sisältää 24 esikarsintojen kautta valittua joukkuetta ympäri maailmaa. Uudella kaavalla pelattavan turnauksen kaksi ensimmäistä vaihetta pelataan suljettujen ovien takana, jolloin karsitaan lopputurnaukseen joukkueista parhaat. Viimeinen vaihe järjestetään 5.–7. toukokuuta Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten myös kisayleisön on helppo saapua paikan päälle.

Turnausotteluiden lisäksi tapahtumapaikalla on ilmaista pelattavaa, vanhoja pelejä tarjoava retropelialue, tapaamismahdollisuus ammattilaisjoukkueiden kanssa ja myyntikojuja.

Ensimmäisen vaiheen esikarsinnoissa 24.–27. huhtikuuta pelaa 16 joukkuetta, jotka ovat MNM Gaming ja Wolves Esports Euroopasta, Spacestation Gaming ja Soniqs Pohjois-Amerikasta, w7m esports ja Ninjas in Pyjamas Brasiliasta, Northeption ja Varrel Japanista, SANDBOX Gaming ja Lavega Etelä-Koreasta, Six Karma ja REVEN ECLUB latinalaisesta Amerikasta, FURY ja Elevate Aasiasta, Team Bliss Oseaniasta sekä Team Falcons Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan alueelta.

Näiltä yhdeksältä pelialueelta tulevat joukkueet nähdään kiehtovissa ja ainutlaatuisissa yhteenotoissa. Näistä kahdeksan parhaiten menestyvää joukkuetta edistyvät toiseen pelivaiheeseen.

Toisen vaiheen pudotuspelit kisataan 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Mukana ovat ensimmäisen vaiheen parhaat tiimit sekä kahdeksan aiemmin mukaan päässyttä joukkuetta, joita ovat M80 ja DarkZero Esports Pohjois-Amerikasta, Virtus.pro ja G2 Esports Euroopasta, FaZe Clan ja Team Liquid Brasiliasta, Dplus KIA Etelä-Koreasta sekä SCARZ Japanista.

Lopulta toisen vaiheen kahdeksan parasta joukkuetta kisaavat mestaruudesta 5.–7. toukokuuta, jolloin nähdään otteluista jännittävimmät ja taatusti merkittävimmät. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla , , Xbox Series X ja S sekä -konsoleille, että :lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Street Fighter 6

PAN Vision Finlandin jakelemassa ja Capcomin julkaisemassa -taistelupelissä pelaaja taistelee omalla tyylillään näyttävyydestä tinkimättä.

Taistelupelien pioneereihin lukeutuva Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi sulavasta pelimekaniikastaan ja persoonallisista taistelijahahmoistaan, myös hurtista huumoristaan ja ajattomasta tyylikkyydestään. Tänään julkaistava Street Fighter 6 nostaa taistelupelikokemuksen uudelle tasolle, sillä nyt pelaaja pääsee luomaan oman tarinansa ja tyylinsä alusta alkaen. Samalla pelisarjan ikoniset taistelukonkarit ovat läsnä, ja jokainen tietenkin omalla taistelutyylillään.

Olipa kyse tarinavetoisesta yksinpelitilasta, kutkuttavista yksittäiskamppailuista kavereita vastaan tai kokonaisvaltaisesta kilpapelaamisesta verkkoturnauksissa, Street Fighter 6 tarjoaa pelattavaa moneen makuun, tyyliin ja tarpeeseen. Entistä monipuolisempi ohjausmekaniikka mahdollistaa myös uusien pelaajien sulavan pelaamisen. Koska ohjaustyylejä on useita, tämä helpottaa pelin oppimista ja monipuolisten yhdistelmähyökkäysten hallittavuutta.

Pelisarjan monet tutut taistelijahahmot tarjoavat runsaasti eri vaihtoehtoja eri pelitapoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Lennokkaat liikkeet ja vaikuttavat hahmoanimaatiot ovat upeaa koettavaa. Näiden lisäksi monipuoliset kenttävaihtoehdot ja hauskat sivuhaasteet tarjoavat paljon koettavaa ja tekemistä varsinaisten otteluiden ulkopuolella. Erityisesti oman hahmon luominen ja tuunaaminen on palkitsevaa puuhaa, kun soturinsa on voinut luoda alusta loppuun omin käsin ja oman mielensä mukaan.

Jokaiselle pelin 18 eri hahmosta löytyy myös vaihtoehtoinen asustekokonaisuus, jotka muistuttavat hahmojen värikkäästä historiasta pelisarjan parissa. Nämä vaihtoehtoiset asut saa käyttöönsä joko World Tour -pelimuotoa pelaamalla tai ostamalla ne erikseen pelin kaupasta Fighter Coin -valuutalla. Lisäksi on yhteistyössä Onitsuka Tigerin kanssa julkaissut peliin lisää vaatevaihtoehtoja. Pelaajat saavat käyttöönsä neljä ilmaista vaatetusvaihtoehtoa eli kaksi erilaista t-paitaa ja kahdet erilaiset kengät. Nämä voidaan ottaa käyttöön pelin Battle Hub -valikosta. Esineet ovat saatavilla ilmaiseksi 3. heinäkuuta saakka.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen erityisen Fighting Pass -kausikortin, jolla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisia premium-luokan vaihtoehtoja hahmojen räätälöintiin. Näitä ovat muun muassa erilaiset pelissä käytettävät lisävarusteet, hahmoanimaatiot, musiikkikappaleet, tarrat, taustakuvat ja valokuvakehykset.

Juhlistaakseen pelin julkaisua Capcom on julkaissut pelille oman Buckler's Boot Camp -sivuston täynnä kiehtovaa pelitietoa. Sivustolta pelaaja voi tarkistaa muun muassa omansa ja vastustajansa ottelutiedot, sijoituksen pistelistoilla ja kerhojäsenyydet. Lisäksi pelaaja voi tarkistaa hahmojen liikkeiden komennot, selata hahmojen asuvaihtoehtoja ja lukea pelisuunnittelijoiden vinkkejä. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa pelitapahtumista, palkinnoista ja pelin päivtyksistä. Sivusto tarjoaa myös taukotekemistä otteluiden välille Pockest-minipelillä, jossa pelaaja voi valmentaa söpöjä otuksia taistelijoiksi. Uusi sivusto löytyy täältä.

Street Fighter 6 ilmestyy tänään 2. kesäkuuta , , Series X ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi