Retroräiskintää ja taikoja yhdistelevä Project Warlock saa jatkoa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Retroräiskintää ja taikoja yhdistelevä Project Warlock saa jatkoa – katso uusi traileri

Project Warlock II

90-luvun klassisista räiskintäpeleistä ammentava on saamassa jatkoa kun ilmestyy myöhemmin tänä syksynä. Pelistä on hiljattain saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelin inspiraationa on toiminut mm. klassiset fps-räiskinnät kuten ja sekä taikoja mukaan yhdistelevät Hexen ja Heretic. Vastaasi pelissä saat erilaisia demoneja ja aseina käytössäsi on erilaisia aseita ja taikoja. Yhteensä jatko-osassa aseita on enemmän kuin tuplasti ja myös pelimaailma on kasvanut.

saapuu :lle ja GOG -palveluiden kautta sekä konsoleille.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. SoulCalibur VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös SoulCalibur VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi