Roccat julkaisi uuden Magma -näppäimistön miniformaatissa Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi uuden Magma -näppäimistön miniformaatissa

Roccat Magma Mini

-oheislaitteiden valmistaja esitteli tänään uusimman lisäyksen -pelinäppäimistövalikoimaansa – Magma Mini 60% -pelinäppäimistö. Magma Minin pienen näppäimistön kompakti tilantarve on 60 % täysikokoisen näppäimistön koosta, josta syystä se on täydellinen PC-pelaajille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa suurille hiiren liikkeille.

Sen täysin valaistuksessa on viisi ohjelmoitavaa aluetta, jotka käyttävät Roccatin AIMO RGB -tekniikkaa. Magma Minissä on kalvokytkimet, joissa on keskellä oleva aktivaatiopiste, laajennettu näppäintoiminnallisuus Roccatin EasyShift[+] -tekniikalla ja uusin IP33-luokiteltu veden- ja pölynkestävyys.

”Magma Mini on ylivoimainen lähtötason mini--pelinäppäimistö, koska siinä yhdistyvät suosittu 60 %:n muoto sekä Roccatin suorituskyky ja RGB-valaistus. Magma Mini tarjoaa myös kestävän IP33-luokituksen mukaisen suojan pölyä, hiukkasia ja roiskeita vastaan, ja sen 50 euron OVH tekee siitä helpon valinnan PC-pelaajille, jotka haluavat lisätä RGB-valaistuksen työpöytäänsä.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Roccatin Magma Mini 60 % -pelinäppäimistö on varustettu läpikuultavalla ylälevyllä, jossa on viisi ohjelmoitavaa RGB-vyöhykettä ja 10 LED-taustavaloa. Roccatin AIMO-valaistuksen ansiosta pelaajat voivat nauttia elävästä ja mukaansatempaavasta kokemuksesta 16,8 miljoonan RGB-värivaihtoehdon avulla. Pelaajat voivat myös synkronoida Magma Minin muiden Roccatin kehutun -oheislaitevalikoiman AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden, kuten Burst Pro -hiiren ja Elo 7.1 Air- tai USB-kuulokkeiden, kanssa luodakseen elinvoimaisen PC-pelaamisen taisteluaseman, jota ei voi ohittaa.

Magma Mini sisältää viisi ohjelmoitavaa RGB-valovyöhykettä, pehmeät kalvokytkimet, EasyShift[+]-ohjelmoitavuuden sekä IP33-luokituksen mukaisen veden- ja pölynkestävyyden

Magma Minissä on myös hiljaiset ja herkästi reagoivat kalvonäppäimet, joissa on nopea, keskellä oleva painalluspiste, joka takaa erittäin miellyttävän näppäilyn. Edistyksellinen anti-ghosting-tekniikka takaa, että pelaajat voivat painaa jopa 20 näppäintä samanaikaisesti, kun he reagoivat taistelun tuoksinassa, ja kaikki näppäimet rekisteröityvät tarkoitetulla tavalla, pitäen -pelaajat hallinnassa. Magma Mini on myös varustettu Roccatin kehutulla Easy-Shift[+]-tekniikalla, jonka avulla pelaajat voivat määrittää yleisimmin käytetyille näppäimille toissijaisen toiminnon, mikä laajentaa jokaisen näppäinpainalluksen mahdollisuuksia. Magma Minin virtajohto kytkeytyy näppäimistön vasemmalle puolelle, mikä sopii erinomaisesti pelaajille, jotka pelaavat näppäimistö kallistettuna, eikä se ole tiellä isommille hiiriliikkeille.

Magma Mini on parhaillaan ennakkotilattavissa 49,99 euron hintaan.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi