Red Dead Redemption 2 -pelin alkuperäinen ääniraita nyt kuunneltavissa digipalveluissa Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 -pelin alkuperäinen ääniraita nyt kuunneltavissa digipalveluissa

Heinäkuussa ilmestynyt fyysinen -pelin ääniraita on nyt kuunneltavissa digitaalisissa musiikkipalveluissa kuten ja .

Rockstar Gamesin menestystä tahkoneessa pelissä pelkän tunnelmallisen taustamusiikin sijaan ääniraidalla kuullaan kuuluisia lyyrikoita kuten Riannon Giddesn ja Daniel Lanois. Kyseisen pelimusiikin parissa on työskennellyt säveltäjä Woody Jackson, joka on tuttu myös Rockstarin aiempien pelien kuten GTA, ja ääniraidoilta.

Levyllä esiintyvät myös Queens of the Stone Age ja Eagles of Death Metal nokkamies Josh Homme, country-sankari Willie Nelson sekä R&B-artisti D’Angelo.

Kommentoi

Huhu: Red Dead Redemption -uusinto ilmestyy ensi vuoden alussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Red Dead Redemption -uusinto ilmestyy ensi vuoden alussa

Red Dead Redemption

Huhujen mukaan olisi tekemässä vuoden 2010 Red Dead Redemption pelistä uusinnon -pelin moottorilla.

4chan -kanavalla paljastetun huhun mukaan pelissä tulisi olemaan visuaalisten parannuksien mukaan myös muutoksia pelimekaaniikkaan. Uusien tehtävien lisäksi pelissä olisi parannellut kalastamis- ja metsästysominaisuudet. Myös suosittu Undead Nightmare -lisäosa tulisi olemaan osa uusintoa.

Huhun mukaan pelin olisi määrä ilmestyä vuoden 2021 ensimmäisellä tai toisella neljänneksellä. Julkaisualustana toimisi PC sekä Playstation 5 ja Xbox Series X -konsolit. Samaisen huhun mukaan myös Red Dead Online olisi saamassa lisäosan, joka veisi pelaajat Meksikon puolelle.

Rockstarin seuraavasta pelistä on ollut paljon huhuja, joista viimeisimpien mukaan 6 julkaistaisiin vasta vuosien päästä.

Kommentoi

Castlevania-musiikit löytyvät nyt Spotifysta Kommentit pois päältä artikkelissa Castlevania-musiikit löytyvät nyt Spotifysta

Konamin Euroopan jaosto ilmoitti toissapäivänä Twitterissä, että veteraanistudio aikoo laittaa klassikkopeliensä ääniraitoja -suoratoistopalveluun. Ensimmäisenä vuorossa on Castlevania-sarja. Konami Europe -nimeä kantavalta Spotify-sivulta löytyy esimerkiksi Metroidvania-genren esikuvan Castlevania: Symphony of the Nightin ikoniset musiikit.

Konami Europe -sivulla on toistaiseksi 12 soittolistaa eri Castlevania-peleistä. Musiikeista ilmoittavassa twiitissä lupailtiin tulevaisuudessa lisää ääniraitoja ja useammasta pelistä.

Kommentoi