Resident Evil 2 -uudelleenjulkaisu vuoden 2019 tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 2 -uudelleenjulkaisu vuoden 2019 tammikuussa

Sony on ilmoittanut lehdistötiedotteessaan, että Resident Evil 2 -pelin uudelleenjulkaisu näkee päivänvalon ensi vuonna tammikuun 25. päivä. Nuoren poliisin Leon S Kennedyn saappaisiin pääsee astumaan PS4:sen, Xbox Onen sekä :n välityksellä. Capcom ilmoitti, että uudelleenrakennettu peli ilmestyy syvemmän tarinan vahvistamana.

Kauhutarina vie mukanaan realististen grafiikan, uudelleen luodun äänimaailman sekä lisäkamerakulman kera. Yhtiö kuvailee pelin yksityiskohtia blogissaan ja kertoo, että yhtäläisyyksiin ja tuttuihin paikkoihin ei pidä luottaa liiaksi. Pelin tutkittavista alueista löytyy yllätyksiä niin pelin vanhoille kuin uusillekin faneille. Pelistä löytyy uusia ratkottavia arvoituksia ja alueita, jonka lisäksi hartian yli kuvaava kamerakulma tarjoaa erilaisen perspektiivin ja pelitunnelman.

Katso pelin trailerit tästä:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi