Reddit -käyttäjä on kehittänyt Switchin käyttöliittymästä tyylikkään hahmotelman Kommentit pois päältä artikkelissa Reddit -käyttäjä on kehittänyt Switchin käyttöliittymästä tyylikkään hahmotelman

Switch -konsoli on ollut maailmanlaajuisesti todellinen jättimenestys. Aiemmin uutisoimme pelikonsolin nousseen sijalle kuusi Japanin kaikkien aikojen myydyimpien konsolien listalla. Switchin julkaisusta lähtien monet pelaajat ovat kertoneet pitävänsä konsolin käyttöliittymää yllättävän karuna verrattuna yhtiön aiempiin laitteisiin.

-palvelun puolella Frieznburg -käyttäjä on julkaissut oman versionsa Nintendo Switchin käyttöliittymästä. Hahmotelma onkin saanut palvelussa paljon ylistystä. Frieznburgin versio on huomattavasti monipuolisempi verrattuna konsolin viralliseen käyttöliittymään. Faniversio sisältää esimerkiksi paremmat tiedot peleistä sekä näyttää niiden kokonaiset kansikuvat. Pelit on myös mahdollista lisätä kansioihin. Päävalikon kaikki vaihtoehdot on siirretty ruudun vasempaan laitaan ja samalla kuvakkeiden kokoa on kasvatettu.

Switch -konsolin käyttäjät ovatkin toivoneet uudistusta konsolin käyttöliittymään jo neljän vuoden ajan. Huhujen mukaan uusi käyttöliittymä julkistettaisiin Switchin Pro -version kanssa samoihin aikoihin.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon 500

Turtle Beach esittelee aivan uudet Recon 500 -pelikuulokkeet, joissa on ensimmäistä laatuaan olevat 60 mm Eclipse -kaksoisajurit

Täysin uusi Recon 500 on paras valinta pelaajille, jotka etsivät kuulokkeita tyylillä, vaikuttavalla äänellä & mukavuudella sekä monialustaisella yhteensopivuudella edulliseen hintaan

Turtle Beach julkisti tänään uraauurtavan uuden lisäyksen yhtiön suosittuun Recon-pelikuulokkeiden linjaan – Recon 500. Langallinen monialustainen pelikuuloke tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun kaikilla taajuuksilla räätälöityjen lasiystävällisten korvakuppien sekä kristallinkirkkaan, pro-tason keskustelun kautta melua vaimean mikrofonin avulla. Jokainen voi pelata mukavasti – jopa maratonsessioiden aikana – kiitos hengittävien muistivaahtokorvatyynyjen ja kevyen pääpannan.

Turtle Beach Recon 500

Recon 500:lla on monialustainen yhteys Xbox One, Xbox Series X ja S, PlayStation 5, PlayStation 4 sekä Switch -konsoleihin, PC:hen ja yhteensopiviin mobiililaitteisiin – aina valmiina taisteluun, akkuja ei tarvita. Recon 500 julkaistaan ympäri Eurooppaa 18. kesäkuuta 2021 mustana sekä Arctic Camona ja sen voi nyt ennakkotilata verkosta tai osallistuvilta jälleenmyyjiltä 79,99 € hintaan.

“Recon 500 toimittaa vaikuttavimpia teknisiä edistysaskelia, joita Recon-sarjan pelikuulokkeillamme on koskaan saavutettu. Se määrittelee uudelleen, mitä pelaajat odottavat kuulokkeilta tässä hintaluokassa, tarjoten innovatiivisen suunnittelun, mestarillisen äänen suorituskyvyn ja muhkean mukavuuden.” Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja sanoi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Patentoidut, alan ensimmäiset kaksoisajurit on suunniteltu erillisillä kammioilla, jotka ohjaavat matalia ja korkeita taajuuksia, mikä parantaa huomattavasti äänen yksityiskohtia tavanomaisen ajurin sijaan. Suurempi 60 mm:n koko tuottaa massiivisen äänimaiseman erittäin realistiseen pelikokemukseen.
  • Ammattimaiseen pelaamiseen kehitetty TruSpeak™ yksisuuntainen, melua vaimentava mikrofoni tarjoaa selkeän ja luotettavan keskustelun ja on helppo irrottaa, kun chattia ei tarvita.
  • Alan ensimmäisten Eclipse™ kaksoisajureiden kanssa tarvitsimme tähän mennessä tarkimmin suunnitellun korvakupin suorituskyvyn maksimoimiseksi. AccuTune™ tarkkuusviritysprosessissamme käytetään puumassakomposiittiruiskua Dual Driver -rakenteessa täysin uuden sisäisen suunnittelun luomiseksi ja rikkaan, luonnollisen äänen toimittamiseksi.
  • Kudottuun urheilukankaaseen käärityt pehmeät muistivaahtokorvatyynyt pitävät sinut mukavana ja viileänä taistelun lämmössä.
  • Säädettävä, metallivahvistettu pääpanta on rakennettu kestämään, joustavaksi ja kevyeksi maratonpelisessioita varten.
  • Turtle Beachin ainutlaatuinen ProSpecs™-mukavuusvetoinen muotoilu poistaa lasien paineen pelatessasi
  • Helposti saatavilla oleva äänenvoimakkuuden säätö ja mikin mykistys korvakupissa.
  • Toimii täydellisesti suosikkipelikonsoliesi, ohjaintesi, mobiililaitteidesi tai minkä tahansa 3,5 mm:n liittimillä varustetun kanssa.

Kommentoi

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa

Kehittäjä Vicarious Visionin paljon kehuja kerännyt Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistiin viime lokakuussa PC:lle ja PS4, Xbox One -konsoleille ja tämän vuoden maaliskuussa skeittipeli sai kasvojenkohotuksen PS5 ja Xbox Series X -versioiden muodossa. Uutisoimme jo aiemmin pelin saapumisesta Switchille, tosin tietoa pelin julkaisuajankohdasta ei vielä silloin ollut saatavilla.

Nyt Activision on julkistanut Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 -pelin saapuvan myös Nintendon Switch -konsolille 25. päivä kesäkuuta. Activisionin julkistus ei sisällä traileria Switch -versiosta tai oikeastaan mitään suurempia lisäyksiä esimerkiksi liittyen eroihin pelin muiden versioiden välillä. Erona muihin on oletettavasti alhaisempi resoluutio sekä ruudunpäivitysnopeus. Erot eivät Switch -pelaajia luultavasti haittaa, sillä pääasia on, että peli tukee nyt myös Nintendon suosittua konsolia.

Kommentoi