Retroilevasta Sauna2000 -saunasimulaatiosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Retroilevasta Sauna2000 -saunasimulaatiosta saatiin uusi traileri

Sauna2000

Saunan lämmittämisestä kertova Sauna2000 -simulaattorista on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Mikä olisikaan parempaa kuin juhannussauna ja kylmä kalja. Mutta kaikki ei menekkään niinkuin Strömsössä. Ajat päin hirveä ja joku on ryöstänyt kesämökkisi tyhjäksi.

Tarkoituksesi on palauttaa mökki entiselleen ja viettää mökkinaapureiden kanssa unohtumaton kesäloma. Muhvijärven metsissä piilee kuitenkin pahuus. Otatko selvää siitä vai tyydytkö kalastamaan laiturilta, valinta on sinun.

Tyylillisesti peli noudattelee 90-luvun videopelejä ja pelin ensimmäinen demo ilmestyi viime vuoden helmikuussa. Aiemmin tänä vuonna pelin Kickstarter -joukkorahoituskampanja käynnistettiin. Varsinaisen pelin alpha demo on tulossa piakkoin.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat Steam koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle ja Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi