Ravintolasimulaatio Chef Life sai uuden näytellyn esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Ravintolasimulaatio Chef Life sai uuden näytellyn esittelyvideon

Chef Life

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema Chef Life – A Restaurant Simulator tarjoaa kutkuttavan virtuaalisen ravintolakokemuksen myös Switch -pelikonsoleille.

Pelin Switch -versiosta on julkaistu hauskasti näytelty esittelyvideo, jossa -pelaaja ohjaa kokkia pelilaitteellaan.

Ravintoloiden kulinaristisiin maailmoihin sukeltava pelikokemus yhdistää toisiinsa ensiluokkaisen simulaation ja ruokapaikkojen realiteetit. Tavoitteena on loihtia omasta ravintolasta sekä ensiluokkainen murkinapaikka että tehdä maailmanluokan ruoka-annoksia. Ruokien virtuaalinen valmistus on hauskaa ja palkitsevaa puuhaa. Samalla pelaaja pääsee suunnittelemaan ravintolan kehittämistä ja erilaisten ruoka-annosten toteutusta.

Menestyksen myötä valittavaksi tulee lisää erilaisia mahdollisuuksia, joilla edistää omaa ravintoloitsijan uraa. Lopulta edessä siintää mahdollisuus ansaita himottuja Michelin-tähtiä. Lisäksi oman ravintolan pyörittäminen vaatii suurempia linjauksia, kuten päätöksiä rahankäytöstä ja bisnespuolesta sekä riskinottokykyä ja uusien asioiden oppimista.

Chef Life – A Restaurant Simulator tulee saataville 23. helmikuuta sekä 5, PlayStation 4, Nintendo ja One -konsoleille että :lle. Pelin One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X ja S -konsolien kanssa.

Kommentoi

Virtuaalista pöytäroolipeliä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalista pöytäroolipeliä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Humblewood

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää virtuaalista pöytäroolipelaamista One More Multiverseessä, jossa pelaajat voivat pelata, jakaa ja striimata roolipeliä kavereiden kanssa. Mukana on yhteensä neljä peliä.

Paketti maksaa yhteensä 23,69 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Pelit ovat koode koodeja alustalle. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 20. päivä asti.

Kommentoi

Rautalehmät kaahaavat kevätlaitumille Trackmania -ajopelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rautalehmät kaahaavat kevätlaitumille Trackmania -ajopelissä

Trackmania

Kevät on aluillaan, aurinko paistaa ja pian on lumi pelkkä muisto vain. Näin ainakin vauhdikkaassa ja mielikuvituksellisessa Trackmania-ajopelissä, jossa kevätkampanja aloitetaan 1. huhtikuuta alkavalla 12. pelikaudella.

Uusi kausi tuo mukanaan hulppeat 25 uutta kisarataa koluttavaksi ja peräti 100 palkintomitalia kerättäväksi. Uutta aikakautta symboloivana voimana kevätkausi keskittyy hauskanpitoon ja luovuuteen. Näinpä uudet radat onkin tehty myös konsolipelaajamyönteisiksi tulevaisuutta ajatellen.

Niin ikään uusi pelikausi tuo saataville myös uuden Prestige-pinnoitteen arvokkuutta kaipaaville kuljettajille. Käyttöön tämän pinnoitteen saa läpäisemällä kevätkampanjan ja keräämällä päivän radoista myönnettäviä mitaleja.

Uusi kausikampanja sisältää myös peliteknisiä uudistuksia, kuten pelihahmon muokkausvaihtoehtoja. Näihin pääsee käsiksi pelaajan autotallissa. Samalla oman ajoklubin perustamisen käyttöliittymä on rukattu kuntoon. Lisäksi peliä on täydennetty uudella raportointityökalulla. Kokonaisuus on myös täydentynyt yli 150 erilaisella rakennusosalla, joten omien ratojen rakentelua rakastavat pelaajat saavat paljon lisää tekemistä aiempien osien rinnalle.

Koska kevätkauden alkaminen tarkoittaa myös talvikauden loppumista, kaikki siihen osallistuneet pelaajat palkitaan lopullisen sijoituksensa perusteella talvikauden pysteillä. Lisäksi Trackmania World Tour -joukkueet palkitaan pisteillä, joita keräämällä on mahdollisuus päästä osallistumaan pelin maailmanmestaruuskisoihin.

Pelin kevätkampanja alkaa 1. huhtikuuta 2023 kello 18 Suomen aikaa. Luvassa on ratoja sekä pronssi- ja hopealuokituksen pelaajille että uusia Trackmania World Tour -ratoja kulta-, Master- ja Trackmaster-tason pelaajille.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Trackmania on saatavilla PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. :lle peli on saatavilla Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista.

Kommentoi