Resident Evil Village -kauhupeli saapui virtuaalilaseille ilmaisena lisäosana Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil Village -kauhupeli saapui virtuaalilaseille ilmaisena lisäosana

Resident Evil Village VR

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Villagesta on julkaistu PlayStation VR2 -virtuaalilasien kanssa yhteensopiva pelimuoto. Voit katsoa pelivideon alta.

Ylistetty -kauhupeli heittäytyy entistäkin hirveämmäksi kokemukseksi saapuessaan uunituoreille PlayStation VR2 -virtuaalilaseille. Tämä ainutlaatuinen ja suorastaan iholle tuleva virtuaalikokemus on ilmainen pelipäivitys kaikille Resident Evil Village- ja Resident Evil Village Gold Edition -pelin omistajille. Lisäksi pelin demoversio on ladattavissa ilmaisena kokeiluversiona PlayStation Store -kauppapaikasta.

Pelin virtuaalitodellisuustila kattaa pelikampanjan kokonaisuudessaan ja nostattaa ylistetyn kauhukokemuksen uudelle karmivuuden tasolle. Pelitilan myötä pelaaja pääsee uppoutumaan Ethan Wintersin sydäntä kouraiseviin hetkiin entistäkin lähemmin ja taatusti sykettä nostattavalla tavalla.

Virtuaalilasien oma pelitila hyödyntää monipuolisesti uuden tekniikan tarjoamia ominaisuuksia. Tämän ansiosta peli näyttää äärimmäisen aidolta ja sen kauhistuttavat tunnelmat tulevat iholle aivan uudenlaisella tavalla, aivan kuin pelaaja itse olisi osana kauhujen ympäristöä. Vaikuttava Dimitrescun linna tuntuukin entistä isommalta ja vaikuttavammalta tapahtumapaikalta kaikkine yksityiskohtineen.

Lisäksi pelaaja pääsee nauttimaan uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Ethanin käsien hallinta uudenlaisella tavalla tuo oman ulottuvuutensa pelimaailman kokemiseen. Pelaaja voi esimerkiksi nostaa omat kätensä suojakseen vihollisen käydessä kimppuun. Myös aseiden hallinta tuntuu entistä luonnollisemmalta VR-ohjainten avulla.

Pelissä on myös oma harjoitustilansa virtuaalilasien ja sen ohjainten hallintaan. Näin pelaaja voi rauhassa tutustua uudenlaiseen pelitilaan ampumaradalla ja uudenlaisessa opetustilassa.

Resident Evil Village on pelisarjan kahdeksas itsenäinen osa ja se hyödyntää edellisosasta tuttua RE Engine -pelimoottoria. Tämä tekee pelistä lähes inhottavan tuntuisen, sillä niin pelihahmot, tapahtumapaikat kuin mieltä ravisuttavat kauheat hirviötkin tuntuvat tulevan iholle melkein liiankin aidosti. Samalla Resident Evil Village hyödyntää uuden pelikonsolien sukupolven suorituskykyä ja graafista loistoa, mikä osaltaan korostaa hyytävän jännittävää tunnelmaa.

Resident Evil Village Gold Edition on saatavana sekä -, -, /S- ja -pelikonsoleille että :lle. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja se tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla.

Resident Evil 4 -pelin uusversio julkaistaan 24. maaliskuuta 2023 sekä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Myös tähän peliin julkaistaan virtuaalitodellisuustila ilmaisena lisäosana. Lisätietoa pelin julkaisusta annetaan myöhemmin.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.