Red Dead Onlinen beta-vaihe tuli päätökseen ison päivityksen kera Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Onlinen beta-vaihe tuli päätökseen ison päivityksen kera 145

Red Dead Remeption 2 -pelin moninpeli on vihdoin jättänyt beta-vaiheen taakseen ja saanut samalla ison päivityksen. Rockstar ilmoitti aiemmin, että beta-vaihe päättyy vasta kesäkuussa, mutta päättikin sen jo eilen.

Päivitys tuo moninpelimaailmaan uutta tarinaa, uhkapelaamisen sekä uusia tehtäviä. Jessica LeClerkin tarina saa siis jatkoa ja siinä päädytään lopulta Blackwaterin kaupunkiin. Free Roam -moodi on saanut kolme uutta tehtävätyyppiä: Destroy, Jailbreak sekä Stolen Wagon.

Yksinpelipuolelta tuttuja satunnaisia tapahtumia kuten myrkyn imeminen tuntemattoman kulkijan jalasta, löytyy nyt myös moninpelipuolelta. Samoin uhkapelaaminen on nyt myös mahdollista muiden pelaajien kanssa.

Red Dead Online on saanut osansa kritiikkiä pelin sisäisen talouden sekä pelaajien välisen kiusaamisen takia. Rockstar on kuitenkin tehnyt liikkeitä asioiden hyväksi ja kertoo panostavansa peliin jatkossakin.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

GTA ja Red Dead -pelien käsikirjoittaja jättää Rockstarin Kommentit pois päältä artikkelissa GTA ja Red Dead -pelien käsikirjoittaja jättää Rockstarin 126

Grand Theft Auto V

Rockstar Gamesin kanssaperustaja ja pelien kuten Grand Theft Auto ja Red Dead Redemption käsikirjoittajana toiminut Dan Houser on päättänyt jättää yhtiön.

Uutisen seurauksena Rockstarin emoyhtiö Take-Two Interactiven osake on lähtenyt laskuun. Osake laski yhden päivän aikana 5%, 126,93 dollarista 120,76 dollariin.

Virallista syytä yhtiö ei ole paljastanut, mutta yhtiön mukaan Houser oli ollut tauolla yrityksestä keväästä 2019 lähtien. Syynä tähän oli -pelin kehityksestä johtuneet suuret työmäärät.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Nyt voit ruveta palkkionmetsästäjäksi Red Dead Online -pelissä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt voit ruveta palkkionmetsästäjäksi Red Dead Online -pelissä ilmaiseksi 81

Red Dead Redemption 2

-pelissä on parhaillaan meneillään kampanja, jossa pelaajat saavat ilmaiseksi palkkionmetsästäjän lisenssin. Lisenssin voi käydä noutamassa miltä tahansa Bounty Boardilta.

Pelaajat saavat myös 25 Bolas -asetta, jolla saa karkuun pyrkivät kiinni kätevästi sekä 25 seurantanuolta. Kyseiset ammukset voi noutaa oman leirin lockboxista tai lähimmästä Post officesta.

Kampanjan aikana pelaajat voivat myös päivittää hevosensa sillä tallipaikat ovat 25% alennuksessa ja useat hevosrodut ovat myös alennuksessa. Näihin kuuluvat Breton, Kladruber, Criollo sekä Norfolk Roadster. Myös emotet kuten The I’m Watching You, Hat Tipping, Look To Distance ja Hangover ovat 40% alennuksessa.

Pontikkaa keittäville PS Plus pelaajille on luvassa 3 ilmaista Mash Refilliä ja 3 ilmaista Trader Resupplyä. Twitch Prime jäsenet puolestaan voivat linkittää tilinsä Rockstar Social Clubiin ja saavat näin ilmaisen Collector’s Bagin sekä Polished Copper tislauskattilan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Red Dead Redemption 2 PC -yksinoikeussisällöt saapuivat konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 PC -yksinoikeussisällöt saapuivat konsoleille 138

Red Dead Redemption 2

Aiemmin vain PC -versiossa nähdyt ominaisuudet on nyt saapuneet -pelin Playstation 4 -versioon. Xbox One saa samaiset ominaisuudet tammikuun 21. päivä 2020.

Päivitysten joukossa on hiljattain ilmestynyt uuden pelaajaroolin tuonut Moonshiners -lisäosa. Päivitysten joukossa on myös uusia Bounty Hunter sekä Gang Hideout -tehtäviä.

PS4 pelaajat pääsevät myös pelaamaan To The Ends of the Earth -tehtävän ja myös kaksi uutta aarrekarttaa odottaa löytäjäänsä. Uusina aseina päivitys tuo M1899 pistoolin, Evans Repeaterin sekä High Roller ja LeMat Revolver revolverit.

Myös Photo Mode tekee tiensä konsoleille. Voit ikuistaa villinlännen retkesi, ehostaa ne filtereillä ja muilla tehosteilla sekä tallentaa ne Rockstar Social Clubiin.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi