Red Dead Onlinen beta-vaihe tuli päätökseen ison päivityksen kera Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Onlinen beta-vaihe tuli päätökseen ison päivityksen kera

Red Dead Remeption 2 -pelin moninpeli on vihdoin jättänyt beta-vaiheen taakseen ja saanut samalla ison päivityksen. Rockstar ilmoitti aiemmin, että beta-vaihe päättyy vasta kesäkuussa, mutta päättikin sen jo eilen.

Päivitys tuo moninpelimaailmaan uutta tarinaa, uhkapelaamisen sekä uusia tehtäviä. Jessica LeClerkin tarina saa siis jatkoa ja siinä päädytään lopulta Blackwaterin kaupunkiin. Free Roam -moodi on saanut kolme uutta tehtävätyyppiä: Destroy, Jailbreak sekä Stolen Wagon.

Yksinpelipuolelta tuttuja satunnaisia tapahtumia kuten myrkyn imeminen tuntemattoman kulkijan jalasta, löytyy nyt myös moninpelipuolelta. Samoin uhkapelaaminen on nyt myös mahdollista muiden pelaajien kanssa.

Red Dead Online on saanut osansa kritiikkiä pelin sisäisen talouden sekä pelaajien välisen kiusaamisen takia. Rockstar on kuitenkin tehnyt liikkeitä asioiden hyväksi ja kertoo panostavansa peliin jatkossakin.

Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI saattaa vaatia jättimäisen tallennustilan

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten ja Grand Theft Auto V. Grand Theft Auto VI on tällä hetkellä yhtiön odotetuin pelijulkaisu vuosikausiin. Uusimpien huhujen mukaan peli saattaa kuitenkin olla valtava tallennustilaa syövä jättiläinen, jopa 750GB.

Huhut kertovat myös mahdollisuudesta palata Miamiin inspiroidulle Vice Cityyn ja eteläiseen Amerikkaan. Lisäksi pelissä saattaa olla kaksi pelattavaa hahmoa, Jason ja Lucia, jotka ovat innoittuneet historiallisesta rikosduosta Bonnie ja Clyde.

Jos huhut pitävät paikkansa, tämä voi aiheuttaa ongelmia niin PC- kuin konsolipelaajillekin tallennustilan kanssa. PS5:n kohdalla pelkästään :n asentaminen saattaisi ylittää käytettävissä olevan tallennustilan.

Toistaiseksi nämä tiedot ovat spekulaatiota, mutta odotamme innolla lisätietoja pelin vaatimuksista. GTA VI:n odotetaan saapuvan PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun Kommentit pois päältä artikkelissa Huhut Grand Theft Auto VI:n hinnasta saa sydämen pompahtamaan kurkkuun

on tunnettu muun muassa maailmanlaajuisista hittipeleistä kuten ja Grand Theft Auto V. Nyt yhtiö on saanut fanit huolestumaan kauan odotetun Grand Theft Auto VI:n mahdollisesta hinnasta.

Vaikka peli on yksi kaikkien aikojen odotetuimmista ja sen kehitys on kestänyt lähes vuosikymmenen, uusimmat huhut antavat ymmärtää, että pelin hinta voisi olla jopa $150 kappaleelta. Tämä väitetään kompensoimaan pelin uskomattoman $2 miljardin budjettia. Monet pelifanit ovat huolissaan, etteivät he pysty hankkimaan yhtä kaikkien aikojen odotetuimmista peleistä korkean hinnan takia.