Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu myös PSVR2 -laitteelle Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 -kauhupeli saapuu myös PSVR2 -laitteelle

Resident Evil 4

PAN Vision Finland ja ovat julkaisemassa Resident Evil 4 -selviytymispeliä myös -laitteeile. Voit katsoa -version trailerin alta.

Resident Evil -pelisarja tunnetaan vaikuttavasta tunnelmastaan, jossa kauhu, toiminta ja selviytymispelien osatekijät yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Aiemmin Resident Evil Village -peli sai oman PlayStation VR2 -virtuaalilasipäivityksensä ja toi hyytävän kauhukokemuksen uudelle tasolle. Sama on vuorossa Resident Evil 4 -toimintaseikkailun kohdalla, jossa kauhua herättävät viholliset ja äärimmäisen tunnelmallinen pelimaailma tuodaan äärimmäisen läheltä nähtäväksi jännitysnäytelmäksi.

Pelastustehtävässä oleva sankari Leon S. Kennedy ajautuu keskelle hirvittäviä kokemuksia ja saa vastaansa painajaismaisia vihollisia. Mielipuolinen kultti, sen eläimelliset jäsenet ja ylimaallisilta tuntuvat viholliset pistävät Leonin koville tämän etsiessä pakokeinoa piinaavasta tilanteesta. Selviytymiskauhun, kiivaan toiminnan ja seesteisen ongelmanratkonnan yhdistelmänä toimiva Resident Evil 4 tarjoaa upeita hetkiä vaikuttavassa pelimaailmassa täynnä yksityiskohtia ja upeaa pelitunnelmaa.

Virtuaalilaseilla koettava peli tekee kokemuksesta entistä sävähdyttävämmän, jännittävämmän ja kiehtovamman kokemuksen, jossa pelin hirvitykset tulevat suoraan iholle. Kauhukokemuksista ja jännittävistä hetkistä iloa saavat pelaajat ovat pelin parissa kuin kotonaan, sillä peli huokuu synkkää kauneutta ja upeaa äänimaailmaa. Virtuaalilaseilla koettuna peli tuntuukin siltä kuin olisi itse keskellä tapahtumien myrskynsilmää.

Uusittu pelikokemus ei jää vain virtuaalilasien varaan. Pelaaja saa lisäksi nauttia uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Tämän myötä pelaaja pääsee kokemaan Leonin toimet liikeohjauksen kautta, joka tuo pelaamiseen aivan uudenlaista fyysisyyttä. Myös aseiden hallinta tuntuu aiempaa luonnollisemmalta VR-ohjainten avulla.

Resident Evil 4 -pelin Ilmaisena lisäosana julkaistavan PSVR2 -päivityksen julkaisuaika vahvistetaan myöhemmin. Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt sekä PlayStation 4-, PlayStation 5, Xbox Series X ja S ja Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Legendaarinen Akuma on nyt saatavilla Street Fighter 6 -taistelupeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen Akuma on nyt saatavilla Street Fighter 6 -taistelupeliin

Street Fighter 6 - Akuma

saa vahvistusta demonisen Akuman hahmon muodossa! Capcomin kehittämä ja PAN Vision Finlandin jakama peli saa uutta pelattavaa hurjan Akuman myötä. Akuma tuo mukanaan tuliset voimansa ja pelottavan olemuksensa kaikkiin kolmeen pelimuotoon. Voit myös muokata omaa hahmoasi Akuman demonisilla liikkeillä pelin Battle Hub -keskuksessa.

Uusi päivitys tuo mukanaan myös muuta uutta pelattavaa. Jättiläismäinen Akuma ilmestyy Giant Attack -haasteeseen, ja tarpeeksi pisteitä keräämällä pelaaja voi päästää irti massiivisesta Hadoken-liikkeestä. Lisäksi taitavat pelaajat voivat haastaa Akuman SiRN-version. Kaikki neljä ensimmäisen vuoden hahmoa saavat myös kolmannen asukokonaisuuden.

Muita päivityksen tuomia uudistuksia ovat mm. uusi Recovery Drive Reversal -liike, erillinen pelitila liikeyhdistelmien harjoitteluun, monipuolisemmat musiikkivaihtoehdot taisteluille sekä uudet haasteruudut ja sisällöt pelin sisäisessä kaupassa.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Legendaarinen Akuma saapuu Street Fighter 6 taistelupeliin toukokuun lopulla – katso esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen Akuma saapuu Street Fighter 6 taistelupeliin toukokuun lopulla – katso esittelyvideo

Street Fighter 6 - Akuma

Demonisoturi Akuma saapuu vihdoin -peliin toukokuun 22. päivä. Akunaman helvetillinen olemus saa varmasti heikommat värisyttämään pelosta. Katso hahmon esittelyvideo alta.

Akuma on yksi pelisarjan tunnetuimmista hahmoista ja kaikki Street Fighter -fanit tunnistavat hänet varmasti. Tämä hahmo liittyy jo ennestään laajaan hahmokavalkadiin tuoden mukanaan myös muita päivityksiä.

Päivitys tuo kaikille ensimmäisen vuoden hahmoille kolmannen asukokonaisuuden. Mukana ovat myös uudemmat soturit, kuten Rashid, A.K.I., Ed ja Akuma. Pelin Ultimate Pass -kausikortin omistajat saavat käyttöönsä nämä uudet värivariaatiot heti päivityksen yhteydessä.

Pelin areenavalikoima laajenee Akuman kotiareenalla, Enma's Hollow'lla. Tämä areena sisältyy myös automaattisesti Ultimate Pass -kausikorttiin.

Aiempien lisähahmojen tapaan Akuma on pelattavissa kaikissa kolmessa pelitilassa. World Tour -tilassa pelaajat voivat tutustua tarkemmin demonisoturin tarinaan. Battle Hub -tila puolestaan antaa pelaajille mahdollisuuden omaksua Akuman liikkeitä omalle avatar-hahmolleen. Lisäksi mukana on Akuman vaihtoehtoinen asuvalikoima, tuttu hänen ensiesiintymisestään Super Street Fighter II Turbo -pelissä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.