Resident Evil 2 -uudelleenjulkaisu vuoden 2019 tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 2 -uudelleenjulkaisu vuoden 2019 tammikuussa

on ilmoittanut lehdistötiedotteessaan, että 2 -pelin uudelleenjulkaisu näkee päivänvalon ensi vuonna tammikuun 25. päivä. Nuoren poliisin Leon S Kennedyn saappaisiin pääsee astumaan PS4:sen, Onen sekä :n välityksellä. ilmoitti, että uudelleenrakennettu peli ilmestyy syvemmän tarinan vahvistamana.

Kauhutarina vie mukanaan realististen grafiikan, uudelleen luodun äänimaailman sekä lisäkamerakulman kera. Yhtiö kuvailee pelin yksityiskohtia blogissaan ja kertoo, että yhtäläisyyksiin ja tuttuihin paikkoihin ei pidä luottaa liiaksi. Pelin tutkittavista alueista löytyy yllätyksiä niin pelin vanhoille kuin uusillekin faneille. Pelistä löytyy uusia ratkottavia arvoituksia ja alueita, jonka lisäksi hartian yli kuvaava kamerakulma tarjoaa erilaisen perspektiivin ja pelitunnelman.

Katso pelin trailerit tästä:

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Meta Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi